vlada92 Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 slazem se za to prvo za atelasa, ali batali tovarenje bad copy-ja Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 A gde sam ja rekao ista za bad copy? Vejt bas si extra lik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Crnogorci se otvorili za kredit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Rekao sam to Vejtu. Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Pa znam da si rekao,zato ga pitam gde sam spomenuo bad copy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 publika nije fejk :D ja sam licno bio tamo mozes vices sta hocs jedino kao treba da aplaudiras kad onaj celavi kaze i to je to :D a sto se tice novog serijala pa ima tu dosta likova koji bi pravili sou rambo amadeus prljavi inspektor blaza toni montano... a cek vikler je ovu ogovarao i onda izasao i reko nije to bas tako jea ahahaha :D PICKICA NA NA NA :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Dakle ovaj Laki stvarno sve zna, ja ne verujem :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 gg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 ali kad sam cuo id ajsa: "cmarni kolutic..." olololo Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Mimi svaka chast. ZHELIM OVOM PRILIKOM DA SE IZVINIM ZBOG SVEGA STO SAM REKAO PROTIV AJS NIGRUTINA,MOMAK JE KRALJ,TRENUTAK KADA JE REKAO "A REPUBLIKA SRPSKA?" JE VEROVATNO UGRIJAO SVAKO SRPSKO SRCE PREKO DRINE. JEDAN VELIKI GG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Mimi pobedila, neeeeeee.... Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Ne mogu jebeno da verujem... stvarno mi je zao sto ajs nije uzeo pare.....znaci.... Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Jebem ti veliki brat, mimi je kul, ali pobeda, nikako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 ladno mu doneli sarme. "sarma iz mase" :D Jos ih jede,a Kalenic ga intervjuise :)) Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Ništa, vraća se Ajzak da u 30 godina živi sa roditeljima i bratom, a Mimi je na lovu prebogate rodbine fino dodala pedeset hiljada evra, aka dolivanje čaše u more... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 u redu je kreatore...mislim da sam te pomenuo u par postova .. Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 u got a problem ?! Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 mimi pobedila samo lol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 AAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHHA ahahHAHAHAHAH HAHAHAHAHAA IZVINI ERO NADUVAJ MI JAJA PUN MI TE JE... Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Alo vudu,mojne smaras,znas ti kol'ko trosi TT? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Crnogorci se otvorili za kredit. mafija sine , mafija Quote I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 ovo je strashno,daj jebote dan,ovo je previshe.... ...... ..... .... ... .. . jebote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Ja rekoh da Mimi dobija, a vi sad vidite sta cete :) Lale imas pivo do mene :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 shhhh... Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Em je fino vaspitana, em rekoshe i da ne voli izlaske i splavove i to (?) a ako nista drugo ispade da je i sama stvarno zaradila onaj auto jer je dizajnirala tu odecu za te neke u hotelima, ili sta god. Sad, ako uspeva da se folira svaka joj cast :) ali s obzirom da ocigledno ume i da ponesto skuva i spremi, sa te strane bih voleo da pobedi. Ja rekoh da Mimi dobija, a vi sad vidite sta cete :) Nekada mi je stvarno zao sto se ne kladim, jer bih ocigledno uzeo velike pare na ovo posto su kako sam provalio svugde favoriti bili Militj i Ajs :) Nadam se da posle ovoga necu vise morati da obrazlazhem zasto kad kazhem da ce neko pobediti on to zaista i uradi ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts