Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

idem da ne spavam, i da radim kinu ... alalalalallalalalala

izgleda da veceras/jutros necu spavati dok ne predam rad... a to je u 1:30

znachi moram da ga avrshim do 1:00, i onda 10min tushiranje, 5min klopa i 15min da stignem do faksa... milina, a u k.

fuckin china prjct. :/

( [;)] )...

Everybody's got a right to be a sucker once.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

JOS MALO PA NAZAD....... SRBIJA OOOOOOOOO

LETO CE DA BUDE KEVA!!

9 meseci nesanice, cimanja, kretena... a sad 3 meseca ______ dopunite sami. kakvi su takvi su - moji su :)

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Vidi ovog Statora sto nije hteo da se konsultuje pri izboru? Cccc... :)

Al nema veze, dobar izbor. Nadam se da si uzeo i neke felge, jer one radkapne izlgedaju krajnje uzasno!! :)

Kad je bal, nek se j... i princeza.

edit: Da li treba da pitam uopste da li je uzeo napredniji bord-kompjuter u koloru? :)

Namerno nisam hteo da se konsultujem. Jer bi bio 3x vise zbunjen :) Znas ono ovaj ima vise konja a li ova bolje koci dok ovaj treci imanajbolje air-bagove. Ono kada kupujem komp to bitam 2 meseca a ovaj auto jedno 2 sata. Jebiga svere interesovanja. :)

kapiram da se već raspitao i kakav kabl treba da napravi da bi mogao da instalira linux preko wifi-ja.

- statore, ae upali kola da skoknemo do dafa

- ne mogu brate, kompajliram ECU

ROFL :) Moram da razocaram sve fanove i da kazem da nisam uzeo kolor displej za bord komp. Jebiga on sa GPS-om je jos oko 2000k e ffs. Ali zamisli stavis neki sadasnji OS u kola.

I ono vozis se 200 km/h i samo dobijes

Windows: Automatick update on. Installing new driver. There is a problem with steering wheel. Press any key to continue.

Linux: Kernel panic: Can't use this version of steering wheel. Please patch kernel!

*BSD: unknown hardware detected. Please try another steering wheel.

lal :)

Hm ... znas kako, i ja sam se isto bio primio na auto svojevremeno, ali sam ga onda probao i skapirao da a) nema bas puno mesta b) ne svidja mi se kvalitet unutrasnje izrade. Naravno, posto si ti vec uz'o auto onda jebi ga, nema tu sad da se nesto premisljas, samo dajem moje (skromno) misljenje, iako mi se auto bas prilicno svidja. A ako mene neko pita, jos uvek sam u swift fazonu :)

Pravo da ti kazem posto su mi ovo prva kola sve mi super :)

@stator: sa srecom da se vozish , trebao si da naruchish da ti ugrade magnet za pichke :D

Ufff od ovoga moze dobar penal da se napravi tipa:

Jest i onda treba nas trojca da bi izvukli junkija iz kola :* Sory junk ti si mi prvi pao na pamet :)

doshla od lekara... uzeli su deo polipa sa glasne zice na biopsiju... i sad chekamo... i chekamo... i chekamo...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

A laki Jel ti se bunila devojcica Nikola sto ga varas sa Dovolom a???

:)))))))))))

Haha, verujem da jeste :)

ontopic: Radio neki lolokvijum jutros, mislio sam da nista ne znam ali bila laka pitanja pa sam znao nesto.

Sad spremanje pushkica pa u pet na jos jedan...

facebook.com/speed.rs

popila kaffu na prazan stomak..

sad mi nije dobro..

al zato sam saznala sve i svashta iz prevrnute sholje..

chak i zhelja tje da mi se ispuniiiiiiii..

\o/

Slovo ć, jelde_

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

@Ale evo poklonicu ti ja moju koleginicu, samo mojne se neurozirash i budesh tuzan.

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

pojavila se sansa da se ove jeseni preselim preko okeana, u potrazi za karijerom arhitekte. Ne znam da li da budem srecan ili tuzan. Mada realno uhvatila me neka seta i pomalo depresija, pa sam se jutros dugo po gradu da bih malo bio sam sa svojim mislima...

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...