mohican Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 gde je taj chandoo? pitam posto i ja planiram da sutra kupim neke skejterske tike Bio je u onoj ulici koja ide od skc-a ukoso ka beogradskoj u onom delu gde ne smeju kola. Ne znam dal taj josh uvek postoji posto sad ima jos jedan tu negde blizu ka bulevaru, a najnoviji je u ulici koja od zelenjaka pre tunela ide desno ka terazijama pa odma na pocetku sa desne strane. Btw znam da mi odlichno idu imena ulica :] OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 sad sam se probudio lul Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 ovi na erteesu definitivno nisu normalni, jebali mater svoju ludu. sad su počeli da repriziraju "gore dole", ne znam da im je program ikad bio gori u zadnjih deset godina. serem im se u pretplatu i voditelje i njihove plate od dve iljade evra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 ne lupaj vudu, gore dole je ok serija, bolje to da repriziraju nego neke druge raspale serije. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 bleja za sve pare Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Raspevavanje............nesto sam fino raspolozen..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 sutra idem u finesu, raspadam se na samu pomisao...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Znate kako u Novom Sadu zovu Madjara ? HUNgari , meni je bilo smeshno Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 (edited) vrnula se iz grada.. vetar me produvaooooooo.. :/ srela dunju.. \o/ Edited May 4, 2007 by MaRuShKa Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Znate kako u Novom Sadu zovu Madjara ? HUNgari , meni je bilo smeshno ti si kralj :) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 ^^aj ne.. ima bzvz avatar.. :] @topiK.. preslushavam ziQ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 ne lupaj vudu, gore dole je ok serija, bolje to da repriziraju nego neke druge raspale serije. "gore dole" je autentičan isto ko i "dnevnik uvreda '93" od mire marković. pile of crap snimljen da se zamajava narod koji nema ni za leba i da se za probleme okrivi zla sudbina umesto aktuelne vlasti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 a da, zaboravio sam da poshto nema metalaca u seriji, onda je kurchina 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 upalih sad tv, a na b95 se prenemaze bebi dol..ona je jedna od retkih osoba za koje mogu da kazem da bih se jedva suzdrzala da je ne spucam necim u glavu kad bi je srela na ulici.. prajsles :D elem, pravio pljeskavicu, loshe meso, i u k. ode mojih 15-20 minuta zhivota, a ne na serije :/ napravio nudle posle, blah, sad razmishljam dal da idem u dgra veceras da puknem nekih 20-40e na nishta bukvalno il da ostanem kuci i gledam serije :D ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Polozio sam ispite ,slobodan do 16 junaaa \o/ \o/ \o/ ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Ostani kući i gledaj serije :D @topic Boles'an, zahvatila me neka prehlada bedna. Pojeo sam pola kutijice "Strepsils" tabletica. Obogatih kolekciju sa 2 nove anime te ću sada da se uvalim u krevet i ubrizgam neophodnu dozu japanštine. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 sedi kutji i gledaj serije :p prozhiveo sam ceo petak u zabludi da je chetvrtak ili sreda :s bash bio miran dan... u stvari, cela nedelja je ispala mirna. totalni kontrast u odnosu na april :] sutra tju gledati da ustanem ranije da pozavrshavam neke stvari i vidim se sa par ljudi. a treba proveriti i imenik i pobrisati nekorishtjene brojeve, ali i natji nekoga ko bi ishao na geri mura ako uspem da izvrdam karte :p Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 A ja bas obozavam Bebi Dol. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 konacno sam kontaktirao LA nosferatue, sad mogu mirno da spavam... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 joooj sto me boli glava I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Nešto sam prehladjen... Počeo je da me nervira ovaj ADSL, sporo mi 26 KB/s... A do pre pola godine sam imao dial-up... Proklet je čovek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 ^Nikada nije dovoljno, zar ne? Sinoc prebio promociju Heineken-a! :) Pokupio sam cvidze i kapu :)) ... josh samo maju da sam izvukao :D Inache idem sada neshto da hasam pa da poskidam neki house ;) Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 prespavala jutro.. :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 lego u 4 pijan, probudui se u 8.00 by trubaci koji su pistali za sve pare ispod prozora komsija se zeni..... Jebo mu ja pas mater, mogo je bar jedno 2 cuke da zakasni... Nije mi dobro..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 (edited) oprala sam ispod noKtiju konachno! hihihi moram da se pohvalim da i novu chetkicu za zube imam nisam imala nedelju danCa! i tako... Edited May 5, 2007 by LaG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts