Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

gde je taj chandoo?

pitam posto i ja planiram da sutra kupim neke skejterske tike

Bio je u onoj ulici koja ide od skc-a ukoso ka beogradskoj u onom delu gde ne smeju kola.

Ne znam dal taj josh uvek postoji posto sad ima jos jedan tu negde blizu ka bulevaru, a najnoviji je u ulici koja od zelenjaka pre tunela ide desno ka terazijama pa odma na pocetku sa desne strane.

Btw znam da mi odlichno idu imena ulica :]

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ovi na erteesu definitivno nisu normalni, jebali mater svoju ludu. sad su počeli da repriziraju "gore dole", ne znam da im je program ikad bio gori u zadnjih deset godina. serem im se u pretplatu i voditelje i njihove plate od dve iljade evra!

ne lupaj vudu, gore dole je ok serija, bolje to da repriziraju nego neke druge raspale serije.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

ne lupaj vudu, gore dole je ok serija, bolje to da repriziraju nego neke druge raspale serije.

"gore dole" je autentičan isto ko i "dnevnik uvreda '93" od mire marković. pile of crap snimljen da se zamajava narod koji nema ni za leba i da se za probleme okrivi zla sudbina umesto aktuelne vlasti.

a da, zaboravio sam da poshto nema metalaca u seriji, onda je kurchina

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

upalih sad tv, a na b95 se prenemaze bebi dol..ona je jedna od retkih osoba za koje mogu da kazem da bih se jedva suzdrzala da je ne spucam necim u glavu kad bi je srela na ulici..

prajsles :D

elem, pravio pljeskavicu, loshe meso, i u k. ode mojih 15-20 minuta zhivota, a ne na serije :/

napravio nudle posle, blah, sad razmishljam dal da idem u dgra veceras da puknem nekih 20-40e na nishta bukvalno il da ostanem kuci i gledam serije :D

( [;)] )...

Everybody's got a right to be a sucker once.

Ostani kući i gledaj serije :D

@topic

Boles'an, zahvatila me neka prehlada bedna. Pojeo sam pola kutijice "Strepsils" tabletica. Obogatih kolekciju sa 2 nove anime te ću sada da se uvalim u krevet i ubrizgam neophodnu dozu japanštine. :)

sedi kutji i gledaj serije :p

prozhiveo sam ceo petak u zabludi da je chetvrtak ili sreda :s bash bio miran dan... u stvari, cela nedelja je ispala mirna. totalni kontrast u odnosu na april :]

sutra tju gledati da ustanem ranije da pozavrshavam neke stvari i vidim se sa par ljudi. a treba proveriti i imenik i pobrisati nekorishtjene brojeve, ali i natji nekoga ko bi ishao na geri mura ako uspem da izvrdam karte :p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...