M!!! Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 paradajz, salata, kukuruz, losos, svezh limun, maslinovo ulje, i malo sira mmmm :) posle ruchka, napolje do parka da chitam knjigu ;) i mozhda se proshetam do centra da vidim minice :D ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Bas su slatki ovi s arhitekture kada pricaju o zajebanim ispitima. @Topik Bigz je moja nova kuca. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 s tim da je danas subota:)...btw, evo blejim celo juteo, nesto se zajebavao sa muzikom na kompu, sad cu da odem da hasam nesto i da iscimam nekoga za basket i tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Dan bez kishe = ne moze biti losh , malo bleje po adi a posle na zurku :D Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Dve tekme danas ponovo, napokon jebeno lepo vreme. Sad kad neki tornado proleti i ponovo sjebe sve... Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r@ndom@n Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 napokon? vreme je baš kul cele nedelje a i duže... makar u bgu http://www.randoman.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Stavio sam novi Ubuntu, sad ga krpim s interweba jer fala bogu na instalacionom disku nema ni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 CD varijanta je dosta skrta sa SW iz prsotog razloga jer ne mzoe sve da stane na 1 cd :) Ako oces sve na disku skini DVD varijantu hihihi :) Inace od jutros skeniram OCR-ujem radim SEO optimizacije za neki sajt itd radno nema sta :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 napokon? vreme je ba Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 @Topik Bigz je moja nova kuca. To je lepo :) Produktivnost vrca na sve strane :) Danas sam bio prilicno vredan kada govorimo o maratonu. Probudio sam se, setio se da je maraton i da ne mogu nigde da idem dok ne prodju svi trkaci, i onda sam nastavio da spavam, prilicno neobicno za mene. Posle sam nadoknadio jer sam sredio gajbu, a bio sam i vredan mali stator tako sto sam pomogao dovli da instalira wireless ruter ;) Svrnuo do bigza, pa sad idem kutji da sredjujem dalje onaj novi komp sto ceka izgleda 2008. da ga stavim u pogon, nesto sam se nameracio da to sredim pre veceras, a onda cu negde malo napolje, i to :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 bio u NS-u sinoc.. zurka bila smor, al smo posle zapalili peske do petrovaradina, tamo malo blejali u prazno, pa peske natrag... bilo je generalno gledano skroz kul samo sto sam danas megasamleven, sto od setnje/voznje, sto od krda piva sto sam sinoc popio ^_^ sad, vampiri... pa pposle mozda do drugarice, cisto da ne bude all night @home... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Radim Grafiku u simple worksu ^^ smaranje... Posle moram da uchim mehaniku... Pa malo Elektrotehniku Dokle vishe... valjda dok ne zavrsis :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 nista od basketa danas...najeo se kao stoka, odoh sad pod tush pa posle do grada...valjda necu da se napijem veceras:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 ceo dan vilenila po kraju.. sisterki u ponedeljak 27rodjus.. bree.. matora je.. :| pravila joj neke torte.. tu sam oDpala i smorila ko puzh golatj.. nadjoh na momsvemiru pesmichicu una palabra .. :ubersretja: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Skapirao sam da vise nema zezanja i da nikada necu poceti da koristim novi komp ako ne izvrsim brzu tranziciju, tako da sam sada kao primarni na ovaj veci monitor postovio novi komp i sad cemo da vidimo sta sve ne radi i sta mi sve fali :) Za prvi period sam naravno ostavio i stari komp da se ne bih smorio kad mi nesto zatreba a nemam tu na zgodu. btw, dajte neki program koji ce mi pomoci da lako prebacim mailove (i rulove i foldere) iz "Starog" outlook expressa u novi. Imam onaj Easy Outlook Backup koji radi pos'o, ali je trial a nemam ono za ono. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 ' date='Apr 20 2007, 20:42' post='973376'] Napokon lep dan, idem da ogulim djon malo po kampusu. word. evo me blejiacim u parku, SUNCE rulz Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 (edited) btw, dajte neki program koji ce mi pomoci da lako prebacim mailove (i rulove i foldere) iz "Starog" outlook expressa u novi. Imam onaj Easy Outlook Backup koji radi pos'o, ali je trial a nemam ono za ono. Probaj ovo, meni vrsi posao sasvim OK. http://www.pingvinko.com/kinglui/Express%20Assist%202000.zip - 2,7mb Samo mi javi kada DLujes, da ga skinem sa servera, posto umeju da kenjaju ako nadju crack na istom :). Edited April 21, 2007 by KingLui[FOG] The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 subota, moj omiljeni dan. :) samo sto me drug ispalio za napolje zbog zvezdine tekme, ali dobro,bar izlazim sutra. jeee! inace, crko mi monitor, eno ga u servisu :( For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 ajea, uzeo gajbu ovog novog holstena i nije lose, smrdi nekako malo na lav, sto generalno nije losa stvar :) zagrevanje pa negde u zezu.... sutra izigravam konana sa svojom vernom dzebicom* idem na vikendicu da raskantam neku staru shupu :) jedva chekam da ispraznim energiju na taj nacin, go do pojasa okupan u znoju i suncu :P *dzebica = mala sekirica, sekirche, one-handed melee weapon :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 neke idole iz detinjstva kao i stvari koje pamtish od tada po najboljem zaista ne treba susretati kasnije kada odrastesh. Eto danas sam zavrshio sa skidanjem 85 epizoda roboteca (onaj prvi originalni serijal) i totalno se zapanjio kako je ono moglo da mi se kao detetu svidja. Kako sam skinuo tako sam i obrisao It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Ista situacija kad sam gledao Hi-Mena i Transformerse. Bolje da nisam. Dodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Samo mi javi kada DLujes, da ga skinem sa servera, posto umeju da kenjaju ako nadju crack na istom :). Skinuo! Mada se jos zezam sa Easy backupom kojeg mi je voodoo poslao. Iako je kao novija verzija od onog kojeg ja imam, ja ne umem da ga pokrenem da radi backup :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Svrnuo do bigza, pa sad idem kutji da sredjujem dalje onaj novi komp sto ceka izgleda 2008. da ga stavim Jesu mi se odlepili posteri? :) ontopic: Velika sreca i radost ovaj wireless. Moracu da nabacim po koju bateriju za lap, mrzi da setam kabl za napajanje.. :) Nije mi nesto dan... bas neki spadra. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 bio do grada, popio pivo, video lepog mesa, a sad na otpadanje uz vampire... vidim, bice zanimacije sledecih vikenada, bad po pitanju lova... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 nista od basketa danas...najeo se kao stoka, odoh sad pod tush pa posle do grada...valjda necu da se napijem veceras:) zamalo da se ne napijem...mada realno nisam ni pijan cim mogu da kvoutujem ovo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts