M!!! Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 idem da ne spavam, i da radim kinu ... alalalalallalalalala izgleda da veceras/jutros necu spavati dok ne predam rad... a to je u 1:30 znachi moram da ga avrshim do 1:00, i onda 10min tushiranje, 5min klopa i 15min da stignem do faksa... milina, a u k. fuckin china prjct. :/ ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 JOS MALO PA NAZAD....... SRBIJA OOOOOOOOO LETO CE DA BUDE KEVA!! 9 meseci nesanice, cimanja, kretena... a sad 3 meseca ______ dopunite sami. kakvi su takvi su - moji su :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 spavao sam oko 10 sati ko zmaj...bruka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Vidi ovog Statora sto nije hteo da se konsultuje pri izboru? Cccc... :) Al nema veze, dobar izbor. Nadam se da si uzeo i neke felge, jer one radkapne izlgedaju krajnje uzasno!! :) Kad je bal, nek se j... i princeza. edit: Da li treba da pitam uopste da li je uzeo napredniji bord-kompjuter u koloru? :) Namerno nisam hteo da se konsultujem. Jer bi bio 3x vise zbunjen :) Znas ono ovaj ima vise konja a li ova bolje koci dok ovaj treci imanajbolje air-bagove. Ono kada kupujem komp to bitam 2 meseca a ovaj auto jedno 2 sata. Jebiga svere interesovanja. :) kapiram da se već raspitao i kakav kabl treba da napravi da bi mogao da instalira linux preko wifi-ja. - statore, ae upali kola da skoknemo do dafa - ne mogu brate, kompajliram ECU ROFL :) Moram da razocaram sve fanove i da kazem da nisam uzeo kolor displej za bord komp. Jebiga on sa GPS-om je jos oko 2000k e ffs. Ali zamisli stavis neki sadasnji OS u kola. I ono vozis se 200 km/h i samo dobijes Windows: Automatick update on. Installing new driver. There is a problem with steering wheel. Press any key to continue. Linux: Kernel panic: Can't use this version of steering wheel. Please patch kernel! *BSD: unknown hardware detected. Please try another steering wheel. lal :) Hm ... znas kako, i ja sam se isto bio primio na auto svojevremeno, ali sam ga onda probao i skapirao da a) nema bas puno mesta b) ne svidja mi se kvalitet unutrasnje izrade. Naravno, posto si ti vec uz'o auto onda jebi ga, nema tu sad da se nesto premisljas, samo dajem moje (skromno) misljenje, iako mi se auto bas prilicno svidja. A ako mene neko pita, jos uvek sam u swift fazonu :) Pravo da ti kazem posto su mi ovo prva kola sve mi super :) @stator: sa srecom da se vozish , trebao si da naruchish da ti ugrade magnet za pichke :D Ufff od ovoga moze dobar penal da se napravi tipa: Jest i onda treba nas trojca da bi izvukli junkija iz kola :* Sory junk ti si mi prvi pao na pamet :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 doshla od lekara... uzeli su deo polipa sa glasne zice na biopsiju... i sad chekamo... i chekamo... i chekamo... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 -ustao, naravno lego u 3.. -jebes ti zhivot ako spavas.. -spavanje je za picke = ... brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 samo nemoj magnet za prodaju, statore Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 bio na odmoru danas prvi dan na poslu pa ne mogu da se priviknem, sto je lepo odmarati se SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 uff vodis me 2:0 u prodajama moracu da se potrudim vise da te stignem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Sinoc se smarao kod kuce, trebalo da se vidim sa drugarima, ali nista ne bejase od toga i tako.....sad na poslu pokusavam da udahnem malo vazduha i da iskuliram guzvu i haos...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 popila kaffu na prazan stomak.. sad mi nije dobro.. al zato sam saznala sve i svashta iz prevrnute sholje.. chak i zhelja tje da mi se ispuniiiiiiii.. \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Cekam da me sestra pozove, pa odoh na rucak u mercator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 A laki Jel ti se bunila devojcica Nikola sto ga varas sa Dovolom a??? :))))))))))) Haha, verujem da jeste :) ontopic: Radio neki lolokvijum jutros, mislio sam da nista ne znam ali bila laka pitanja pa sam znao nesto. Sad spremanje pushkica pa u pet na jos jedan... facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 popila kaffu na prazan stomak.. sad mi nije dobro.. al zato sam saznala sve i svashta iz prevrnute sholje.. chak i zhelja tje da mi se ispuniiiiiiii.. \o/ Slovo ć, jelde_ You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 I nastavlja se serijal "Ale dobija drugaricu"! Pa da, sto ja da budem sa nekim i sto da mi bude lepo i sto da budem srecan.... Da se mashim za dzak pun picke, ja bi kurac izvuko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 @Ale evo poklonicu ti ja moju koleginicu, samo mojne se neurozirash i budesh tuzan. Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 ma vise ne znam da li ima smisla da se uopste cimam....verovatno tamo negde pise da sam ja predodredjen da budem jadan i bedan...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Pi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 evo me u skoli bleja, radimo multimediju,zvuk, smorio sam se za sve pare, ali sam sjebao ispit.....sreca sreca radost.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Pi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Fala ti Statore, fala ti! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 pojavila se sansa da se ove jeseni preselim preko okeana, u potrazi za karijerom arhitekte. Ne znam da li da budem srecan ili tuzan. Mada realno uhvatila me neka seta i pomalo depresija, pa sam se jutros dugo po gradu da bih malo bio sam sa svojim mislima... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Da se mashim za dzak pun picke, ja bi kurac izvuko! MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 sve zavisi shta zhelish od svog zhivota igi ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 odoh kuci......nisam nikakav...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts