Jump to content

Rollingstones, Sat. 14 July

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ajde bre, pa nismo deca, tacno da ste rekli Led Zeppelin ne bi vam pomoglo. Jedini bend koji se sa njima moze porediti po velicini publike su Bitlsi, a njih nema poodavno, tako da, nemojte da se brukate, ovde se ne govri o ukusima, nego o prostim cinjenicama.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

vudu - lol

stonsi su duplo stariji rnr bend sa kojim ti poredish metal bendove koji imaju mnogo uzhu grupu publike...

nisi ga skontao, kontam

stonsi su posle bitlsa kontam najjaci bend ever. vidimo se tamo.

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

mislim da ce koncert da bude slabo posecen ako ga uopste bude bilo

ja prvi necu ici mnogo bre karta

+ puko za mejdene + puko za peperse + verovatno puko za exit

to je vec dovoljno para za mene

ako ih ne izvade stranci tesko preko 30k

a ako bude kod nas verovatno ce biti i u zagrebu

((((Q))))

SRBI su najgluplji narod na svetu!!!

nece u zagrebu nego u crnoj gori i to na nekoj plazi u budvi par dana pred BG.

...nadam se da na toj plazhi nema palminog drvetja sa kojeg ce se raspali Kit Richards opet

skljokati kao na Fidziju pa su morali pola Bigger Bang turneje da odlozhe [:D]

Inache, nemam sta da trazim na tom certu, njihova muzika je radila poso pre nego sto sam se ispilio

te istu ne razumem i ne mogu da je dozhivim u full-u, a da iam viska parica dao bih za kove cisto da

"budem deo tog jedinstvenog spektakla" jer kapiram da ce stage, light & sound biti vrh vrhova.

Ovako sa skromnim budgetom ubodog prosvetara priusticu sebi samo Chemicalse... mljac! [:I]

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

vudu brate, ffs

paint it black fejk za narodne mase, misim ono? i kako mozes da kazes da su fejk i kaku su svrhu sluzili kad tad nisi ni postojao? sumnjam da znas koji su rok n rol bendovi tada vazili za tr00 ?

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.