Orange Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Igra je totalno ispod ocekivanja, ne postoji nijedan aspekt koji mi se svideo. Igrao sam oko sat vremena i udario uninstall. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Ja sam instalirao i malo probao, ok, radi lepo sve na high, nema nekog swapovanja, ali nisam jos isao u neke velike fajtove. Medjutim, ne mogu da ocenim dal' mi se dopada ili ne u ovako kratkom periodu, moracu jos malo da igram :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Batali to sranje i instaliraj Shivering Isles. To je igra za prave mu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 (edited) Edited March 30, 2007 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Pa cek, ako se ne varam Stalker i Shivering nisu bas slicni, iako su kao na fazon RPG ... ono, meni treba nesto sto pucas, ides, ovo ono, zezanje, a ne da razmisljam previse kao kod obliviona :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Pa čekaj, u Oblivionu ti je sve sa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Pa cek, ako se ne varam Stalker i Shivering nisu bas slicni, iako su kao na fazon RPG ... ono, meni treba nesto sto pucas, ides, ovo ono, zezanje, a ne da razmisljam previse kao kod obliviona :) PDA uredjaji su unistili fps zanr. Kad su u DOom3 stavili PDA koji si morao da citas da bi znao sifre za ormarice, sve je otislo u ku.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Pa cek, ako se ne varam Stalker i Shivering nisu bas slicni, iako su kao na fazon RPG ... ono, meni treba nesto sto pucas, ides, ovo ono, zezanje, a ne da razmisljam previse kao kod obliviona :) stalker ti je veci rpg od obliviona tako ti je to danas... grafikau stalkeru nije krsh... samo nije sve lepo zeleno i zuto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 ...... i braon :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Dobro, dobro, slozhimo se da se ne slazhemo ;)) Probacu stalkera, vec je instaliran, a mozda i shivering, ali se plasim da mi ne oduzme previse vremena :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Jebesh stalkera, c&c3 je omg :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Igram ga zadnja dva dana, vec me boli glava, gde ce im dusa. Ovo je nekome bilo dosadno i setili se "Ajde kao da napunimo igru sa 1928391823 stvari koje igrac moze a i ne mora da obavi pored glavne misije". A ja MORAM, MORAM !!! plus: - tona, ali tona vrsta oruzja sa zasebnim autenticnim zvukovima *racunam to sad i nije tesko postici posebno sa netom i rujom koji moze da kupi tenk ako ima para* - detalji, i ako je vecina okoline copy/paste predhodnih to je i ono sto se trazi. Nisu ovo druge planete i zemlje fantazije pa da svaki regio bude razlicit - emocije tj. strah. govori vam covek sa metkom u ledjima, ima trenutaka kad se useres posebno kad padne mrak + sam si u kuci + slusalice. Evo tresem se i levo oko mi igra. - prica, i ako nije roman od 1000 strana, ubacili su dovoljno detalja nevezanih za samu glavnu misiju da te zanima sta to novo pise u PDA minus: - scripta, koju je ocito radilo 20 ljudi bez ikakvog medjusobnog kontakta. - random efekat, sto se nekako vezuje za ovo gore pomenuto. Nemas osecaj da ce stvari ostati tu gde su. Primer, misija da pomognem nekim likovima u odbrani, sto i uradim samo da bi ih nasao mrtve posle 15min. I to ne zato sto je tako namenjeno vec zato sto su tela mrtvih privukla nekog mutanta plus spawn neprijatelja je tu iza coska bukvalno. - swap, koji je konstantan na mojoj masini sa samo 1gb rama, jeste malo ali je swap preteran. Posle 6-7 sati igranja primetis da krece sve vise da seca kad igras. Sve u svemu, dobra igra. Ovako sam nesto zamisljao F3 ako ga pretvore u FPS. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 ne znam koji im je djavo sa tim spawnom neprijatelja, ajde ponegde ponekad ono cisto da razbije monotoniju ali jebote odbranish neko mesto i ne stignem ni nagradu da pokupim ili da lutujem leseve a vec stize respawn pojachanje koje nije u sastavu misije i onda otpilike ubiju baju kojem treba da se javim za kesh il nesto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Tacno to. Desi mi se egzaktna situacija mali milion puta. Sad vise i ne cekam da neprijatelj dodje, idem pravo na njih da bi nekako razvodnio situaciju. Ali najsmesnije mi je bilo kad su tri praseta naletela na patrolu i ubila jednog od njih, a zadnje prase onako povredjeno trci da pobegne kad naleti na anomaliju i samo cujes *skvikkkkk*, hehehehe. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 e da anomalije su vrh i kako sluchajno ususava sve sto prodje, totalno kul taj random hepening prosto sedish i uzivas u anomalijama :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 hehehe :) mene nervira jos i inventory, ne mogu da lepo pokupim municiju ako je ima samo u njihovim pushkama, pa moram da pokupim, pa unload pa drop, pa kao yea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 (edited) Jel' imao iko problem kod save-ovanja igre ? Naime, dešava mi se jednostavan CTD kada hoću da odradim save. Pozicija ostaje sačuvana, al' me nervira da ulazim svakih 10 minuta ponovo u igru :( -edit- Rešio sam situaciju, samo treba savegame folder prebaciti u read only :) Edited April 5, 2007 by Atomic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Ako je neko nasao nacin da se ovo igra u multiplayer-u, nek kaze kako, gde itd. Ajde brzo. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Oh yeah, gauss rifle, feels like fo2 all over again!!! Ako je neko nasao nacin da se ovo igra u multiplayer-u, nek kaze kako, gde itd. Ajde brzo. Multiplayer nije nista posebno, ko malo unapredjeni kaunter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Ali nije da si odgovorio na pitanje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Niko nije odgovorio na moje pitanje i kakve veze ima da li je kao CS. COD2 vise ne igram od SBB lige i razocarenja u tu ekipu koja vodi server a na stranim postane monotono. Cisto da se nesto igra bre. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Jesi stavio peč pa krek (koji ide u bin folder)? Jer ka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Probaj desno dugme na my computer > properties > advanced > performance > settings > advanced i namesti virtualnu memoriju tako da swap + fizička memorija budu najmanje 2 GB u zbiru. Recimo ako ima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 (edited) Koja grafička, koji drajveri? Za svaki slučaj ugasi antivirus, IM i sve Edited April 8, 2007 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Jebaga, gledam po netu, par njih se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts