Debeli Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 uf, 12. dan na poslu bez pauze, osecam se kao sundjer. jedva cekam vikend. sad ce, sad ce... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 partiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 smorio sam se pre neki dan kad sam skapirao da mogu da popijem vishe od svog heroja iz detinjstva.. trebalo bi da batalim alkohol. Otkud ti znas koliko Deda Mraz moze da popije? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Ladno sam sreo drugaricu iz osnovne ovde u Pragu Kao dosla tu da proba da studira ekonomiju... kewl :) Bas mi bilo drago... Inace, jos tri-cetri nedelje i ne radim vise (pokalo je vreme za onaj master plan :p) ... dobio sam par plata, i komp kao odstetu :) Inace od jutros ceo nesto slackujem ko pacov, i ne radi mi se 'ama bas nista ... tako da kad dojem kuci, zajebi petak idem da se naspavam ko covek :) sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 bio na fakultetu juce od 7 ujutru pa do pre sat i po :) protesti, nocenje, ludnica :) The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Bolestan drugi dan, izgleda da sam nesto sjebao koleno opasno na treningu ono gutam diklofenake ali ono i dalje boli :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 smorio sam se pre neki dan kad sam skapirao da mogu da popijem vishe od svog heroja iz detinjstva.. miki maus? ;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 smuvala sam kolegu na keca :o)))))) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 uf, 12. dan na poslu bez pauze, osecam se kao sundjer. jedva cekam vikend. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 dobar dan svete....danas sam nesto bash dobre volje. btw u ovom nashem gradu je veoma tesko obuci se, cak i kada ti pare nisu problem, ako necesh da izgledash kao fensi tranvestit. muska moda je postala gej... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Pa nije Odes na pijacu i kupis farmerke Na kutiji kupis duks Jedino su vipele problem You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 A tek cipele koliko je tesko naci!!111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 ^^ma da mi kupi chokoladu :o))) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 dobar dan svete....danas sam nesto bash dobre volje. btw u ovom nashem gradu je veoma tesko obuci se, cak i kada ti pare nisu problem, ako necesh da izgledash kao fensi tranvestit. muska moda je postala gej... Pa relano, nije to samo u Beogradu... ovde kao i u Engleskoj na primer je situacija ista... Kod nas je to jos i dobro, jer ima vecih brojeva lona, cipela itd. Dok negde su samo random velicicne, koje odgovaraju max nizim patuljcima :) sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 dobar dan i vama, ustao isao do ortakinje na kafu, zvao telekom da mi ugase broj posto sam izgubio karticu jelte, treba odvih dana da odem da uzmem isti broj, cekam majstora da mi javi da odem po kola, sve sto se radi jeste da se ceka..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Bolestan drugi dan, izgleda da sam nesto sjebao koleno opasno na treningu ono gutam diklofenake ali ono i dalje boli :/ tako sam i ja pred operaciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Sad mi je mnogo bolje nego juche, fervex feat. limun ftw. Ponovio se sa novim lapom koji ce galantno da otera moje sa kompa :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Pa relano, nije to samo u Beogradu... ovde kao i u Engleskoj na primer je situacija ista... Kod nas je to jos i dobro, jer ima vecih brojeva lona, cipela itd. Dok negde su samo random velicicne, koje odgovaraju max nizim patuljcima :) ma nisu problem samo brojevi nego i dezeni, boje. ne zelim da imam broj na grudima na svakoj kosulji ili zmaja na ledjima niti da mi pantalone izgledaju kao da ih je dizajnirala Keri Bredsho It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Ja dok sam pričao isto, bio sam meta hejta i podsmeha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 tako sam i ja pred operaciju :( Nego danas mi bilo nesto dosadno pa reko aj da instaliram Vistu, ono najbolje je nauciti nesto o "neprijatelju" :P, pa reko aj da to bude iz prve ruke :) Nista izvadi ja tako iz fiojoke jedan stari prasnjavi hard od 20 GB. Ubacim ga i formatiram ono znam da win ranije umeo da jede govna sa logickim particijama pa reko aj neka bude samo jedna primarna. I nista dodjoh to instalacije kliknem na njega kao ono prc prijavi gresku da ne zadovoljava kriterijume ?!?! Kapiram da ja bi on voleo da se instalira na C: (Primary master) particiju ali nedam ona mi je za nesto drugo. Ono razocarao sam se... Vidim ja da ce ovo ipak sacekati neki SP pre ozbiljnije probe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Ja dok sam pričao isto, bio sam meta hejta i podsmeha. Oni prichaju o preterivanju, ti propagirash jednolichan zivot :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 @ stalja / voodoo flatline ftw \m/ btw Junkie, jbg.. takva tura dosla @ thread glava me prosla malo ^_^ sionc sam presisao... osim toga, nerviram se jer mi net jebava, cimao sam ISP-a, rekli su mi sve ce biti OK... dajem im fore do ponoci, ako posle ponoci torrenti ne prorade, drobicuimkicmu a sad, radim help za deathlist, i kontam kako je vreme da operem kosu, ali me takoo mrrziiiiii... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Otkud ti znas koliko Deda Mraz moze da popije? zapio sam deda mraza pod sto, izbo zardjalim komadom stakla, isekao na komade i bacio u etiopijsko sirotishte. sad sam ja novi gospodar nove godine KUCHKE!! Zhiveo Ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 -al' ja se nisam hvalio da idem da gledam najbolji film 2007... decko, ja nisam rekao da idem da gledam najboji film ove godine, vec moj omiljeni film ove godine...tako da oladi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 mnogo sam tuzan , mnogo sam plakao , mnogo me boli glawa shta se desilo jbt? ...nadam se da se ne trosis toliko zbog ribe. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts