Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

uf, 12. dan na poslu bez pauze, osecam se kao sundjer. jedva cekam vikend.

sad ce, sad ce... [jupi]

[:(]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

smorio sam se pre neki dan kad sam skapirao da mogu da popijem vishe od svog heroja iz detinjstva..

trebalo bi da batalim alkohol.

Otkud ti znas koliko Deda Mraz moze da popije?

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Ladno sam sreo drugaricu iz osnovne ovde u Pragu [:D] Kao dosla tu da proba da studira ekonomiju... kewl :) Bas mi bilo drago...

Inace, jos tri-cetri nedelje i ne radim vise (pokalo je vreme za onaj master plan :p) ... dobio sam par plata, i komp kao odstetu :) Inace od jutros ceo nesto slackujem ko pacov, i ne radi mi se 'ama bas nista ... tako da kad dojem kuci, zajebi petak idem da se naspavam ko covek :)

sex, drugs and bio food!

smuvala sam kolegu na keca :o))))))

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

dobar dan svete....danas sam nesto bash dobre volje.

btw u ovom nashem gradu je veoma tesko obuci se, cak i kada ti pare nisu problem, ako necesh da izgledash kao fensi tranvestit. muska moda je postala gej...

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

^^ma da mi kupi chokoladu :o)))

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

dobar dan svete....danas sam nesto bash dobre volje.

btw u ovom nashem gradu je veoma tesko obuci se, cak i kada ti pare nisu problem, ako necesh da izgledash kao fensi tranvestit. muska moda je postala gej...

Pa relano, nije to samo u Beogradu... ovde kao i u Engleskoj na primer je situacija ista... Kod nas je to jos i dobro, jer ima vecih brojeva lona, cipela itd. Dok negde su samo random velicicne, koje odgovaraju max nizim patuljcima :)

sex, drugs and bio food!

Pa relano, nije to samo u Beogradu... ovde kao i u Engleskoj na primer je situacija ista... Kod nas je to jos i dobro, jer ima vecih brojeva lona, cipela itd. Dok negde su samo random velicicne, koje odgovaraju max nizim patuljcima :)

ma nisu problem samo brojevi nego i dezeni, boje. ne zelim da imam broj na grudima na svakoj kosulji ili zmaja na ledjima niti da mi pantalone izgledaju kao da ih je dizajnirala Keri Bredsho

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

tako sam i ja pred operaciju [:D]

:(

Nego danas mi bilo nesto dosadno pa reko aj da instaliram Vistu, ono najbolje je nauciti nesto o "neprijatelju" :P, pa reko aj da to bude iz prve ruke :)

Nista izvadi ja tako iz fiojoke jedan stari prasnjavi hard od 20 GB. Ubacim ga i formatiram ono znam da win ranije umeo da jede govna sa logickim particijama pa reko aj neka bude samo jedna primarna. I nista dodjoh to instalacije kliknem na njega kao ono prc prijavi gresku da ne zadovoljava kriterijume ?!?! Kapiram da ja bi on voleo da se instalira na C: (Primary master) particiju ali nedam ona mi je za nesto drugo. Ono razocarao sam se... Vidim ja da ce ovo ipak sacekati neki SP pre ozbiljnije probe.

@ stalja / voodoo

flatline ftw \m/

[:p]

btw Junkie, jbg.. takva tura dosla [:D]

@ thread

glava me prosla malo ^_^

sionc sam presisao... osim toga, nerviram se jer mi net jebava, cimao sam ISP-a, rekli su mi sve ce biti OK...

dajem im fore do ponoci, ako posle ponoci torrenti ne prorade, drobicuimkicmu [:D]

a sad, radim help za deathlist, i kontam kako je vreme da operem kosu, ali me takoo mrrziiiiii...

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Otkud ti znas koliko Deda Mraz moze da popije?
drunk_santa.jpg

zapio sam deda mraza pod sto, izbo zardjalim komadom stakla, isekao na komade i bacio u etiopijsko sirotishte.

sad sam ja novi gospodar nove godine KUCHKE!!

santaisblack.jpg

Zhiveo Ja.

mnogo sam tuzan , mnogo sam plakao , mnogo me boli glawa

shta se desilo jbt?

...nadam se da se ne trosis toliko zbog ribe.

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...