Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

kako Lakija da banuju, crni Formice, Amerika ta ti skroz popila mozak..

:)

ne znam, nadam se da nisu, ali pitacu ivana, voleo bih da znam ako su me banovali.

pa kad se guras da postujes pre mene :)

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Darijane, ti si moj idol, definitivno, ne moze ipak svako da PROGRAMIRA u ubuntuu. Svaka ti se dala, vala :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Malo se pichkarao sa drugaricom, ne znam da li cu nastaviti da izazim sa standardnom ekipom. Druzenje sa njima mi je postalo neiskreno, i vishe lichi na naviku nego na ono na sta bi trebalo.

Al' razveselio me predveche kartman sa izvalom: "Nemoj da ti lupim shamar, pa da pakujesh knjige 15 dana" =)

pocrveneo sam

C i asembler radimo u ubuntuu

i ima implementiran gcc i ddd

Ma sta ce ti c i asembler u zivotu o crni darijane :(

oces da zavrsis kao vudu sa guzicom u fotelji i joypadom u rukama? :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Al' razveselio me predveche kartman sa izvalom: "Nemoj da ti lupim shamar, pa da pakujesh knjige 15 dana" =)

zapravo ,rekao sam ti "Nemoj da ti puknem shamar,da pakujesh iste knjige cele nedelje" ^^ :D

Edited by uNkind

ONE LOVE, TJM!

www.last.fm/user/uNkindTJM

kao svaki dobar vernik sacekao sam 12 sati i otisao na slanu palacinku...kad ono tamo masa, osecam da si svi cekali da prodje 12 pa da se nakrkaju:)

ccc pa zasto tako brate dule!?!

ja sam se sinotj iskontroliso samo tako i pojeo jednu pomorandzhu kad sam doshao sa rhh...iskontrolisao ne zato sto postim (mada jesam silom prilika jer keva kuva+nije bilo mleka za kafu u kuci) nego sto se obichno nazhderem pre kunta onako kvalitetno... =o))

inache pre 2 sata sam upalio cnn, ide larry king live bez larry kinga (neki lik ga menja)....i ono, fasciniran sam sposobnoshtju cnna da ispuni programsku shemu nichim (prichaju o zomg paparacima =o))

Ma sta ce ti c i asembler u zivotu o crni darijane :(

oces da zavrsis kao vudu sa guzicom u fotelji i joypadom u rukama? :)

hahaha

pa dobro, to je prva godina. moramo od neceg krenuti ^_^

u trecoj se opredeljujem za softversko inzinjerstvo i smer internet poslovanje i baze podataka i sl.

mozes videti ovde kako sve to lepo izgleda:

http://www.ftn.ns.ac.yu/index.php?mode=vie...amp;document=37

postoji i Cisco Networking Academy za dobijanje ciska i

Automation Training Center (Siemens i sl kompanije...)

ma dobar fakultet samo ako te ne mrzi da ucis i ako budes jurio dobar prosek imas zagarantovan dobar zivot.

kolika je cena ipoda u srbiji?

ovde nano od 30gb 250$, pa ono, da znam da li da kupujem ovde ili da chekam

uzmi:)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...