Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Ustao jutros, pokazivao kevi MS Office, posle bio u setnji, pa do redakcije, sad bleja kuci i razmisljam kuda veceras...

/edit

Ulazimo mi tako u redakciju, kad ono na polici

DSC00026.jpg

i ja reko Jao super eto imamo na cemu da kacimo ves kad budemo prali [:D]

DSC00028.jpg

Edited by AlexG

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja jeo pogachu jutros pa sam bio srecan ;) onda posle do redakcije i tako to. Sad planiram da pishem jedan polu-hate mail, pa cu posle malo do grada, nisam bio bas dugo negde da se proveselim ;)

Kao sto mozete da vidite, i ale je bio u redakciji, tako da smo je sredili, oprali, ocistili, doterali i sve tome slicno. Sad k'o je uprlja onako divljacki, osetice posledice!

dosao sa treninga, umoran kao pas.. radili boken, ispucao 500 udaraca, sutra ruke necu moci da pomerim.. al nekako je kul osecaj kad ruke lebde oko tebe hohoho...

veceras, whorehunting [:D]

to jest, ako ne zaspem posle prvog piva od umora [^]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

STIG`O ADSL!!!

O DA! CHEKANJU JE DOSHAO KRAJ!

JUCHE OKO 17H JE TJALE UNEO MODEM U KUCU!

(nece da radi preko USB-a, iz nekog nepoznatog razloga, povezao sam preko Etherneta, jel ima razlike?)

Inache, bio sam danas u Kraljevu, slava kod devojchice, bash je kul bleja, priroda i tako to.

aDSL je naravno skidao sve to vreme od sinoc. Malo manje od 2GB se nakupilo. Moram da ispazarim taj news, ne iskoriscavam ga maximalno [:)]

Ustao jutros, pokazivao kevi MS Office, posle bio u setnji, pa do redakcije, sad bleja kuci i razmisljam kuda veceras...

/edit

Ulazimo mi tako u redakciju, kad ono na polici

DSC00026.jpg

i ja reko Jao super eto imamo na cemu da kacimo ves kad budemo prali [:D]

DSC00028.jpg

Jbte koliko vam je vremena trebalo... stoji tu jedno par meseci. :)

facebook.com/speed.rs

Lepo ja rekoh da je to neko kupio i ostavio u redakciji da moze da se kurobeca "JEBO SAM U REDAKCIJI!!!111" [:D]

Elem, bio do Bizzara, pohvale Niggeru koji je lepo ono vrteo [;)], a grdnja vama sisicama koji niste bili! Odoh da spavam... Laku noc svima!

kako je kul kad postanes ujak i samo mislis na sve lose i pokvarene stvari koje ces da preneses i naucis nekoj maloj shmizli ::D :) :P

pored toga sto mozes da popijes cega hoces koliko hoces iz podruma pica, i plus na istu pricu nahvatas neke female persone mekog srca :)

fallout_table.gif

vrno se iz grada.. propade mi whorehunting, al sam primetio neke vrsne primerke...

ima dana da se postave zamke i odvuche plen u pecinu hohooho...

osim toga, da popijem ovu kafu koji ne znam ni sam sto sam napravio, pa koma... sutra necu moci da se pomerim od upaleee....

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

pojma nemam zasto sam ustala ovako rano.

uuu, neko od administratora/moderatora je (mozda) jebo u redakciji!! :D pa, ko sve ima pristup tamo?

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

uuu, neko od administratora/moderatora je (mozda) jebo u redakciji!! :D pa, ko sve ima pristup tamo?

Nemaju samo administratori/moderatori pristup redakciji. A kao sto rekoh, ko pocne da se hvali kako je jebo u redakciji, taj je i kupio podvezice...mada mi je Dovla sumnjiv jer zna da one stoje tamo dugo...hmmmmmm [:D] [:D] [:D]

Nemaju samo administratori/moderatori pristup redakciji. A kao sto rekoh, ko pocne da se hvali kako je jebo u redakciji, taj je i kupio podvezice...mada mi je Dovla sumnjiv jer zna da one stoje tamo dugo...hmmmmmm [:D] [:D] [:D]

Brate, kod kineza kostaju 100 kinti... :)

Hm, a mozda je neko od clanova "redakcije" drag queen?

Nije :)

facebook.com/speed.rs

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...