Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Shit, tek sad danas sam izvalio da je od Domovine, kultne kafane koju bez obzira na inventar ranga birtije na ibarskoj magistrali pamtimo samo po najboljem (uključujući konobara koji dolazi u kabinet katedre za Matematiku na ETF-u i pita da li je vraćen oval, lol) napravljen jo

Shit, tek sad danas sam izvalio da je od Domovine, kultne kafane koju bez obzira na inventar ranga birtije na ibarskoj magistrali pamtimo samo po najboljem (uključujući konobara koji dolazi u kabinet katedre za Matematiku na ETF-u i pita da li je vraćen oval, lol) napravljen još jedan fensi kafić, milijarditi po redu u Beogradu, gde će se umesto studenata i profesora koji tu dolaze na pivo i vinjak posle ispita skupljati new-money šljam :\

E živote kukavico.

A i Kolubaru su zatvorili, u koju (citiram ćaleta) "smo svi mi pomalo uložili" :|

Ajmo opet ...

A tebe to jako pogadja zasto? Ides na etf, a tek si sad to video ... tolko o tome kolko ti je dotichna kafana bila bitna ...

Imas li jos neku vetrenjacu vudu da je zajedno bombardujemo?

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

blah... nesto se cimao sa PS-om.. pa bio poqpio fotke.. sacu negde da ih uploadujem...

pa o5 malo cimanja sa PS-om, pa eventualy zabod do zore, i koma...

oh radosti zivota..

a sutra je jedan sudbonosan dan...

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Danas sam sprzio preko 15 dvd-jeva :) Znaci konacno red ... filmovi i serije uvedene u katalog, dvd sa omotima na polici i preko 180gb free mesta na disku :)

Sad odo da streberim do kasno "u-noc" ... sutra faks a popodne neko planiranje i dogovaranje oko sljake :P Mozda i uspe moja zamisao ...

sex, drugs and bio food!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...