Doolio Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 lol za izjavu brate, bio sam u novootvorenom kaficu 'blok' i ono nema veze sa blokom, znaci mnogo je fensi i skupo, kafic koji se zove blok treba da ima pivo, travu i kafu za pedes kinti i da prodaje cigare. jedino sto je stvarno do jaja je sto imaju pokacene neke poster-fotke kajblova od pre sto godina. tematski do jaja, izvedba neadekvatna. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 (edited) @Corey: Normalno Navukao sam se na Prison Break, mnogo je dobro. Kad svi pishete svuda o tome, morao sam i ja da vidim shta je. Odgledao sam 11 epizoda za nekih 40h. In the other news: Bio u Movie baru sa 5-6 ljudi iz osnovne, posle otishli do Staklenca na bilijar i pikado. Sad ce devojcica da mi dodje, pa da nastavimo sa Prison Break-om. Bedak mi samo shto moramo da ustanemo oboje za fax oko 10, a mora malo i da se spava. Taman izmedju epizoda. Edited March 12, 2007 by Green Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 sutra cu na MSN-u da ti spoilujem, ho-ho 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 @ Tauruss pa da, svi ce da nose bele, a ja cu kao tr00 metalac da nosim blakk kimono :P @ thread AT LAST zavrsio Deathlist addon, postavio na sve major sajtove, i sad cekam reviews... osim toga, sutra treba da idem da primim tetanus, za ono sto dobih noz u ruku pre god dana, i tako.. malo cu se promuvati po gradu, cisto da vidim sta svasta ima novo... a asd, update sajta hoho ^_^ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 (edited) izjava veceri "brate spermatozoide niko ne moze da ubije oni su ludi skroz" edit: dogadjaj od pre pola sata. ...posto sam rekao devojci da necu vise igrati Counter Strike, rekoh ajde da se potrudim stvarno... ne samo zbog nje nego i zbog mene - mnogo vremena sam gubio. i ja tako lepo zasednem oko 9 i igram sa klanom do negde 11 - 5v5 protiv ostalih Cal-Im klanova. ...i tako sve lepo ide, uneo se ja. vicem Long, two, bomb down. u to, neko mi stavi ruku na moju ruku u kojoj mi je mis, u sred igre. "what are you doing Marco?" ... i onaj pogled i sve to shto ide sa time. "g2g guys, find a sub" :) Edited March 12, 2007 by Formica Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 -pazi ti njegove dogadjaje iz amerike.. -ovo je tretji koji mi je bio previse boles'an brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 svaki dan isti step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Odgledao jutros BSG sada skidam novi ROME :) Pa ond na konsultacije, pa na cisco... Sutra ce biti mnogo bolje... vise slobodnog vremena / manje obaveza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 (edited) brzinom od preko 210Kb/s priblizavamo se 100% dowload bara 300 Movie. grtz, you just downloaded fake version ;) btw, ko gleda 300 na kompu ... kvari utisak najmanje 50% ... prema tome, ne hvali se time i pravac u bioskop :) Edited March 12, 2007 by Coll sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 grtz, you just downloaded fake version ;) Ne mora da znaci ima na netu prava verzija, ali jedan od komentara za nju je "jebote el su ovo snimali mobilnim " Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 "g2g guys, find a sub" :) :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Danas imam dosta posla, a bogami i sutra. Doduse, danas vise tekstovi i tako te varijante a sutra pakovanje za put, ali opet, to mu dodje isto :) Sve u svemu, ne znam gde cu pre, ali se nadam da cu sve postici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 "what are you doing Marco?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 ahahahahahahahaha Ulepsha mi ova slika dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Burn!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 (edited) sutra cu na MSN-u da ti spoilujem, ho-ho Ne palim MSN do daljnjeg! HA! (i telefon sam ugasio, ako se odluchish da poshaljesh SMS ) @ Tauruss pa da, svi ce da nose bele, a ja cu kao tr00 metalac da nosim blakk kimono :P Ako ti stvarno treba crni kimono, PM me (i beli, plavi ili crveni). Inache, poshto sam zaspao tek oko 7 (glupi PB), ustao sam sada, fax sam zaobishao, i mrzim sebe. Naravno, devojka mi je uredno ustala i otishla na njen fax. Stvarno sam retard. Josh sam imao danas predmete koje moram da slusham (kvantitativne metode npr.), jer sam retardiran za matematiku, pa bar neshto da skapiram. S` druge strane, zavrshio sam 4-tu sezonu sa PSV-om u menadzeru. Dupli retard sam... Edited March 12, 2007 by Green Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 znam ti kucni nabe 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 grtz, you just downloaded fake version ;) btw, ko gleda 300 na kompu ... kvari utisak najmanje 50% ... prema tome, ne hvali se time i pravac u bioskop :) realno Ne mora da znaci ima na netu prava verzija, ali jedan od komentara za nju je "jebote el su ovo snimali mobilnim " au choveche, kad je gurnuo onog Persijskog emisara kroz onu provaliju sve boje su mi se pomesale na ekranu. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 grtz, you just downloaded fake version ;) btw, ko gleda 300 na kompu ... kvari utisak najmanje 50% ... prema tome, ne hvali se time i pravac u bioskop :) ja na taj problem gledam kao na prokletstvo ljudi koji ove da se pohvale nekome da su gledali =o) mislim, jebote, they all die in the end! a ne idesh da gledash film ni da vidish prichu niti da bi se hvalio time vec da vidish vizuelno impresivnu ekranizaciju stripa...samim tim gledanje na kompu je smejurija...malo manja smejurija je gledanje u sava odvratnom centru...meni nece biti teshko da odem u rodu, najboji bioskop u gradu, i gledam ovaj film kako valja... on a side note danas malo pisanja malo chitanja malo igranja malo blejazhe...steta sto nisam izashao napolje jutros dok je bilo sunchano... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 znam ti kucni nabe Bu-da-lo, ja sam modemash, zauzeto je po ceo dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 upali msn, nemo' si cava, znash shta ce sve da bude majklu, nisi ni svestan 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 \o/ upalila tv.. a ona neka uber nowa serija.. selo gori a baba se cheshe.. il tako neshto.. bzvz.. :/ chekam da neko dodje na cerak.. hihi.. <3 bajdvej.. di si krule?! :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 jeeee ajm mach mor hepi den dis morning :) jeeej :) btw, moram da prevodim sestri horoskop :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 idem malo u komsiluk na fuka, krajnje je vreme da cujem nove traceve : )) I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 odoh na bazan. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts