Formica Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 zaboravljas srpski brate :( vratice se valjda kad se vratim :) najjachi san ikada Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 da.. na ceraq zhive normalni ljudi.. \o/ @topiK.. uber sam sretjna.. dobih ban na jednom od 4uma.. ionako beshe smor.. pivo&ostali alkohol za sve!! .. beshe neka danguba.. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) divan dan.. :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 ^ Sta je ovo - tvoj "dan za ban"? :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 lol :) bio u komsiluku na kafi.. sada nesto gledam ovaj ispit za fax i nekako mi se gadi da pocnem da ga ucim, idem da uzmem cokoladu, mozda ubazi gorcinu ucenja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 dosta sam blejao, idem da uzmem knjigu, rok je blizu..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 ja kontam isto to.. samo nema sanse bar do 4vrtka... posle toga, zadaci, teorija.. kiddanjeee... btw danas hardkor isplaniran dan... rucak, ritualno pre-maiden pranje kose, zabod za komp uvece dolazi devojcica na pre-maiden quality time, pa nju ispratim kuci, zabod uz komp do nekih 3h, i onda komaaaaa.... \m/ \m/ \m/ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 cekam da kewa spremi mrtvi rucak..umirem don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 (edited) Vec 5-ti dan ustajem u ovo doba opet sam se navuko na Oblivion ffs!I tako... Edited March 13, 2007 by Lizzard King!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Kupio sam tastaturu \o/ ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 jos sam tu?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Bio na faxu od justros spava mi se :( Prijavili se za turnir u fudbalu u organizaciji faxa Jedva cekam da trosim 300 evra nagrade Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 sad sam se probudio :s igram wow i spavam to je to kk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 (edited) Prevari ga kreditnom karticom stalja mi uvek svojim dovitljivostima nabaci smajl hmmm zasto neki ljudi mogu da vide samo 1 dan u buducnost a ne neki duzi period. odricu se buducnosti zarad ______ (wowa V gudre V muzike V ubaci sam)? ne nikad mi nece biti jasno? Edited March 13, 2007 by daki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 maro,da li si se ti to zaljubila ?:) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 stalja mi uvek svojim dovitljivostima nabaci smajl hmmm zasto neki ljudi mogu da vide samo 1 dan u buducnost a ne neki duzi period. odricu se buducnosti zarad ______ (wowa V gudre V muzike V ubaci sam)? ne nikad mi nece biti jasno? neko zivi za danas neko za buducnost veoma jednostavno :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 zasto!? sta ces kad ne budes imao kevu da ti placa pretplatu za wow? @ays probaj projectbypass.com proxy sajt, sakriju ti ip Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 eo me na vezhbama.. smorih se ko zmaj.. primena rachunara u biologiji.. pff.. e da dunjchek.. kontam da nisam.. :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 moj Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Jedva cekam da se nazderem, i prilegnem ... dosao kuci sa faksa, polozio programiranje (ovo je bio 2 pokusaj) \o/ faking c++ ... Posle toga neka serija, film i kunt ... tomorrow another working day :) sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 zasto!? sta ces kad ne budes imao kevu da ti placa pretplatu za wow? ja zivim u fantaziji i izmeshljenom svetu i nisam upucen u rl probleme :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 OMG GEJ DOBIO SAM IPOD NANO OD SHVECE A NIJE MI RODJENDAN KAD MALO BOLJE RAZMISLIM,OVO MI JE PRVI POKLON UOPSTE OD NJE,NISAM DOBIJAO NISTA NI ZA RODJENDANE NI OSTALE PRILIKE PRVI PUT SAM ZAHVALAN BOGU STO POSTOJI LOL :) salim se lol,sesha mi daje drogu zato sam joj jos zahvalan gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 smarao se sa knjigom, nikako da svarim, jos malo pa na qnt trasu se rano ustaje...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Spakovao se, sve sredio valjda, mada nisam siguran, i sad lagano cekam pa da krenem. Mislim da sam po prvi put uspeo da se spakujem a da jos imam vremena pre polaska, jedino sto ne znam dal' sam nesto zaboravio ili nisam. Nadam se da ne :) Eh da, imam i novu plocu u kompu od subote, pa sad imam i PCIe slot i u njemu x1650 i sad sam srecan :) Jedino sto nesto nemam nijednu igru :) Sve u svem u drustvo, lepo postujte, nemojte da se svadjate, ja cu cekirati net i sa puta kada budem u mogucnosti, a naravno ako nigde ne bude interneta nego u srbiji ;) vidimo se kad se vratim, sa nekima i uzivo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 e jebiga devojko... sad je kasno :( Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 ne idi, laki, ne ostavljaj nas... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts