iguana Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 jeste stormtroper jer tako nastaju likovi koji laju samo na crkvu a ne laju kada se desi kao sto je to kod nas da cetiri,kontroverzna lika imaju 30 % gdp-a (od toga na miska odpada 12%) jedne drzave i da praktichno kontrolishu sve.... ono sto hocu da kazem - ako cemo da lajemo, onda lajemo na sve. ne postoje politicki korektne mete...evropska srbije. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Brate Igz :) pazi kad sam hteo da dodam u prethodni post da je tvoj sledeci korak da pomenes miskovica i tajkune, a za 2-3 strane crnkinju oblog dupeta i crni pesak :D Dajem sebi zlatnog bambija. kakve ima veze sad miskovic sa pedopopom???????? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 zlonamerni ste... [b.C.]vodite ih...[/b.C.] Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Tako je. Ove popove shto jebu malu decu spaliti. Ali prvo ih poslati da ih jebu crnci. \o/ bas sam htela ovo sto su da napisem da postujem jos pre nekih nedelju dana ali sam potpuno zaboravila... elem, citala sam da je neki pop (verovatno nije to taj) zbog bluda nad decakom osudjen na godinu dana zatvora, jos shatro pooshtrene mere. dve stranice kasnije - zena opljackala, fasifilkovala necije potpise i dobila 4 godine?! omg... Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 bas sam htela ovo sto su da napisem da postujem jos pre nekih nedelju dana ali sam potpuno zaboravila... Molim?! :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Stator se rasrdio... da, mislim da i SPC ima pravo da se mesa u politiku, taman koliko I SVAKA DRUGA NEVLADINA ORGANIZACIJA! NE! Nema prava da se mesa u politiku jer oni dobijaju nase pare od poreza da bi nam tumacili bibliju, a ne novi ustav. Kapiras nije spika da li novi ustav cool ili ne nego sta koji oni kurac se tu mesaju. Oni su placeni da priblize boga narodu ili sta vec ne da mi tumace politicka opredeljenja @igi ne seri, debeli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 (edited) Za tu aferu Pahomije ne verujem jer veoma lepo izgleda kao novinarska patka, na svim medijima na sve strane u svim novinama, da se to stvarno dogodilo ne bi ovako izaslo javno a SPC bi to sredila jos iznutra odavno, ja mogu da se kladim da je mozda tako nesto i bilo ali kada je to stvarno bilo taj sto je to uradio je najebo a za njega niko i ne zna, ove fore kad provuku kroz sve medije/novine je ocigledna namestaljka. Ja ne branim SPC ili tome slicno samo kazem da je to vrlo lako mogla biti namestaljka a i verujem da jeste. Bas zbog toga sto napadate SPC mislim da je bila namestaljka, krivica treba da ide na licnost a na ne instituciju, svakakvi ljudi postoje i u svakoj instituciji se moze naci i idiot i pedofil i sta ti ja znam sta ne, ali ne treba krivica da ide na SPC vec na onoga koji je to delo pocinio, bas zato sto su sve optuzbe prvenstveno isle na SPC mislim da je namestaljka kako bi se diskreditovala SPC i prikazala u najgorem svetlu, jer se podrzava teza da su svi popovi hohstapleri i pedofili na osnovu 1-2 slucaja, imamo i mi jednog popa u Pancevu koji je svercovao benzin za vreme inflacije pa zapalio kapelu, posle su ga kaznjavali nesto ali eto ga i dalje radi, to nema veze sa institucijom nego jednostavno sa ljudima, svuda toga ima. Edited February 12, 2007 by Sasa_Matic(BlindProphet) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Gledajuci kroz istoriju, uticaj crkve na ljude i drzavu se sve vise smanjuje. Stoga smo era i ja ateisti i bas nas boli bambus. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 lol nub, kakve veze ima crkva s ateizmom? pa ne veruje se u crkvu ffs... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 lol nub, kakve veze ima crkva s ateizmom? pa ne veruje se u crkvu ffs... Znaci da su svi na svetu ateisti, crkva bi postojala i dalje? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Ups, pogresio sam temu... mislio sam da je ovo "ajde da prvi put u istoriji RURa otvorimo pljuvacku temu o ateistima" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 slazem se skroz sa statorom, mnogo je crkva dopustila sebi, svuda je ima.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 NE! Nema prava da se mesa u politiku jer oni dobijaju nase pare od poreza da bi nam tumacili bibliju, a ne novi ustav. Kapiras nije spika da li novi ustav cool ili ne nego sta koji oni kurac se tu mesaju. Oni su placeni da priblize boga narodu ili sta vec ne da mi tumace politicka opredeljenja uf bre... i ti svestenici i ti vernici su deo drustva, a jos ispade Bog nema veze ni sa drzavom, ni sa cim... Bog je cak i tebe Statore stvorio, a kamoli drzavu! vidis, Statore, kad je neko vernik, on ima drugacije poimanje sveta od bezboznika (ateiste). i ima legitimno pravo da svoj (verujuci) stav o drustvu obrazlozi i podeli sa ostatkom drustva. onda, skup tih vernika, kroza crkvu i od Boga izabrane predstavnike te crkve (da, od Boga izabrane predstavnike) imaju pravo politicki da deluju. ne kao politicka partija, ali kao interesna grupa. kao ovi "mali industrijalci" ili svinjari, razne grupe gradjana, estrada, i sl.. bar toliko. bar da se pitaju o stvarima koje im stoje u veri. da uticu na drzavu da im ne unistava veru. sad, to sto je vera vrlo eksplicitna po mnogim pitanjima i sto neke njene odrednice ne odgovaraju svima, nikako nije razlog da se ponisti pravo ljudima, kojima je do svega toga stalo, da politicki deluju. drzava je odvojena od crkve. to je civilizacijska tekvina, ja sa tim nemam problem, to je dobro i to podrzavam. ali to znaci samo da je crkva institucijalno odvojena od drzave, ne i da ne sme da utice na drzavu. stav da crkva ne treba da se pita nizasta u drustvu je komunisticki zilotizam, pothranjen danasnjim ateistickim postdemokratskim drustvom, koji se od totalitarne iskljucivosti (i ne samo toga) komunisticke ideologije razlikuje samo u organizaciji ekonomije. ne bih se upustao dalje u raspravu, jer je svaka rasprava izmedju vernika i nevernika o veri (ili stvarima vezanim za veru) u startu bespredmetna. samo cu jos da ponovim ono sto stalno ponavljam u ovakvim prilikama: crkva je institucija i bez obzira sto je posvecena Savrsenom, nesavrsena je koliko i svaka ljudska tvorevina. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Baljezg baljezg Jel ti imas mozak ili pricas samo ono sto cujes od nekog svog duhovnog senseia? Da u stvari to je namestaljka!!11. kazi ti nama to! Kad god neko opali po necemu sto ti mislis da nije, to je namestaljka. Strane sile!! Kandicka!! Svinja biserko!! Drzte lopova!! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 SPC je najliberalnija organizacija u Srbiji, kod njih sve prolazi, sve se pra Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 skretanje teme na veru i neveru Skretanje teme drasko. Ne prica se ovde o ateistima/vernicima. Ajde da kazemo da je neki vaspitac dirkao male decake, kako bi to definisao. Da obdanista uvek postoje i da i ljudi o obdanistima grese? igi bi spomenuo miskovica, de1 da je namestaljka. Ti ipak mozes bolje. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 SPC je najliberalnija organizacija u Srbiji, kod njih sve prolazi, sve se pra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 kako posle svega ja zamisljam vladajuci sloj SPC - gomila dzipovozaca(od kojih pojedini guze malu decu), predstavljaju se kao ultra postena organizacija dajuci sebi pravo bavljenja inkvizicijom, pokusavaju da uticu na politicke odluke u Srbiji(u 21. veku!!!OMG), umesani su u ubistvo premijera, blagosiljaju ubice... chim im neko ukaze na sve ovo, optuzuju ga da je bogohulnik, izdajnik, slepac(nasta se, naravno,prima narodna masa kod nas). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 (edited) @De1 Ko je tebi sipao pesak u tange? Edited February 12, 2007 by Nemanja Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 chim im neko ukaze na sve ovo, optuzuju ga da je bogohulnik, izdajnik, slepac(nasta se, naravno,prima narodna masa kod nas). Ma najbolje. Nije ovo srednji vek da se masa pr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 (edited) @ voodoo verovatno nisi razumeo koliko mislim pod 'masa' a upravo mislim na te u dopichnjacima i ostalu bulumentu koja slavi slavu od prosle godine. (setili su se da dokazuju da su patriote na taj nacin) Edited February 12, 2007 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Skretanje teme drasko. Ne prica se ovde o ateistima/vernicima. Ajde da kazemo da je neki vaspitac dirkao male decake, kako bi to definisao. Da obdanista uvek postoje i da i ljudi o obdanistima grese? igi bi spomenuo miskovica, de1 da je namestaljka. Ti ipak mozes bolje. ne pokusavam da jebanje dece opravdam nicim. ta mantija ne da ih ne pravda, nego ih cini 100x krivljim u mojim ocima. ajde, matori, selen nije skup... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 pa ni elixir o sazetom pricanju :) Mislim ja volim kad se rasiri tema, do ghay hitlera bude 100 dobrih fora. Al ovo nije tema za sirenje. Cak na kraju krajeva glupo je i postaviti ovakvu temu. Sta tu ima da se prica, zar ne? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Vladika banatski Amfilohije ''i u dete mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Ma najbolje. Nije ovo srednji vek da se masa pr Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts