Jump to content

Par zanimljivosti

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

evo ja ću ti dati drugi deo.

@Voodoo:Drugi deo su mnogo,mnogo zasrali na kraju.Totalno rsmo kraj koji te preseche onako iznenada taman kad ochekujesh josh.

lajk aj sed, kapitalističko-imperijalistička kompanija atari je poterala obsidiance da po

Edited by voodoo_

Zar samo za film nije promenjeno to za Windu-a i kako gine? I to zato shto ga je glumio samuel koji nije hteo da umre jadno kao svi ostali dzedaji? :P

Meni se cini da je u knjizi Windu umro kao i svi ostali, sa ledja od stormtroopera.

Mohi idi gledaj spansku seriju sa mamom a mene ostavi na miru.

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

ocekujes da te ljudi ozbiljno shvate a poenta tvog bivstva na ruru je da trucas, lupas i lozis se. jeste 8 Gb modul je 350 000 dinara, al radi na 1.65V i hladi se red bulom.

@topic : voodoo_ pa ne diraj SW, pa rasucu te ko pirinac :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

lol zapravo palpatine je ovde winner hands down jer nakon unistenjadruge zvezde smrti on je vaskrsao i preobratio lukea na tamnu stranu...onda ga je luk ucmeka i vratio na svetlu stranu ali i dalje...zna se ko je shef

also nerealno je porediti likove iz knjiga i filmova, tako gledano admiral thrawn, joruus c'baoth i talon kaarde su bogovi i batine za sve...prvi inteligentniji od imperatora, drugi najmocniji kontrolor sile ever (light+dark+shizofren ;o)) i treci ima vojsku opremljenu ysalamirima (bitja koja upijaju midihlorine i ponistavaju dejstvo sile)

a i naravno, svi mi dobro znamo da bi j. tiberius k. prvo spavao sa njihovim zhenama, onda pounistavao sve njihove brodove i na kraju dobio pomilovanje sto je prekrshio xyz zakona along the way =o)))

Brate mili ala ste se israli...

Kako bre neko moze da bude jachi od Yode??? Pa lik ziveo 800 (ej, osam stotina!!!) godina i pwnovao sve i na kraju josh umro prirodnom smrcu! Gde cesh jacheg dzedaja!?! Kada je imao 775 godina shibao se sa Darth Sidius-om u senatu... Pih bre...

А в чем сила, брат?

Joda je definitivno najdzedaj ikada, a Sila je najjaca bila kod Anakina, ali je postao Sit, tako da ga ne racunam u Dzedaje. naj Sit je Sidius. ne verujem da tu ima ista nejasno.

nezahvalno je porediti Site i Dzedaje, to su dva koncepta upotrebe Sile. iako su Siti nacelno mracna strana i koriste Silu za destrukciju i dominaciju, a Dzedaji za "dobro", deluje mi kao da Dzedaj pod odredjenim okolnostima moze biti visestruko destruktivniji od Sita.

krajnje filozofski, kolika god da su ogranicenja Dzedaja pri upotrebi sile (moralna nacela), jos su jaca psiholoska ogranicenja Sita koji koriste Silu SAMO za destrukciju u cilju jacanja sopstvene dominacije. hocu reci, dok ce Dzedaj upotrebiti svu destruktivnu snagu Sile u odbrani "dobrog" (bitno je samo ne pasti pod "gnijev"), Situ nikad ne bi palo napamet da koristi Silu da pomogne ikome osim sebi samom.

kod 1na1 pegle (govorim o vrhuncu moci i treninga pojedinaca), svakako mislim da je Joda nenadjebiv, za odmah njim ide Sidius, u drugoj klasi su Vindu i Vejder, a onda idu Maul, Kenobi, Luk, Anakin i ostali.

edit>

govorim kao laik-fan o filmovima, naravno. ni u snu se ne bih usudio da protivurecim Master Koletu u njegovom poznavanju materije. [:D]

Edited by Ignis Dei

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

lol zapravo palpatine je ovde winner hands down jer nakon unistenjadruge zvezde smrti on je vaskrsao i preobratio lukea na tamnu stranu...onda ga je luk ucmeka i vratio na svetlu stranu ali i dalje...zna se ko je shef

also nerealno je porediti likove iz knjiga i filmova, tako gledano admiral thrawn, joruus c'baoth i talon kaarde su bogovi i batine za sve...prvi inteligentniji od imperatora, drugi najmocniji kontrolor sile ever (light+dark+shizofren ;o)) i treci ima vojsku opremljenu ysalamirima (bitja koja upijaju midihlorine i ponistavaju dejstvo sile)

a i naravno, svi mi dobro znamo da bi j. tiberius k. prvo spavao sa njihovim zhenama, onda pounistavao sve njihove brodove i na kraju dobio pomilovanje sto je prekrshio xyz zakona along the way =o)))

Eto

Dosao je glasno i usao u legendu

/bow to teh Kole

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy