fatboy Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 PRVI SAM GLASAO DANAS NA MOM BIRACKOM MESTU \O/ Kakav je to jebeni ghetto 1000 cigana, sve crno oko mene samo ochi im svetle Docekala me cigajka koja na spoljnoj strani shake ima tetovirano MILE sitnim slovima hahahaa, al bash "MILE" Provera, kontrolni listic, glasam ja ubacujem i otpozdravljam dzinovskog cigosha od 2.10m i 150kg poznatijeg kao "Matulan" koji je redovan na stadionu kad se igra bilo kakav fuzbal gde je zaduzen za vredjanje i pretnje sudiji A vi kako `te? Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 e, jel to pocelo.. ja dosao kuci iz grada negde oko 7, i kontam da popijem kafu ovu sto je cevcim, pa da odem da odradim i to sranje... enivej, nevezano za bilo koju partiju, i sve to... ali kako su ljudi jebeno... hmm.. nova tema na pomolu :D sve u svemu, palim na glasanje za nekih 20-ak minuta... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Ustao sam u 5h, smorila me je ona neorganizacija tamo... Srećom, mogu da izlazim, pa sam banuo kući na jedno pola sata da proverim mejl i doručkujem. Naravno, ispunio sam svoju građansku du Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Tradicionalno sam proteklih godina (posebno ono kad smo birali predsednika jedno 3-4-5 puta) isao sa mojim drugarom AlBrlom na glasanje, a od ustava pa nadalje idem solo pa sam tuzan, nema tog rituala ;} Planiram da idem, ali negde oko podneva recimo, dok pozavrsavam nesto. Ovde kod mene nikad nije guzva, sve porodicne kuce na jedan do dva sprata, pa i ukupnih biraca ima nesto kao 100 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 verovatno izlazim popodne videcu kako stoim s' vremenom a psoto sam prijavljen na laznoj adresi moram da idem preko pola grada :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 necu da glasam. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 moji su svi vec glasali, isvadjali se sa babama spsovkama i tako.. btw do 10h izaslo je 9% glasaca. Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Icu kasnije sa drugarom, mada me moji smaraju da na prvo glasanje idem sa njima. Ma nosite se ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 (edited) Icicu sad posle rucka, za kojih pola sata. Edited January 21, 2007 by Cell Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 tamo negde oko shest sedam cu izaci, narafski... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 idem na glasanje. u toku dana, ne znam kad Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Da se popije kafa pa odosmo da obavimo i tu duznost prema drzavi.Eh kakve sve zrtve danas jedan patriota treba da podnese zarad dobrobiti drzave :))) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Jel su bese za ove izbore ukinuli ono da mora da izadje 50% glasaca ili nisu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 21, 2007 Author Report Share Posted January 21, 2007 (edited) PODMETNUTA BOMBA POD AUTOMOBIL ČEDOMIRA JOVANOVIĆA OKO 8.20 ISPRED RESTORANA "MITOLOGIJA" U BIRČANINOVOJ. TAMO JE BILA ANTIDIVERZANTSKA JEDINICA. BIRČANINOVA BILA ZATVORENA. OBJAVILE BETA I STUDIO B. OSTALI MEDIJI JOŠ UVEK ODBIJAJU DA OBJAVE... ...kazhu vesti od 19 Decembra.... El ovo zaebancija bila ili shta? Edited January 21, 2007 by nigger Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Nisu, a predviđa se 58-59%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 21, 2007 Author Report Share Posted January 21, 2007 @ Lucky mislim da opusteno gazimo preko 50% izlaznost danas.... tipujem na 60% ili vishe !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 ukinut je cenzus u ustavu ako nisam nešto pobrkao. idem kasnije, uklopiću to sa nekom šetnjom, pošto i ja moram preko pola grada a pravim pauzu u treninzima pa će mi malo mrdanja dobro doći. glasam za čedu, naravno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 glasam za čedu, naravno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 (edited) Idem malo kasnije. Nego, malopre mi zvoni telefon: N: "Dobar dan, ja sam Nemanja Neznamkakosepreziva iz DS-a, mogu li da razgovaram sa gospodinom Petrom? Ja: "Ja sam." N: "Da li znate da su danas izbori i da zivot ne moze da cheka. Da li ste vec bili na izbornom mestu?" Ja: "Ne, malo kasnije cu." N: "A vashi ukucani?" Ja: "Ne znam, malopre sam doshao kuci." N: "Ok, samo zapamtite da zivot ne moze da cheka." Ja: "OLOLOLO!" Neverovatno dokle su stigle kampanje. I oni SMS-ovi shto sam dobijao ovih dana, isto od DS-a. Odakle im moj broj?? ZAVERA! Al` dobro, ionako cu i da glasam za njih, ili eventualno za neke prijateljske im (ako to uopshte postoji). Edited January 21, 2007 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Idem malo kasnije. Nego, malopre mi zvoni telefon: N: "Dobar dan, ja sam Nemanja Neznamkakosepreziva iz DS-a, mogu li da razgovaram sa gospodinom Petrom? Ja: "Ja sam." N: "Da li znate da su danas izbori i da zivot ne moze da cheka. Da li ste vec bili na izbornom mestu?" Ja: "Ne, malo kasnije cu." N: "A vashi ukucani?" Ja: "Ne znam, malopre sam doshao kuci." N: "Ok, samo zapamtite da zivot ne moze da cheka." Ja: "OLOLOLO!" Neverovatno dokle su stigle kampanje. I oni SMS-ovi shto sam dobijao ovih dana, isto od DS-a. Odakle im moj broj?? ZAVERA! Al` dobro, ionako cu i da glasam za njih, ili eventualno za neke prijateljske im (ako to uopshte postoji). Sad glasaj za radikale u inat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 (edited) ^Toliko josh nisam poludeo. Edited January 21, 2007 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Glasao sam za DS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 neshto treba da se iscimam da uzmem tike pa tju usput. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Meni nishta nije stizalo... Tj jeste neki pasosh za bolji zhivot ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Mislio sam ranije odraditi ali izlezhavanje me preduhitrilo. A, ionako moram do keve pa cu na putu tamo ili nazad, ima se kade. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts