Lucky Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 gledao bih kletvu, al' to mogu i na dvd-u. Ove sto dobise oskara cu iovako u nekom drugom bioskopu verovatno gledati, a pogledao bih i ovu klopku i pored toga sto je domaci film, ali cujem da svi kazhu da je ok. Jel neko gled'o? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
S9-Assassin Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 pisma sa iwo jime nisu jos izasla u gledljivoj varijanti, babel jeste imam mogu srezem.... sa festa 2007 imam jos: Catch a Fire Fast food nation Flandres Lights in the dusk Little Miss sunshine Paris, je t'aime The Pervert's Guide to Cinema The Road to Guantanamo This Film Is Not Yet Rated Tsotsi Das Leben Der Anderen(svezi dobitnik oskara za naj strani film) ono izaberi jos nesto da narezem dvd.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 gledao bih kletvu, al' to mogu i na dvd-u. Ove sto dobise oskara cu iovako u nekom drugom bioskopu verovatno gledati, a pogledao bih i ovu klopku i pored toga sto je domaci film, ali cujem da svi kazhu da je ok. Jel neko gled'o? veoma tezhak film. kvalitativno bolji od vecine domacih filmova, shto ti ne znachi mnogo jer nisam ljubitelj domace kinematografije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 1, 2007 Author Report Share Posted March 1, 2007 renesansa je u nedelju, na to ja idem odmah posle klizanja. ortakinja je uzela karte u ponedeljak, tako da kapiram da josh ima, posebno sto se ne radi o mainstream filmu. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 Meni se juce svetla u sumraku (ili tako stovec) do jaja svideo :) Kakav golja onaj glavni junak, pa moze li gore :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 Lars von Trier - The boss of it all Napravio je covek komediju apsurda. Omaz nekom tamo Gambiniju, sta li vec. To sve nema veze, film je sjajan. Naravno, ima i pozadinu, ne moze covek da ne popljuje pa to ti je. Ona krava sto najavljuje rekla "Lars fon trir se posle dogvila bla bla vratio u rodnu svedsku da snima bla bla". Hit filma je nadrkani islandjanin, za pod sto. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 Da super je film :))) Samo sto sam ja bio ubedjen da je i nadrkani islandjanin isto glumac :) Ono sto se meni ne svidja na festu (pored mutne slike) je reklama za post express i nokiju, kao i to sto od 5 filmova ni u jednom nije bilo bombe, osvete, snajpera :( Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 Flags of our fathers je generalno jako lep film, ima per tako imba genijalnih (antiratnih) scena da se chovek smrzne e sad ekipa sa kojom sam gledao misli da je razvuchen i patetichan poslednji chin filma losha stvar ali ja kazhem NE! to je klint uradio namerno da bi ljudi lepshe sutra navijali za najveceg srbina u modernoj svetskoj kinematografiji - kena watanabeTa ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 ja znam kome je dao karte, utataaa... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 braco, vi znate da ja vas volim, ali me ovakvim postovima na ovom mestu terate da vas moderishem, a to ne volim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 karte nisu kod mene utatata ja znam kome je dao karte, utataaa... ja znam gde zivi stijina riba Uta ta ta;)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Gledao danas tj sinotj apocalypto i pisham se ja mel gibsonu u usta ... koje govno razmazano :| Par mega scena ali u globalu film je govno, holivudska akcija na majanskom jeziku i bez shvarcenegera ... Ukupno dve scene majanskog grada, a sve ostalo su slobodno mogli iz predatora 1 da iskoriste. Pri tome da ne pominjem sto su majanska sela prikazali kao crnachke hood-ove gde medju sobom zbijaju shale za duzhinu penisa (ne mislim bukvalno za pametnjakovitje) Kad svaka druga shusha istripuje da moze da rezhira/producira film samo zato shto je popularan glumac/ica Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 letters from ivo jima predivan film, samo 2-3 patetichna momenta i 1 ishitrena scena pred kraj, a mogla je da bude mngoo upecatljivija...other than that, surovo realno govoriti koliko je ovaj film bolji od flagsa nema potrebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 odlicna ti je poslednja recenica. bio si mnogo uzbudjen? Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 ko ti, nikola, kad ne gledash petsi kensit u sex sceni iz lethal weapon 2 ;o) takodje, super je momenat da su (kao u flagsu) explozije i vatra u full koloru, a sve ostalo je onaj toned down kolorit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 khmkhm, braveheart? Jel to hotjesh da kazesh da je braveheart dobar film? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Flags of our fathers je generalno jako lep film, ima per tako imba genijalnih (antiratnih) scena da se chovek smrzne e sad ekipa sa kojom sam gledao misli da je razvuchen i patetichan poslednji chin filma losha stvar ali ja kazhem NE! to je klint uradio namerno da bi ljudi lepshe sutra navijali za najveceg srbina u modernoj svetskoj kinematografiji - kena watanabeTa ;o) URA za Kensaku-a!! da se vratimo temi pogledao lepoticu dana u kinoteci posle dosta godina, vrh vrhova sutra na volver i renesansu Ja posedujem Lepoticu dana vec dugo :P extra film Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 zaista, to sam hteo da kazem Pisham ja po brejvhartu iako je isti dve klase ispred apocalipto-a. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 to mohi govori vishe o tebi nego o oba ta filma =o] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts