Jump to content

Najhrabriji smo na svetu

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Meni sad ovo nije jasno, pishe 2400 Amera glasalo, shta bre oni znaju o nama i koliko smo mi hrabri?! A kapiram da su njihovi glasovi odluchili sve... :\

Pobogu nije to glasanje. Pitanja su bila takva da iznude neku psiholoshku sliku i uzimana su kao uzorak. Znachi nije 2700 amera od 17k ispitanika reklo srbija vetj su odluchili da stave amere na shesto mesto na osnovu ispitanih 2700 amera i njihovih odgovora ... isto tako su recimo ispitali 100 srba i na osnovu njihovih odgovora (ne glasova) su odluchili da isti budu prvi. Moje lichno mishljenje je zato shto su isti bili najnadmeniji nadobudniji itd itd al dobro eto chisto da imaju za shta da me hejtuju.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

AHAHAHAHA sad je sve izaslo na videlo! Migshu su posmatrali!!!1111oneleven Sad nam je "Crazy Serbs" zagarantovano tjekom povijesti Amer(p)icke kinematografije! Za 500 godina kad ne budemo postojali ispredace legende o nama i pravice nas od blata kao istrebljenu "ratnicku kastu" koja je mogla da spase svet od invazije vanzemaljaca napadajuci plasma tenkove sa nozem u zubima uz zvuke necega sto se zove "Ibarska Magistrala" [:D]

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

AHAHAHAHA sad je sve izaslo na videlo! Migshu su posmatrali!!!1111oneleven Sad nam je "Crazy Serbs" zagarantovano tjekom povijesti Amer(p)icke kinematografije! Za 500 godina kad ne budemo postojali ispredace legende o nama i pravice nas od blata kao istrebljenu "ratnicku kastu" koja je mogla da spase svet od invazije vanzemaljaca napadajuci plasma tenkove sa nozem u zubima uz zvuke necega sto se zove "Ibarska Magistrala" [:D]

pa ti onda nisi sagledao realno stanje stvari. za 20 godina Savet Bezbednosti oslobadja R.Mladitja iz Hashkog Tribunala sa rechima "Generale potrebni ste opet, ovaj put nije samo u pitanju otadzbina nego svet"

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

LMAO! Kako sam se slatko nasmejao Maude :D

Srbija

Čile

Izrael

Zomg ispred Izraela smo? Sabijamo mame :D. Kao shto je neko pomenuo, najludji i najhrabriji su dve strane jednog novcica :).

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

dada, mi smo nova sparta ;)

elem, ne znam ko se sve u svetu penje po soliterima sa target majcama, vicu: "PICKEEE, SIDJITE DOLEE!1" dok tudjinski avioni prelecu istu lokaciju ;p

kad krenem da citam zapise iz sprskih ustanaka, i kako su srbi uspeli da sabiju turke sa znatno manjom kolicinom ljudstva u ono vreme, nekako mi toplo u srcu ;)

barem cemo biti extra zivi zid evropi protiv istoka ;)

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

Nije hrabar onaj koji bezglavo jurisha u opasnost vec onaj koji moze da savlada svoj

strah.

Ne vidim da smo mi ikakve strahove savladali.

A ono nas i Rusa 300000000 to je vec pitanje nacina razmisljanja.Stavise pretpostavljam da se malo

ko od ljudi oseca sposobnim cisto samog sebe radi, da je on u stanju nesto da uradi, vec zbog neke

demagogije koja nas prati krzo vekove da smo mi neki "izabrani narod".

Neukrotljivi!

Sta znas, mozda i jesmo. Samo zato sto nam zadnjih 2 milenijuma ne idu od ruke ne znaci da ce i 3 da bude los :o)

A da jesmo hrabri i jesmo. Vecina vas je daleko hrabrija i sposobnija da pobedi u teskoj situaciji, ne zato sto smo mi Srbi a Amerikanci su debeli i glupi vec zato sto nam zadnja 2 milenijuma nisu isli od ruke pa smo se ocelicili i postali smo imuni na vecinu stvari i desavanja oko nas.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

to nije hrabrost.

To je posledica "nemam sta da izgubim" sindroma, koji je vladao u to vreme. Takodje, nasha, svetski poznata tvrdoglavost, se pokazala.

Ali ako tako rezonujesh, prvi srpski ustanak takodje ne spada u hrabrost. Posto je to bila ogromna kolicina mrznje, zelje za muslimanskom krvlju i nenormalna potreba za osvetom i pravdom, koja je prouzrokovala da par hiljada vojnika pobedi do 10 puta vetju i opremljeniju vojsku... E to je bio moral koji je ova zemlja imala, sto su nas vishe jebali, to smo vishe pizdeli i skupljali sva sranja u sebi da bi na kraju psihcki pukli u toj meri, koja je ucinila da svet pisha u gatje. Naravno, to splasne sa generacijama i zapadnjackom kulturom. ;)

Hrabrost postoji samo u knjigama, kao i ljubav.

Ti ako nemash sta da izgubish i uradish nesto sto kao normalan ne bi, to nije hrabrost.

A to za ustanak.Nije bilo izlaza,ali opet to nije hrabrost.Ona ne proizilazi iz bezizlazne situacije,vec iz nekih drugih stvari.

/edit "Hrabrost postoji samo u knjigama, kao i ljubav." e iskenjam ti se na ovo:)sala...

Edited by rockdudbg

vid'o sam deda mraza

Covek tezi ka tome da udovolji sebi, jelte. Ako on uradi nesto veliko, automatski dobija feedback od mase (hrabrost, bash velika rec zar ne?:)).

Isto tako ti je u ljubavi, ako si dovoljno normalan, ti cesh teziti ka nekoj devojci dok ona bude zelela kontakt sa tobom i dok bude nalazila ispunjenje ka tebi, posto mutualno dobijate odredjenu kolicinu zadovoljstva.

Ako ta devojka prestane to da radi, ti tjesh je oterati u pm, jednostavno prestati da se vidjas ili vratiti korak nazad i ostati na "prijateljstvu", jelte, i obrnuto, osim ako ne zelish da te posmatraci te price ne sazaljevaju. Cime takodje dobijash stimulaciju "emo mede", jadan ja itd. ;)

Sve jedno, mnogo seremo, posto ovo nije tema koja ima konkretan odgovor. Tako da bolje da promenimo i vratimo se, kako bi rekao igor, pivu i zajebanciji. ;)