f4ts0 Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 Opa macane, koliki je :) Killigore, jel imas ti roditelje? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 Taman se ubedachio misleci da sutra moram da krenem na predavanja kad ono tek sledece nedelje \o/ Lencharenje FTW!!!!! Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 Gledam basket / pisem tekstove simultano. ;) Odradio sam tri komada, pa cu neke mailove, pa onda opet tekstovi, i tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 Killigore, jel imas ti roditelje? imam svaki dan se raspravljam sa kevom o tome kako zivim ... caleta boli kurac, zato sto je on isto tako ziveo ranije wow mi je toliko sjebao sve da zbog njega imam ovaj poremecaj spavanja i da uopste nemam vise zelju ni za chim u zivotu (da ne pricam o gubljenju rl prijatelja ^^) a u poslednje vreme pokusavam da se lecim od wow-a tako sto igram samo par sati dnevno i to nesto sto mi se igra da bi mi se smucila igra ... sto se tiche posla hteo sam da se zaposlim ali pomisao na to da bi onda morao da idem u vojsku me vraca da je skola bolja ali slackujem za skolu previse ... tako da bukvlano ne radim nista korisno u zivotu trenutno >_< jednostavno ne zelim da idem u obavezni zatvor na godinu dana ^^ i tako eto my life story, u jednom postu Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 za rucak sam jeo punjeno pile, odremo 1 sat i tako ko bog, ali prc! imam problema na forumu Zemunske, neki lik vredja a ja ocu da mu polako kazem gde gresi ali nema nista od toga i tako... jebi ga, Lale ima Ivana a ja nikoga... :) ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 uzeo novi bas, pa sam happy! \o/ :)))) lol vidi ga koliki je, za ovo su potrebne obe ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 Krenuo kod devojchice da izblejim malo i da uzmem neku knjigu iz osnova ekonomije iz koje planiram da pishem seminarski, kad ono trt, nece da upali auto. I nece, i nece, i popizdeo sam. Izgleda da je akumulator... Ali nije mi jasno kako. Sranje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 imam svaki dan se raspravljam sa kevom o tome kako zivim ... caleta boli kurac, zato sto je on isto tako ziveo ranije wow mi je toliko sjebao sve da zbog njega imam ovaj poremecaj spavanja i da uopste nemam vise zelju ni za chim u zivotu (da ne pricam o gubljenju rl prijatelja ^^) a u poslednje vreme pokusavam da se lecim od wow-a tako sto igram samo par sati dnevno i to nesto sto mi se igra da bi mi se smucila igra ... sto se tiche posla hteo sam da se zaposlim ali pomisao na to da bi onda morao da idem u vojsku me vraca da je skola bolja ali slackujem za skolu previse ... tako da bukvlano ne radim nista korisno u zivotu trenutno >_< jednostavno ne zelim da idem u obavezni zatvor na godinu dana ^^ i tako eto my life story, u jednom postu Lol, jado crna. 1. Kreni na sport. nema drugog leka. Za pocetak. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 sad se vratio iz hale gledao boks duel izmedju Vojvodine i Dinama puna hala cigana zakon jbt UDRI GA U GLAVU na kraju zasluzena pobeda Vojvodine,mislim 8:4 ako se ne varam... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 trenirao je on fudbal ali wow je ucinio svoje !!! bio je to dobar golman don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 Ova kisa smorila ovde kod nas u ns-u juju, mrzi me da ucimm aaaaa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 Killy pocni malo da akumulirash stvari koje ne volish u WOWu i polako pokusavaj da se odviknes. . . Barem pokusaj tako nesto , meni je uspelo. Jedva sam prosao prvu godinu faxa zbog WOWa i rekao sebi fuck that! Sada mi je delimicno ok ... raspadam se od PS2 ali opet , sve igre imaju kraja osim WOW-a ;) Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 vratio se sa vikendice, bilo veselo ... mnogo veselo a i konacno pao neki sex :) sad da bacim tus, pogledam babel pa kunt ... sutra veliki meeting i posle toga neki poslici. sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 izblejao u kraju sa jednom jako popularnom osobom, pa posle malko gledao fast n furious ekipu kod hale. smešni su mnogo :( Krenuo kod devojchice da izblejim malo i da uzmem neku knjigu iz osnova ekonomije iz koje planiram da pishem seminarski, kad ono trt, nece da upali auto. I nece, i nece, i popizdeo sam. Izgleda da je akumulator... Ali nije mi jasno kako. Sranje. i onda nisi otišao jer si pre osamnaeste svuda išao trotinetom a sad ti je bedak? ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 lol vidi ga koliki je, za ovo su potrebne obe ruke zato ja sviram elektricnu, upalis distroziju, jednom rukom sviras, drugom ceses jaja :) The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 Neki to zovu i rokenrol :D izblejao u kraju sa jednom jako popularnom osobom OMG DA NIJE KOLE?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 sa koletom se ne može blejati. koletu se može samo diviti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 kada je pored tebe, pona Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 (edited) i onda nisi otišao jer si pre osamnaeste svuda išao trotinetom a sad ti je bedak? ;) Normalno Ma kasno je bilo da idem busom, jer ono, trebalo je i nesto da prenosim sa njenim caletom, neke ormare chudamuda, a i sa njom sam imao neka posla (ne, ne ta posla ), pa posle dok se vratim... A vidish, i to shto kazesh, da se desilo pre nego shto sam dobio dozvolu, otishao bih bez problema i vratio se isto tako, nekako . Sranje, ja sam razmazen Edited February 11, 2007 by Green Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 1. Kreni na sport. nema drugog leka. Za pocetak. dobra ideja trenirao je on fudbal ali wow je ucinio svoje !!! bio je to dobar golman heh nije wow kriv za to fudbal sam prestao zato sto me smara da se valjam po blatu i slicne gluposti kada znam da 100% nebi prosao na kraju (sa 18god) pored svih chobana sa brda koji dolaze sve vreme i trude se maximalno da nesto urade i lizu dupe trenerima i ostalim bitnim licnostima u sportu nisam iz te price jednostavno Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 , trebalo je i nesto da prenosim sa njenim caletom, neke ormare chudamuda, a i sa njom sam imao neka posla (ne, ne ta posla ), pa posle dok se vratim... A vidish, i to shto kazesh, da s You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 lol vidi ga koliki je, za ovo su potrebne obe ruke i'm a big man Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 fudbal sam prestao zato sto me smara da se valjam po blatu i slicne gluposti kada znam da 100% nebi prosao na kraju (sa 18god) Pa ako si treniro fudbal samo da bi proso onda je dobro sto si prestao Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 da nije sve u parama ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 SVE JE U WOWU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts