G!!! Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 moj grad je od vecheras oslobodjen posle deomkratske upotrebe sile zandarmerije nad jadnim seljacima koji nisu mogli da se odupru koliko su bili pijani i punih stomaka od neke kobasice, mada opet nije fer da dobiju toliko batina, naravno kamere su bile sve iskljuchene, u vestima rekli da su se seljaci povukli bez incidenta :| koliko sam chuo iz pouzdanih izvora planiraju da svaki seljak donira, za sledecu undercover akciju, po jedno svinjche od 15-20 kg i da se tako skupi 200-300 svinja i da se dotichni puste u centru beograda :D:D yay, ziveo srpski seljak, to ce biti smeshna slika :P tako da drugari kome mesa fali eto prilike sto to ovde kucam nemam pojma, bio na basketu opet, jedem princes krofne, srkucem nektar djus, sredjujem zulufe i palim u provod wheeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Sutra lepo na neki probni test engleskog, pa shta bude bice. Mada me prati osecaj da sam zardjao al' bash. Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Vratio se sad sa fudbala. Pukli smo...za promenu. Koliko ne igramo timski to je strashno. Svaki put sve vishe i vishe pizdim. Josh smo 5-1 vodili... Sutra idem po nova sochiva, tako da cu progledati Skijanje T-7 dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 jebote koji dan...da me neko pita sta sam radio ne bih znao da mu kazem...palim sutra za bg verovatno, smorio sam se ovde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 bio do flojda sad dodjoh neam pojma ni koji kurac sam isao al ajd sa drustvom da ih ispostujem, puko 10k na kola i pocelo nesto se cuje u tocku smoriio sam se za medalju Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 another monochrome night comes to an end The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 resio kao da pocnem da ucim php... kontam da je vreme da predjem na malo profitabilnije vidove kodiranja. volim ja mIRC scripting, ali ono... volim ja i pare Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 sam sam sebi iskopao rupu. sad je vreme da se iz iste sam iskobeljam. sutra vec vidim dan 11:00 - idem na posao. "da li ste mi nasli torbu sa knjigama?" I verzija "jesmo" ja:"super, shta danas radimo?" II verzija "kakvu torbu?" "ostavio sam istu u busu jer ste me vi retardirani odvukli u jebani NJ iako sam rekao da necu da idem. PRIMITE MOJ OTKAZ govnari" Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 krvav je dizajnerski dolar. dodjem kuci u tri, a radim josh tri sada i konsultujem preko skajpa...umesto da vilenim po plastiku It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 cao, rure neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 jbg igi... al to je bg... ovo je zrenjanin. jos uvek poprilicno novo trziste. bar koliko ja kontam. neam pojma... potrudicu se, probati.. ono, to me nista ne kosta. ako nista, naucicu nesto :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Srecan sam, mega sam se proveo, muka mi je i sere mi se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Nadrkan sam do jaja ... Sve zbog jebenog CS-a .. Prosto ne mogu da shvatim neke ljude ... Sad anime, pa vecheras Worms World Party sa drugarima \o/ Meda majstor \o/ wwp vecheras :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Jebeni nemacki... Nit pametnije nacije nit glupljeg sistema brojeva i jos glupljih clanova.... Mogo sam da ucim lepo spanski pa da lepo placem sa jos jedno 5 ortakinja: "O zato sto je Mariji umro pas od njenog zubara, o zasto??" ali neeeeeeeeeee ja sam morao nemacki da pocnem. %$@#^$&&%$.. masam-fasam.... Uffff sada mi je bolje... Danas cu da se zajebavam, ne mogu vise da ucim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 (edited) ho ho ho >:))) achtung achtung , stator , jederman muss sehr gut Deutsch sprechen ! :)) nemoj da ti dodje komandant Sheyn Spieler da te malo "poduci" :))) (btw.300 dindzi cas,samo zato sto si rurovac ;) ) Edited February 10, 2007 by Sheyn step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 OMG! OMG! Sta cu sada, krule nisam ja nista makemi evo dece mi!!! inace vidite sto ja vodim zanimljive razgovore preko net-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 jbg igi... al to je bg... ovo je zrenjanin. jos uvek poprilicno novo trziste. bar koliko ja kontam. neam pojma... potrudicu se, probati.. ono, to me nista ne kosta. ako nista, naucicu nesto :) ne znam za zrenjanin al u so ako nekom trazis vise od 100e za sajt, samo se blago nasmeju :) The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 nego, jeste primetili da onaj formica samo prca otkako je u ameriku otišao? gde se uplaćuje ta amerika, da prcamo malo i mi? :) sta se zhalish, ti jebesh skoro svaki dan ;o) inace ubise edarda starka, bas sam se smorio :( =o) josh jedan srecan korisnik georgea martina, zadovoljan sam EDIT: e stvarno, uvek huce da pitam, al zaboravim - sta je RHH? :)) rour stjasni hodin ;o) Jebeni nemacki... Nit pametnije nacije nit glupljeg sistema brojeva i jos glupljih clanova.... Mogo sam da ucim lepo spanski pa da lepo placem sa jos jedno 5 ortakinja: "O zato sto je Mariji umro pas od njenog zubara, o zasto??" ali neeeeeeeeeee ja sam morao nemacki da pocnem. %$@#^$&&%$.. masam-fasam.... Uffff sada mi je bolje... Danas cu da se zajebavam, ne mogu vise da ucim statore nemachki je jezik buducnosti, realno a i chief wiggum kazhe da osoba koja govori nemachki ne mozhe biti losha und du kriegst die zuneigung von freulein Heisse Hosen dazu \o/ elem lepo pocheo dan posle lepe vecheri...imam srezhem neke diskove pa malo bleje josh, nedaj bozhe otvorim knjigu...i tako =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 kisa je malko smorila, mrzi me sad da idem do grada..a jos sam se najela nekih cokolada, ne mogu ni da rucam :/ I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 smaram se gajbi ceo dan.......zivot je lep Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 juce pricam drugarici u tramvaju onu pricu sto je ivon ispricala i kad sam zavrsila prilazi mi devojka kao:"izvini, a gde si to cula?" ja joj kazem sve tralala, a ona meni da je cula istu tu pricu, kao to se desilo od njenog brata drug pa njegova extra drugarica. kao nije znala dal da veruje, ali eto sad 100% veruje kad je cula od mene. For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 ali eto sad 100% veruje kad je cula od mene. samo kazes pisalo je na ruru, garant je istina11!!1! nego, ovo mi sve lici na projekat beograd (srbija) - veliko selo, sta god da se desi/izmisli, svi saznaju za par dana : )) I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 U SM je kruzhila pricha da je neka klinka pushitla liku, i dobila neku alergiju u ustima, i onda se ispostavilo da te bakterije ima samo na polnim organima zhivotinja. Znachi tip je karao kozu, pa mu ga ona u diskoteci malo blajvila ;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 ma brate bljak ! :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 (edited) Nishta lepshe kad na ovu kishu turish ipod u ushi i opichish jednu partiju trchanja. Edited February 10, 2007 by stalja_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts