MaudDib Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 uzashno posle onakve kul blejke sinotj nisam uspeo da zakuntam do 05h :/ uhvatio se u neku klasika nerazmrsivu vezu razmishljanja i jbg. i opet me neshto zajebava desne ruka dodushe biceps sada :/ • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Konachno uzeo DVD rezach... :))) Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 rsmo, pade mi pritisak... ispit je prosho onako... bozhe daj da polozhim... sve u svemu, sutra josh jedan... i prekosutra i im done... al nadam se da ce ovi bolje proci... joj, smorio me ovaj danas... radio sam, al ochigledno nam je dao pogreshu informaciju...poshto pola onoga sho nam je dao poglavlja koja ce kao biti nisu bila... blah hrana krevet+ serija kunt 2-3 sata i ponovo study ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Zatvorili Arlekino, omiljenu mi palachinkaru... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Bio na faxu. Moja ideja je bila da mi samo upishe ocenu iz osnova ekonomije izvedenu iz bodova sa 2 kolokvijuma. Medjutim, poshto je bitna ideja profesora, on mi je objasnio da moram da donesem seminarski i josh da odgovaram drugi deo knjige usmeno. Mislim da cu da se upucam. Probacu da donesem seminarski i da regularno dodjem u drugom terminu kao da se nishta nije desilo... Nego, posle faxa ode nas par do jedne ortakinje, kojoj je sluchajno banuo i jedan drugar. I, ispostavi se da lik vezba trikove sa kartama, novchicima, nakitom itd, vec nekoliko godina. I pokaze nam desetak trikova. Ljudi, ja sam ostao totalno zapanjen. Ako je neko gledao film David Blane-a Street Magic (ili tako neshto), tachno ti trikovi, sve isto, s tim shto se deshavalo pred mojim ochima. Totalno sam zapanjen i dalje. Totalno neverovatno shta je lik radio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 odgledah neki film, posto sam extra umoran idem da se zabodem u krevet..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 nista od klizanja za danas, ceo dan sam proveo za kompom, sad cu da ga ostavim da skida nesto pa na spavanje:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Smuvo onu sto sam pre par dana pricao kako sam zaljubljen.Srecan sam jako.Ouuuuujea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Smuvo onu sto sam pre par dana pricao kako sam zaljubljen.Srecan sam jako.Ouuuuujea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 konacno sam zavredio pravo da krenem na pocinak. ne vidim "Sad nebi mogo da karam ni za gajbu ladnog piva" - N.K. The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 (edited) evo kapiram da se desava sve. pa i ovo. smuvao jednu ribu pre neki dan ovde u domu, i danas oko 11 odemo kod nje u sobu i njena cimerka izadje i sve tako super tece i odjednom. fire alarm. svi napolje. oblaci se... u sebi:"o sreco Bozija" vracamo se posle 45 minuta cekanja ispred doma da FDNY chekira shta je bilo i opet odlazimo u njenu sobu. i za jebanih 7 minuta, novi alarm. "MARSH U PICKU LEPU MATERINU I TI I ALARM SRCE TI JEBEM" i sada sam se naravno vratio u sobu praznih shaka. edit: malopre pricao sa bivsom ribom. srce mi kuca 150 na minut. znachi kako mi je krv provrela kad me je pozvala, i onda kao stari fazon riba "ne znam shta se desava, ne vidim nista" - a u stvari sve vide i sve znaju. i koji sam joj hejt sasuo... sada kapiram da ne zasluzuje ni u signi da mi stoji. Edited February 7, 2007 by Formica Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 polako stizhem kruka i statora po padanju.. \o/ okinula ovaj.. i to me qchka dobro iZmaltretirala.. al ajd.. sledetji rok netje biti tu.. 7-8mesec trudnotje.. zjuu shto je poruzhnilaaaa.. tz tz tz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 sad se vratio gajbi uf jbt gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Sinoc legao ranije da bih se kao naspao, medjutim imam osecaj kao da uopste nisam spavao...danas ako stignem idem da kupujem ribice za akvarijum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 e, formice, 1 od bas zanimljivih postova :)) ucila latinski do sad, ali ne vredi... danas ce se agonija s matom konacno zavrsiti - bio kec ili dvojka. For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 sad se vratio od frizera. Kazem ja njoj:"gore 4, a sa strane 3", a ona mene pita: "a jel to u milimetrima?". WTF?? ali hajlajt je bio kad je sisala neku klinku i rekla joj:"sad cu da ti pravim formicu" :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 uvrila mi voda za kafu.... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Kad smo kod toga, moram sad da skuvam supu. A posle toga odmrznuta sarma, koja je sva gnjecava i u Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 smaranje gajbi, bio malo napolju pravo prolece, trebao bi do skole al me mrzi...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 danas sam stigao tachno do pola cilja kojeg sam postavio sa trchanjem \o/ jeste da mi se vrtelo u glavi kad sam doshao kutji al sam tako bio pun shto sam izgurao :) btw sreo sam i daliborku vb na trchanju lal nemam nishta jbn u frizhideru moram da se iscimam napolje da kupim neki has :/ • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Bash je lepo kad odesh u shkolu i igrash fudbal 4 chasa, a pritom ne dobijesh neopravdane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Ne secam se kad sam zadnji put zaspao pre 02h ... Zvao prefekturu zbog produzhavanja boravishne dozvole. Sad cu djuZgam malo VCO, pa gledanje prison break-a, heroes-a, i josh svashta po neshto. Ispunjen dan skroz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 uf...moram da citam lektiru i pisem sastav a kasnije oko pola 8 idem na vezbe,samo moram jos da odlucim gde :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Bash je lepo kad odesh u shkolu i igrash fudbal 4 chasa, a pritom ne dobijesh neopravdane au choveche dobra stara vremena :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 najeo se kao stoka, sarme sa suvim mesom, nema niceg boljeg:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts