Jump to content

\m/ IRON MAIDEN BEOGRAD \m/

ch1zra

Recommended Posts

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

oke, sad kad ste se lepo istrpali i pomazili posle istog, da vas obradujem :)

ta lista je za americku AMOLAD turneju.

kod nas znaju koliko dugo nisu bili, i to ce nadoknaditi.

znaci, bice pesama sa amolad-a, naravno, ali ce se vise fokusirati na starije stvari.

uostalom, ko ode videce, a ostali ce cuti/procitati.

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

1) bice karata za sve .... jesu oni mega mega ali nece biti toliko poseceno kolko ljudi misle(mada opet ne bi da cekam zadnji trenutak)

2)tracklist se naravno ne zna ... i nek tako i ostane ok? ili lepo otvorite topic gde ce te da tupite o tome koja pesma je uber a koje ne... meni ce biti extra ma sta svirali... idem da slusam grupu a ne pesme

3)ko NE IDE na koncert NE MORA to ovde na napise eksplicitno [:p]

1) bice karata za sve .... jesu oni mega mega ali nece biti toliko poseceno kolko ljudi misle(mada opet ne bi da cekam zadnji trenutak)

Koliko ja znam, od nekih 6-7000 karata koliko je pusteno preko jednog "sistema", ostalo ih je oko hiljadu ipo, pa sad vi vidite kako se to prodaje :)

cuo sam (znaci CUO, ne ISTINA [:)]), da je prvog dana otislo 3K karata.

ali, moja je narucena, i stize utorak/sreda.

tako da, mirnije cu spavati.

a skroz mirno cu spavati tek kad je budem imao u rukama (kartu, jelda :P)/

i zajebite tracklist fightove.. ko sto kaze Junkie, idem da slusam maidene, a ne troopera ili fotd.

svejedno kontam da mi nece biti uopste bitno koju stvar budu svirali u tom trenutku, jedino ostavlja mesta za proseravanja posle koncerta tipa "uu, a sto bi bilo dobro da su svirali ovo ili ono".

[:D]

I mean you harm.

OMG nemojte mi unistavati topic.

@ crash

ne verujem...

ne znam, nesto i ne bi voleo da cujem to live.

tj, bi, ali ono, ima krsh drugih pesama koje bi vise voleo da odsviraju..

no, kao sto rekoh, sta god da sviraju, bice dojaja, pa makar to bio i Angel and the gambler :P

I mean you harm.

Hm, topic je iz nekog razloga ostao otvoren (ja ga nisam otkljucavao) pa cu samo iskoristiti priliku da vam skrenem paznju na to da se ponasate kao deca, i to u sred nase vesele akcije Leptiritj 2007. godine. Posto je vec Ivan preuzeo na sebe da vam razdeli suspenzije za ucinjena nedela ;), necu se puno baviti ovim da ne biste dobili duple kazne.

Da ponovim, nije nikakav problem da pricate i raspravljate o muzickim ukusima, tome ko sta voli a ko sta ne, zasto je neka grupa po njegovom misljenju losa a neka bolja i ostalo, ali ste vi vec u "drugom postu" skrenuli na to kako neko ne zna da pise, kako je neko debil, kako treba da se okupa i drugo sto nema apsolutno nikakve veze sa samim topicom.

pošto su praktično svi informisani metalci sa topika banovani, ako neko od njih ima informacije koje su bitne pa bi želeo da se nađu na topiku, neka ih pošalje osobi koja ostavi prvi post posle ovog na PM, pa će dotična osoba proslediti ovamo šta treba. naravno, navodeći izvor informacija :)

iiiju sunce ti

838D815B838C8393.jpg

mislim da mogu da joj duvaju sve bijonse i agilere sveta

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

damn you ch1zra 100x, ja sad moram pronaci nacina da je vidim uzivo, iz bliske blizine

84 god, jaoo sreco sto nisam neki roker iz londona

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

hahaha keru.. si se primio, a ?

;]

enivej, potvrdjeno je da ona dolazi.

@rockbudbg

pitao si za njenu muziku.. neki cheesy rock.. ne znam da li smem da se usudim da je uporedim sa avril.. uostalom, evo link za dl 2 njene pesme

http://www.monstroentertainment.com/music/...aurenHarris.mp3

http://www.monstroentertainment.com/music/...2MP32.19.06.mp3

dalje, njen profil :

http://www.monstroentertainment.com/laurennews.php

tvojspejs (ona je moja drugarica.. :P)

http://www.myspace.com/laurenharrisuk

i tako.. :)

btw dvny, bacaj fullsize avatar na mail. ODMA !

[:D]

Edited by ch1zra

I mean you harm.

solidna je ali nije nista posebno, jedino sto je cini *posebnom* je to cija je cerkica...

sto se tice mejdena ne verujem da cu ici, suvise me smara taj tezi zvuk u poslednje vreme, no zz top here i come :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...