rockdudbg Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 (edited) ^oladi brate... lista sa rock in ria je najjaca. sve ostalo je losije.a ova koju ce kod nas svirati je sranje. Edited January 27, 2007 by rockdudbg vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 27, 2007 Author Report Share Posted January 27, 2007 oke, sad kad ste se lepo istrpali i pomazili posle istog, da vas obradujem :) ta lista je za americku AMOLAD turneju. kod nas znaju koliko dugo nisu bili, i to ce nadoknaditi. znaci, bice pesama sa amolad-a, naravno, ali ce se vise fokusirati na starije stvari. uostalom, ko ode videce, a ostali ce cuti/procitati. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 ah,sad mi lakse:) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 btw, bolje kupite te karte ako vec niste, da ne bi nestale :) imam neke informacije, prodata je bas gomila istih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 1) bice karata za sve .... jesu oni mega mega ali nece biti toliko poseceno kolko ljudi misle(mada opet ne bi da cekam zadnji trenutak) 2)tracklist se naravno ne zna ... i nek tako i ostane ok? ili lepo otvorite topic gde ce te da tupite o tome koja pesma je uber a koje ne... meni ce biti extra ma sta svirali... idem da slusam grupu a ne pesme 3)ko NE IDE na koncert NE MORA to ovde na napise eksplicitno Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdriaN Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 btw. koliko je karata pusteno u prodaju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 1) bice karata za sve .... jesu oni mega mega ali nece biti toliko poseceno kolko ljudi misle(mada opet ne bi da cekam zadnji trenutak) Koliko ja znam, od nekih 6-7000 karata koliko je pusteno preko jednog "sistema", ostalo ih je oko hiljadu ipo, pa sad vi vidite kako se to prodaje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 28, 2007 Author Report Share Posted January 28, 2007 cuo sam (znaci CUO, ne ISTINA ), da je prvog dana otislo 3K karata. ali, moja je narucena, i stize utorak/sreda. tako da, mirnije cu spavati. a skroz mirno cu spavati tek kad je budem imao u rukama (kartu, jelda :P)/ i zajebite tracklist fightove.. ko sto kaze Junkie, idem da slusam maidene, a ne troopera ili fotd. svejedno kontam da mi nece biti uopste bitno koju stvar budu svirali u tom trenutku, jedino ostavlja mesta za proseravanja posle koncerta tipa "uu, a sto bi bilo dobro da su svirali ovo ili ono". Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 jedino ostavlja mesta za proseravanja posle koncerta tipa "uu, a sto bi bilo dobro da su svirali ovo ili ono". Oce da sviraju Can I Play With Madness? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 28, 2007 Author Report Share Posted January 28, 2007 OMG nemojte mi unistavati topic. @ crash ne verujem... ne znam, nesto i ne bi voleo da cujem to live. tj, bi, ali ono, ima krsh drugih pesama koje bi vise voleo da odsviraju.. no, kao sto rekoh, sta god da sviraju, bice dojaja, pa makar to bio i Angel and the gambler :P Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 29, 2007 Author Report Share Posted January 29, 2007 (edited) bilo je nagadjanja o harrisovoj cerci, licno, ne bi se bunio da je odgledam pre mejdana ;] //edit upravo mi stigao mail od naseg maiden fc-a go here : http://www.maiden-serbia.org/html/maidenserbia.htm Edited January 29, 2007 by ch1zra Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 jbj Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 de ne bi The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 jbj x2 gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdriaN Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 bilo je nagadjanja o harrisovoj cerci, licno, ne bi se bunio da je odgledam pre mejdana ;] //edit upravo mi stigao mail od naseg maiden fc-a go here : http://www.maiden-serbia.org/html/maidenserbia.htm kako da posaljem sliku? :( imam neke slike sa koncerta Maidena imam i par slika cerke steve-a harrisa i triviuma....i naravno maidena :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 http://imageshack.us/ • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 29, 2007 Author Report Share Posted January 29, 2007 cera ne da mu je sokolica, nego sam ostao speachless kad sam video fotku... dobra mala, po celom telu, a jo harrisova.. uff Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 izvolite, možete nastaviti sa diskusijom. http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=42475 samo to nemojte zaboraviti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Hm, topic je iz nekog razloga ostao otvoren (ja ga nisam otkljucavao) pa cu samo iskoristiti priliku da vam skrenem paznju na to da se ponasate kao deca, i to u sred nase vesele akcije Leptiritj 2007. godine. Posto je vec Ivan preuzeo na sebe da vam razdeli suspenzije za ucinjena nedela ;), necu se puno baviti ovim da ne biste dobili duple kazne. Da ponovim, nije nikakav problem da pricate i raspravljate o muzickim ukusima, tome ko sta voli a ko sta ne, zasto je neka grupa po njegovom misljenju losa a neka bolja i ostalo, ali ste vi vec u "drugom postu" skrenuli na to kako neko ne zna da pise, kako je neko debil, kako treba da se okupa i drugo sto nema apsolutno nikakve veze sa samim topicom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 pošto su praktično svi informisani metalci sa topika banovani, ako neko od njih ima informacije koje su bitne pa bi želeo da se nađu na topiku, neka ih pošalje osobi koja ostavi prvi post posle ovog na PM, pa će dotična osoba proslediti ovamo šta treba. naravno, navodeći izvor informacija :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 iiiju sunce ti mislim da mogu da joj duvaju sve bijonse i agilere sveta The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 damn you ch1zra 100x, ja sad moram pronaci nacina da je vidim uzivo, iz bliske blizine 84 god, jaoo sreco sto nisam neki roker iz londona The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 1, 2007 Author Report Share Posted February 1, 2007 (edited) hahaha keru.. si se primio, a ? ;] enivej, potvrdjeno je da ona dolazi. @rockbudbg pitao si za njenu muziku.. neki cheesy rock.. ne znam da li smem da se usudim da je uporedim sa avril.. uostalom, evo link za dl 2 njene pesme http://www.monstroentertainment.com/music/...aurenHarris.mp3 http://www.monstroentertainment.com/music/...2MP32.19.06.mp3 dalje, njen profil : http://www.monstroentertainment.com/laurennews.php tvojspejs (ona je moja drugarica.. :P) http://www.myspace.com/laurenharrisuk i tako.. :) btw dvny, bacaj fullsize avatar na mail. ODMA ! Edited February 1, 2007 by ch1zra Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Hah, mala je nacinjena za vreme pis of majnd turneje :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 solidna je ali nije nista posebno, jedino sto je cini *posebnom* je to cija je cerkica... sto se tice mejdena ne verujem da cu ici, suvise me smara taj tezi zvuk u poslednje vreme, no zz top here i come :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts