Jump to content

\m/ IRON MAIDEN BEOGRAD \m/

ch1zra

Recommended Posts

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

koga volite najvise od svih forumasa ?

ko vam je javio za mejdene ?

aajanuar200606yp3.jpg

bwaahahhahahahhaha

btw, srbo, sreco... ocu li ja ikada dobiti one edije sto si ti radio, ili treba da cekam dereka da mi odradi, a ?

[:D]

enivej, nek neko posle kaze da metal nije sila na ovom forumu \m/

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

It can't all be coincidence

Too many things are evident

You tell me you're an unbeliever

Spirtualists? Well me I'm neither

But wouldn't you like to know

The truth

Oh what's out there to have the proof

And find out just which side

You're on

Where would you end in Heaven or

In Hell?

Is this dream or is it now

Is this a vision or normality I see

Before my eyes.

!!!!!!!!!!!!!!!

AAaaaaaaaaaaaa ovako bih opisao znachi nisam verovao kada sam video ! :) Bolji osecaj nego dok mi rib.. dobro nije bolji :D

MMORPG - Many Men Online RolePlaying Girls

forumskill5yk7xyap9.gif

Wau... josh jedan propali bend koji je doshao da sisha ovce po Srbiji

:((

Nije da su loshi , imaju stvarno dobre stvari ali realno gledano gde su bili kad su bili na vrhu?

Naravno da nisu culi za nas i onda odjednom "E trebaju nam pare! ZNAM! Ajmo u tu Siriju (a menadzer ih ispravlja i kaze Srbija a ne Sirija), mozda tamo ce biti nekih ljudi koji josh uvek misle da smo popularni i mozemo da im uzmemo pare OMGOMGOMG!"

...

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Wau... josh jedan propali bend koji je doshao da sisha ovce po Srbiji

:((

Nije da su loshi , imaju stvarno dobre stvari ali realno gledano gde su bili kad su bili na vrhu?

Naravno da nisu culi za nas i onda odjednom "E trebaju nam pare! ZNAM! Ajmo u tu Siriju (a menadzer ih ispravlja i kaze Srbija a ne Sirija), mozda tamo ce biti nekih ljudi koji josh uvek misle da smo popularni i mozemo da im uzmemo pare OMGOMGOMG!"

...

dobro, ajde sada idi

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

e stvarno...

ko dodje sa namerom da pljuje kako nisu dolazili 20 godina, ili sa pricom kako ce da oprze cenu karte, ili kako ce prostor biti premali...

nek ode da google neke fotke ili nesto slicno...

zaebite trovanje teme...

ili vadim notes sa najlepsim zeljama [:D]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

al da znas da mi je merak da subotom posle fensi zabave odem na neko uber-metal mesto, sa sve gelom, i bodi majcom, cisto malo da izazovem pometnju, a i da pozdravim drugare

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

E za ovo zivim. hallowed be thy name da se ori halom sajma:D...Cant wait... kolika god da bude karta ima da idem:)

U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date"

@ Ivan_

metalci su generalno miroljubivi ljudi, ako ih niko ne drka...

A kad ih drka onda legnu i placu :) /lie /cry

@ pertu

da hbangujemo zajedno, a ? [:D]

Nemam ja kosu. A i boli me nesto vrat. Al smejao bih se za sve pare :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...