Jump to content

Kola hitne pomoci ili Dom omladine.. odlucite sami!

Recommended Posts

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

kao i da ce 30% od prihoda od koncerata davati hitnoj. miice

to ko demokrate kad su se odrekle poslanichkih povishica u korist humanitarnih organizacija. kad se stishala frka oko tih povishica, nastavili su da trpaju u svoj dzep.

dodushe oni su ispali bolji od vecine. koliko se secam g17 i radikali se nisu ni toliko odrekli

hitna bwe,koga zabole za DO ,realno

U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date"

ne shvatam cemu lelemudanje, kad je prica zavrsena.

o_O :?

da je trulo i lose sto je uopste glasano - lose je.

da je ocajno sto je dom pobedio - ocajno je.

ali gotovo je.

sto RUR ne ucini nesto kao org. za hitnu ? [:D]

tipa svaki member po 20 dinara na ziro racun, ovoono...

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Vidish Lucky, malo plakata, malo banera, rachun za te svrhe i mozhda bude. Ili onaj tip skuplja se novac a sa strane skala sa kolichinom novca i shta se mozhe realizovati sa njim, pa ukoliko je podeljeno mishljenje glasanje. Ono, pitanje koliko ljudi je voljno ili radi takve stvari tipa ima 10, 20, 50, 100, 200 u dzepu, ne zna shta ce pa uplati. Zvuchi kao ok akcija.

edit>

ma jok...

nego dvnity, cime se bavi tvoja NVO?

emancipacijom mladih kroz razlicite oblike kulturnih, sportskih (ima jos jedna stavka ne mogu da se setim) i drugih desavanja, kao i promovisanjem medijskih sloboda i nezavisnog novinarstva

po definiciji

^^

ne odgovaraj na ovo dvny, to je klopka!

spreman sam :)

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.