Lucky Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Znaci ja sam definitivno lud ;) Ja kao spremio se da gledam mech, no medjutim zaspah i probudih se pred kraj drugog seta :)) I kao pogledam rezulat, i vidim da pishe 7:6 za nadala u prvom setu i 6:5 za djokovica u drugom. I onda bude onaj jedan poen kad Nadala Djokovicu vrati dva smecha prakticno i uzme taj poen, i ja kao "aaa, sranje" i nastavim da spavam :) I probudim se relativno brzo, pustim sport plus ono se neki likovi tuku i kao nista, gotovo je znaci, dobio nadal nakon onog poena i drugi set. I jutros na livescoru kao 6/4 6/3 za djokovica :)) Znaci kako sam ja vio 7/6 i 6/5 pitajte vi mene ;) Sve u svemu, cestitke za Noleta, drago mi je da je prosao i mislim da mozhe da prodje i Mareja pa da dodje do finala. A tamo cemo vec videti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 29, 2007 Author Report Share Posted March 29, 2007 svaka mu chast...sad i Mareja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Svaka chast, ja sam odushevljen. (: Jos samo Federera da dobije makar jednom za pochetak (kad mogu unknown Argentinci moze i Novak), chisto da pokaze sebi da moze (:. Sve chestitke. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phobia Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 ko jutros nije gledao, ima sad prenos na sport klubu Quote Bolje 10 godina student, nego 10 godina penzioner! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Dobro mi reche, sad bas gledam poslednje poene i vidim da stvarno nije pisalo ono sto sam ja video jutros onako bunovan ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 unknown argentinci? hah, da...canas je bash unknown Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Svaka chast, ja sam odushevljen. (: Jos samo Federera da dobije makar jednom za pochetak (kad mogu unknown Argentinci moze i Novak), chisto da pokaze sebi da moze (:. Sve chestitke. Pesma inace prati tenis :))) Pesmo brate Canas je vrh igrac,bio je pre 8mi pa su ga uhvatili da se drogira,hvala Spilsu sto mi je dozvolio da ti ja odrzim ovo predavanje iz tenisa:)) Ubedjen sam da ce Canas do finala i realno se nadam da ce Djokovic igrati sa njim u finalu :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Chela (ARG) vs Ljubicic (CRO) Canas (ARG) vs T Robredo (ESP) Ovo su drugi četvrtfinalni parovi. Ljubičić nije loš(7. na ATP listi), kao ni Robredo(6. ATP). Neće Canas ovo tek tako da prodje, ako uopšte uspe obojicu da pobedi... Teško... Elem, Zimonja i Santoro u polufinalu igraju protiv braće Bryan. Jeste da su autsajderi ali se nadam se će ovi imati loš dan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Samo da Djokovic ne bude istrosen posle meca sa Nadalom.Murray je imao lak posao posto je Rodik predao zbog povrede,al ajde ima Djokovic dan odmora,valjda ce biti svez Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 E u koliko igraju Novak i ovaj Murray? Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phobia Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 sutra (petak) u 21.00 Quote Bolje 10 godina student, nego 10 godina penzioner! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Canas 2:0 gg idemo dalje Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 i sad mi reci da je kanjes dobar igrach? imao je srece da su i federer i robredo greshili kao majmuni (unforced errors), znachi nema veze sa njegovom igrom :) ne kazem da nije trebao da prodje, al' budimo realni, decko nije (josh) kvalitet za polufinale, jachi igrachi od njega su dobijali sami sebe bukvalno :) elem, pucice od ljubichica (tauruse, gledanje ATP rang liste trenutno nishta ne znachi, kao shto vidish po ovom polufinalu), zajeban je to teniser, ima prejak servis za razliku od robreda, tako da cemo videti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 kanjes je dobar igrach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 trenutno je dobar za top20 i to je to ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 KADA igra Djokovic sa Marejem, zna li neko ?? Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 vecheras u 21.00 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 i sad mi reci da je kanjes dobar igrach? imao je srece da su i federer i robredo greshili kao majmuni (unforced errors), znachi nema veze sa njegovom igrom :) ne kazem da nije trebao da prodje, al' budimo realni, decko nije (josh) kvalitet za polufinale, jachi igrachi od njega su dobijali sami sebe bukvalno :) elem, pucice od ljubichica (tauruse, gledanje ATP rang liste trenutno nishta ne znachi, kao shto vidish po ovom polufinalu), zajeban je to teniser, ima prejak servis za razliku od robreda, tako da cemo videti :) nubaro:) Da nije dobar igrach ne bi ih otresao ko sline...videcemo da li ce ga Ljubichic dobiti,ali zapamtite moj i spilsov komentar,Kanas ce jebati mame ko i pre 2 'dine.... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 nubaro, prochitaj opet moj post u vezi "otresanja" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 jebali te unforced errors,procitao sam to i prvi put :))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 pa onda ne lupetaj gluposti :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Ne rusi mi tiket Sa1nte! :((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 zajebao si se brate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 nole je peder nalozeni,al' svaka mu cas':) i srecno mu bilo. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 peder nalozheni? i don't get ya.... bio je retard u doba proshlog french opena... vajda ga je smirio i sad je pravi sportista.. pazi na svoje ponashanje, komentare i deluje kao odrastao chovek... ja sam skroz zadovoljan njegovim nastupima :) sredio je servis, sada je mnogo jachi, mnogo cheshce kombinuje spinove, slajseve i direktne servise, popravio je volej od kad radi sa vudvordom... uglavnom, ili on ili njegov cale je povukao prave poteze u pravo vreme :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts