Ramirez Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 (edited) kusta je ruzhan a nole je sisica... ali ipak navijam za njega :D Edited June 8, 2007 by Ramirez Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 djole pwnt :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 things are getting ugly. denny crane ugly? denny crane ugly! kusta je ruzhan, piksi je indiferentan, a nole je reshio da preda mech igrajuci =o(( odledacu josh 2-3 gema pa odoh na rhh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Ma ne mozh bolje u ovom trentuku, jbg. Ono sto je bitno je da mi rulamo u Francuskoj! :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 8, 2007 Author Report Share Posted June 8, 2007 jb ih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 sa sve ajfelovim tornjem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 mjau ufff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 jelena nije losha kad pokrije chelo velichine atakame Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 ajmo ana do finala [jupi] Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 jelena ima ekstremno pravilne crte lica sa samo jednim odstupanjem od one "savrshene maske lica" sto plastichni hirurzi koriste - nos joj nije 100% vertikalan i to neverovatno kvari celinu. sa druge strane, chelo, razmak izmedju ochiju i izrazhene jagodichne kosti su svi pravilni, do te mere da bi je u aziji garant smatrali boginjom samo da je nos prav =o] gl ani sutraH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Dobar je bio nole, ja sam zadovoljan kako je odigrao. Ali kad je propustio priliku u prvom setu da ga uzme, jasno je bilo da mu kasnije to tek nece poci za rukom. Ali se dobro drzao, imao dobar rezultat, bas onako kako treba da bude nalozen da moze da pobedi sledeci put. Sutra imam obaveze ali zavrsavam do 14h, onda sam nesto na nbgdu i vracam se kuci do 14:45h. Sta vise, mislim da odem do kafica kod sportskog centra, ima neki pod drvetom u hladu lepo, a imaju i projektor, pa da gledam. Ali videcu, sve jedno, samo da bude fino :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 odigrao je ekstra..bilo koga drugog bi zgazio..ali ovog sa raketom u bulji koji stize sve nemoz prejebati na sljaci. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 joj ana, stavih 1000 din na tebe :* nego, nemam pojma...ako bude dobro servirala ana > zhastin, bar po mom skromnom mishljenju...postoje dve opcije...da se ana napali, ili da se skenja, s obzirom da je u prvom velikom finalu :\ nadajmo se napali i dobrom servisu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 imam neki losh osecaj da ce je zastin pregaziti, bash kao shto je i Jelenu :( daj Boze da gresim ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 mora da je kusta opet u publici:/ Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 uchinilo mi se da sam ga video. furao je neke naochare? btw, kako je glupo izgubila svoju servu..shteta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Ne mogu da kazem da se ne nerviram. Jednostavno to je problem stila koji igra Ana. Ali ne gubim nadu, ako prestane da gresi bice napeto. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 jebeno ubaci servis :/ Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 shteta Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 jebi ga :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Tja... Klasichna Ana. Kad je netje onda je netje, kad je hotje onda je hotje. Da je povela lepo sa 2:0 u gemovima kako je trebalo bilo bi zanimljivije. Ovako je prebrzo pala. A Zhistin je najbolja, tu nema zbora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 jebiga, ipak je zhastin baja...ali dobro, svaka cast svim nasima na rolan garosu ove godine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 stvarno strashno kako je izgubila koncentraciju tako brzo i posle igrala dobro bukvalno na mahove poen-dva...no nemavez' finale RG nije mala stvar, sledece godine ce biti bolje za sve nashe, ipak su svi mladi mnogo =o) josh jednom chestitke svima, samo nek ovako nastave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 jbg ne nerviram se iako je imala mnogo gresaka,ipak je prvi put u finalu i svaka joj cast na tome. i ok govor je odrzala,nije se izblamirala :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts