Dule_smor Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 jel sam ja rekao nadal ftw bre:)...gg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Cestitke Nadalu, cestitke! Kad ce Vimbldon, bas sam nesto pricao sa boletom, valjda za nesto kao 10 dana ili dve nedelje jelda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 ovaj rece za 2 nedelje... steta, navijao sam za rogera :/ ali mnogo, mnogo gresaka :( Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Ovaj Nadal nije normalan, Federer nije imao ni najmanje sanse da ga pobedi danas.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 ne lupaj Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 jel sam ja rekao nadal ftw bre:)...gg ja sam prvi =) bas dobar tenis, mada sam ocekivao malko vise od federara, ali onda tesko da bi izgubio ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Nije Nadal odigrao ništa ekstra, već je Rodžer preterano grešio. Uopšte, mislim da je Nadalov najveći kvalitet stabilna igra, mislim da van toga nije neki kalibar. Ali, naravno, svaka mu čast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 ne lupaj mislio sam na to da ga rozer ne moze dobiti sa onakvom igrom na sljaci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 onda imas problem u iskazivanju misli :P Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 najbolji je na shljaci, nema shta. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Pa sad, ako uracunamo kiks greshke, tu bi Fedi vodio, ali treba biti realan, Rafa je psiholoski bio znatno stabilniji. Meni bi vise zanimao mech na Vimbldonu izmedju Rafe i Noleta, jer ce Fedi sabiti sve redom kao sto je Nadal to uradio sada. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Pa u Vimbldonu Fedi opusteno sabija, al nisam siguran da ce Nadal do finala.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 neka spanac jednom uradi nesto posle proleca na shljaci pa cemo onda moci poredimo federera i njega. federer je na shljaci bolji nego sto je on na travi. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 10, 2007 Author Report Share Posted June 10, 2007 upravo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Haha, gledam ovaj docek, koliko su samo pogubljeni ovo troje, ne mogu da sklope jednu recenicu a da ona ima smisla :) Ali dobro, razumem ih, kapiram da je osecaj zaista neopisiv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 taj rad, mnogo su mi smesni bili:)...pogotovu nole kad je poceo da peva molitvu i da se penje po balkonu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Dobro, malo su se izvukli posle dole na konferenciji, valjda zato sto je bilo malo ljudi :) Sve u svemu, ja stvarno mislim da imamo finu ekipu za Vimbldon. OK, tu do izrazaja dolaze drugi favoriti namesto Rafaela i ostale ekipe, ali ako nista drugo, dobar plasman na ATP/WTA listi bi trebalo da nasima obezbedi lakse protivnike u prvim kolima. Ana je sesta, nole cetvrti a Jelena treca, pa ce valjda biti i fini nosioci, samo da odrzhe formu. Doduse, cudi me da je Ana uspela da se popne "samo" na sesto mesto sa sedmog a stigla je do finala, dok je pak Jelena skocila na sjajno trece, ali valjda to tako ide. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 10, 2007 Author Report Share Posted June 10, 2007 (edited) @ laki ... To je zato sto je Morezmo ispala jos ranije na proslom RG i nije branila mnogo bodova Edited June 10, 2007 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 odlichno kako je nole simpatichno operisan od sluha i ana, u celoj prichi najmladja, koja se najbolje obratila "masi" =o) simpa bilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 odlichno kako je nole simpatichno operisan od sluha i ana, u celoj prichi najmladja, koja se najbolje obratila "masi" =o) Da stvarno, i mene je to iznenadilo, mislio sam da ce tu Jelena da bude mnogo bolja. A i sad razmisljam, sto puta su pricali posle meca na onlikim terenima, pa cak i kad su osvajali turnire. Zar je moguce da ih je toliko pogodilo kad su "medju svojima" da se skroz odseku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 ali male su tu sad ralzike, ako bude pichila ovako i dalje, brzo ce ih prestici. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Znaci, Nadal sablja i to je to.. i sam Federer je rekao posle mecha nesto tipa ... "Dok sam uspevao da drzim nivo igre bilo je prilicno izjednaceno... ali to nije bilo dugo" (: znaci prebio ga Nadal. @wimbldon - federer tezhak favorit, ali kad Nadal jednom reshi da pochne da usavrshava sebe kao igraca (na nacin na koji to Federer radi) mislim da ce dobro igrati i na ostalim podlogama. Jes da ga je pochistio Federer prosle godine, ali je Nadal stigao do finala. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 ^ ufff, nije ga bas pocistio. Mislim, pocelo je gadno jer se Rafa bukvalno usr'o (bilo 6-0 prvi set), ali je posle bilo skroz ravnopravno. Moguce da je ove godine malo usavrsio igru pa bude jos opasniji protivnik, jer realno, on zaista ima sve (fizicke) predispozicije da bude car. ali, napred roger! :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 @wimbldon - federer tezhak favorit, ali kad Nadal jednom reshi da pochne da usavrshava sebe kao igraca (na nacin na koji to Federer radi) mislim da ce dobro igrati i na ostalim podlogama. Jes da ga je pochistio Federer prosle godine, ali je Nadal stigao do finala. Zar nisi ti ovo nesto bese pricao i prosle godine odmah posle rolanda? :)) @ dovla - Mozda ima ok predispozicije, ali se plasim da nece dugo moci bas ovako, pa ce onda morati da batali sve, proda svog mercedesa i nastavi da vozi kiu. :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 pa mozhda je dovla mislio na "predispoziciju" da ima tetive i hrskavice koji mogu da izdrzhe ovaj tempo treninga/pucanja nechim i takmichenja =o) a za 'odsedcanje' ovo troje na balkonu skupshtine...ne znam, mozda im je ovo prvi tako veliki dochek, a nisu pripremili sta ce da kazhu pa ih poneo momenat, ono delovali su prirodno totalno nemam nikakvu frku sa time sto nisu bili totalno PR hladnokrvni, ovako je nekako prijaznije ispalo =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts