Jump to content

(Srpski) Tenis

leisure

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Pa sad, ako uracunamo kiks greshke, tu bi Fedi vodio, ali treba biti realan, Rafa je psiholoski bio znatno stabilniji. Meni bi vise zanimao mech na Vimbldonu izmedju Rafe i Noleta, jer ce Fedi sabiti sve redom kao sto je Nadal to uradio sada.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Dobro, malo su se izvukli posle dole na konferenciji, valjda zato sto je bilo malo ljudi :)

Sve u svemu, ja stvarno mislim da imamo finu ekipu za Vimbldon. OK, tu do izrazaja dolaze drugi favoriti namesto Rafaela i ostale ekipe, ali ako nista drugo, dobar plasman na ATP/WTA listi bi trebalo da nasima obezbedi lakse protivnike u prvim kolima.

Ana je sesta, nole cetvrti a Jelena treca, pa ce valjda biti i fini nosioci, samo da odrzhe formu.

Doduse, cudi me da je Ana uspela da se popne "samo" na sesto mesto sa sedmog a stigla je do finala, dok je pak Jelena skocila na sjajno trece, ali valjda to tako ide.

odlichno kako je nole simpatichno operisan od sluha i ana, u celoj prichi najmladja, koja se najbolje obratila "masi" =o)

Da stvarno, i mene je to iznenadilo, mislio sam da ce tu Jelena da bude mnogo bolja.

A i sad razmisljam, sto puta su pricali posle meca na onlikim terenima, pa cak i kad su osvajali turnire. Zar je moguce da ih je toliko pogodilo kad su "medju svojima" da se skroz odseku?

Znaci, Nadal sablja i to je to.. i sam Federer je rekao posle mecha nesto tipa ... "Dok sam uspevao da drzim nivo igre bilo je prilicno izjednaceno... ali to nije bilo dugo" (: znaci prebio ga Nadal.

@wimbldon - federer tezhak favorit, ali kad Nadal jednom reshi da pochne da usavrshava sebe kao igraca (na nacin na koji to Federer radi) mislim da ce dobro igrati i na ostalim podlogama. Jes da ga je pochistio Federer prosle godine, ali je Nadal stigao do finala.

Get smart or die dumb!

^ ufff, nije ga bas pocistio. Mislim, pocelo je gadno jer se Rafa bukvalno usr'o (bilo 6-0 prvi set), ali je posle bilo skroz ravnopravno.

Moguce da je ove godine malo usavrsio igru pa bude jos opasniji protivnik, jer realno, on zaista ima sve (fizicke) predispozicije da bude car.

ali, napred roger! :)

facebook.com/speed.rs

@wimbldon - federer tezhak favorit, ali kad Nadal jednom reshi da pochne da usavrshava sebe kao igraca (na nacin na koji to Federer radi) mislim da ce dobro igrati i na ostalim podlogama. Jes da ga je pochistio Federer prosle godine, ali je Nadal stigao do finala.

Zar nisi ti ovo nesto bese pricao i prosle godine odmah posle rolanda? :))

@ dovla - Mozda ima ok predispozicije, ali se plasim da nece dugo moci bas ovako, pa ce onda morati da batali sve, proda svog mercedesa i nastavi da vozi kiu. :>

pa mozhda je dovla mislio na "predispoziciju" da ima tetive i hrskavice koji mogu da izdrzhe ovaj tempo treninga/pucanja nechim i takmichenja =o)

a za 'odsedcanje' ovo troje na balkonu skupshtine...ne znam, mozda im je ovo prvi tako veliki dochek, a nisu pripremili sta ce da kazhu pa ih poneo momenat, ono delovali su prirodno totalno nemam nikakvu frku sa time sto nisu bili totalno PR hladnokrvni, ovako je nekako prijaznije ispalo =o)