Jump to content

jebeno licemerje...

Recommended Posts

Zasto svaki metalac kaze da veruje u "nesto" da je to "nesto", ali da nece institucije?

Pored metalaca (koji ovo najvise zlurabe) takav stav ima i dosta osoba koje neznam kako da opisem ali imaju kockaste pravougaone naocari i karirane pantalone recimo.

Jel se nadaju da ce to "nesto" pozitivno gledati na njihove grijehove? Ili ce ipak reci da je to "nesto" u stvari "priroda koja nas pkruzuje, oh Lelice priroda je tak krasna"

zato sto smo mi opasTni, puscamo duge kose u znak bunta, i imamo problema sa autoritetom po defaultu.

zato sto nikad nisam bas bas ozbiljno razmisljao na tu temu.

recimo da mi odgovara da postoji teh Nesto, i da se ne nadam da gleda nit pozitivno nit negativno na moje akcije... ali apsolutno odbijam da mi neko krdo u mantijama (crnim doduse, tu imaju plus :P) predstavi to kao deda bradonju sa milostivim osmehom... ta scena me nekako podseca na "odi dedi da ti deda da bombonu", sto jelda, neki od nasih crkvenih otaca i praktikuju...

btw nemoj me u isti kos sa kariranim pantalonama ffs [:D]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

zelim im da jebeno gore u svim kruvogima pakla, i da ih djavoli bodu viljuskama u dupe, i da im demoni cepaju anal fisting...

znaci.. kako su ljudi jebena stoka...

kako ih ne mrzeti ???

Ja sam isao ispred crkve jer su delili besplatnu kuvanu rakiju. [:)]

Bole me uvo za sve praznike,ne verujem u boga niti u alaha niti u ista slicno.

verujem da sam od hriscanskih religija po stavovima najblizi protestantizmu

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

ne znam zasto bih uopste isao u crkvu? pomolicu se bogu, imam ikonu slave, proslavicu bozic sa paganskim obichajima koji su ustaljeni u mojoj porodici proteklih dvesta godina koliko znam i to je to...

zato mi trebaju popovi koji voze najnoviji model pasata, imaju nekoliko lokala koji su u top 10 u gradu, vlasnici su 10ak stambenih zagrada u izgradnji, naplacuju svoju sluzbu po stotinak evra, jer ako nedas nece ti se pop nasmejati nego cete pogledati ispod oka...

jednom sam prichao sa jednim svestenim licem oko pravila i tradicije koji su u srpskom duhu i lepo je chovek rekao, ljudi radite ono sto vas chini mirnim i srecnim, crkva zapravo nema ustaljen obichaj kako se nesto slavi ili obelezava, prirodnije je da to sve bude na nekom skromnom nivou ali u prinicpu mozete da radite sta vam je volja (u principu)... a naucno je dokazano da su srbi stoka...

E nishta pametnije nisam chuo u zadnje vreme majke mi. Brate svaka ti chast na ovome. Ni sam ne bih to bolje rekao. Chinjenica je da su sve vrednosti otishle u out. Nekada su popovi bili mirni ljudi koji su zivot posvetili crkvi i Bogu a danas... Ja sam imao srece sa mojim popom na primer, dobar chovek, kaze daj kolko mozesh i kraj ali nisam malo puta chuo od drugih ljudi da popovi TRAZE i po 50-100 evra. I posle vi prichate o nekoj crkvi. Crkva je izgubila vrednost(mislim na duhovnu) josh odavno i sve shto je danas ostalo je sistem laznih vrednosti.

1673028GwVZY.png

Mortal Crusader Strike

700 mana

1 yard

An ability dealing 2% of weapon damage. Reduces healing done to the target by 5%. Lets not get Crazy! Also starts a 10 second cooldown on all paladin abilities when used.

A sta je protenstantizam, tj koji su njegovi properties i fetaures?

jedan od bitnijih je umanjenje uticaja i znacaja crkve kao institucije

http://en.wikipedia.org/wiki/Protestantism

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Imam 2 drugara koji su popovi i trenutno rade u Americi(rodjena braca, a i cale im je pop)...Ovaj mladji se lozi na kriminalce. Slikao se na Arkanovom grobu, Knele i ostala sranja...hehe

lol lol lol

http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457

b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?"

mare:"glupa je ko kugla ispod kauca"

Chisto da se nadovezhem na prichu o poshtenju sveshtenstva.

Nema nishta loshe ako neko se svojski trudi da pojedince drushtva odvede "na pravi put", ali se postavlja pitanje granice. Sveshtenstvo su ljudi, kao i svi ostali, sa odredjenim privilegijama, time i odredjenim odgovornostima.

Zbog putovanja imao sam priliku i dosta da vidim. Evo na primer dogadjaj iz proshle godine u S. Mitrovici. Bio sam sa kucnim prijateljom, chisto da malo vidim grad. Kojim sluchajem posao prijatelja nas je bash odveo do crkve u centru grada i sad klasichno upoznavanje, kad nailazi neki chovek i obraca se proti sa problemom: da li bi mogao da krsti sina u ovoj crkvi?

Prota mu kazhe da mozhe. Na to chovek vec malo uplasheno: a koliko to koshta (svece, ceremonija i te stvari)?

Prota mu kazhe da da koliko mozhe. I sad chovek se gubi i pita kako to misli. Ovaj mu to ponovi da upravo tako znachi (dao 100 dinara ili 100 evra svejedno), jedino treba da kupi svece i ne znam shta je josh pomenuo od ceremonijalnih stvari i to je to. Na to se chovek poziva na svoj sluchaj da mu je pop iz njegovog sela rekao da se ispod 100 e ne isplati da krsti dete.

I sad, veca verovatnoca bi bila da su u selu prisniji.

Ne znam u kom smeru je ovo pomoglo, ali je ok dogadjaj koji ukazuje na dobru i loshu stranu iste medalje.

Aj da tebi cika stator nesto kaze, do sada milim da se ni jedan jedini rat nije vodio oko vere. Sve su ekonomski interesi koji se lepo upakuju u versku mrznju ovcama ili ti narodu koji vole to da pasu..

Surova istina jebiga :/

heh, znao sam da tje neko da se uhvati toga. to dal je vera bila povod ili uzrok je u celoj ovoj prichi sporedna stvar, chinjenica je da je korishtjena za mnoge zle stvari pa i kao povod za ratove i progone.

na stranu malo dublje bavljenje problemom takozvanih verskih ratova i progona. dal se mozhe retji da je ipak glavni uzrok (ili jedan od) rata bila religija jer je najvetji broj uchesnika bio izmanipulisan i verovao da se bori protiv nevernika i za chast svog boga ili bozhanstva. to shto su baje znale da idu u pljachku, po teritoriju, robove ili neshto shesto, ne menja bitno stvar. recimo da je u odredjenim ratovima tezhina povoda vishestruko prevagnula nad tezhinom uzroka, shto samim tim pretvara taj povod u uzrok, makar u ochima ljudi ako ne vetj istorije kao nauke. :p

p.s. ne kazhem da religije nikada nisu trebale da postoje ili da crkve nikada nisu trebale da se osnivaju... samo da im treba takva reforma prema kojoj bi luterova revolucija bila kao blaga prehlada :[

o kako im zelim najgore smrti i bolove...

zelim im da jebeno gore u svim kruvogima pakla, i da ih djavoli bodu viljuskama u dupe, i da im demoni cepaju anal fisting...

Razmisli o psihijatriji .

Covece da li si ti svestan sta pricas ? Pa koji ce se ziv stvor sloziti sa tobom da tako treba postupati sa ljudima kao sto ti kazes a ?

Kontam ja da si ti metalac i da kontas da si zao i opasan ali covece aj sto gloop ispadas nego plasi me ako tako razmisljas , jbte cemu to ? Objasni se .

Razmisli o psihijatriji .

Covece da li si ti svestan sta pricas ? Pa koji ce se ziv stvor sloziti sa tobom da tako treba postupati sa ljudima kao sto ti kazes a ?

Kontam ja da si ti metalac i da kontas da si zao i opasan ali covece aj sto gloop ispadas nego plasi me ako tako razmisljas , jbte cemu to ? Objasni se .

ON JE SATANISTA I POZHELEO IM JE VECHNI MIR LOLO

neka osoba glupak hehe

ne znam zasto bih uopste isao u crkvu? pomolicu se bogu, imam ikonu slave, proslavicu bozic sa paganskim obichajima koji su ustaljeni u mojoj porodici proteklih dvesta godina koliko znam i to je to...

zato mi trebaju popovi koji voze najnoviji model pasata, imaju nekoliko lokala koji su u top 10 u gradu, vlasnici su 10ak stambenih zagrada u izgradnji, naplacuju svoju sluzbu po stotinak evra, jer ako nedas nece ti se pop nasmejati nego cete pogledati ispod oka...

jednom sam prichao sa jednim svestenim licem oko pravila i tradicije koji su u srpskom duhu i lepo je chovek rekao, ljudi radite ono sto vas chini mirnim i srecnim, crkva zapravo nema ustaljen obichaj kako se nesto slavi ili obelezava, prirodnije je da to sve bude na nekom skromnom nivou ali u prinicpu mozete da radite sta vam je volja (u principu)... a naucno je dokazano da su srbi stoka...

G!!! for teh president \o/

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

ON JE SATANISTA I POZHELEO IM JE VECHNI MIR LOLO

E onda ok :) ako je SATANISTA onda u redu polozio je [:D]

@Lag,

imam ja horde nevernika da me brane...

al zahvalan sam na trudu notworthy.gif

@ dino

c128_p805m.jpg

Znam neke od tih nevernika :)

Ne kupaju se po 2 meseca , smrdi im iz usta na 2 km-a .

PS: Jel ti spadas u njih [:D]

Dino oladi malo.

Pa ako ti mislis da treba nekome pozeleti iskreno da umre onda mozes ti da oladis .

al bitno je da nam je deda mahnuo kitom ispred ochima svima, a svoj stav nije zauzeo. shta si ti neki tumach nashih postova ? drveni advokat ? ae prestani sa tim proseravanjem i napishi neshto konkretno ako imash, ovo sa visine ti ne ide, a i smara.

dedin post je na mestu, Mudicko, mislim da nisi posvetio paznju koju zavredjuju dedine misli. [;)]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.