Jump to content

Blind dates

Recommended Posts

mislim ne znam zashto pravite toliku frku oko blajnd dejtova. nije da se tu od vas neshto ochekuje, uvek mozhete da popijete fuku/pitje i izmislite neshto i otpalite ako vam na odgovara.

Ahaaaa ... a onda pochne da te uhodi i smara retardiranim porukama itd itd ...

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

blind date.. sto da ne...

kao sto rece maud, uvek mozes da smislis nesto za odjeb...

u principu, u startu kad se nadjete spomenes onako usput da imas neke obaveze kasnije, cisto da spremis odstupnicu...

a tu uvek i akcije tipa osmatranje iz daljine, ili ortak koji ce te posle pola sata zvati na mob, da ti da razlog za paljbu ako zelis da palis...

kolko puta sam ja ortaku tako proveravao ribe, tipa prosetam se oko mesta gde je dogovoreno nalazenje, i ako vidim da je groblje, kazem mu da odstupi [:D]

a i ja sam imao par komada, i ispalo je bas ok...

nije bilo nista od veza, al sa tim devojkama se i danas cujem povremeno...

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

a i ja sam imao par komada, i ispalo je bas ok...

nije bilo nista od veza, al sa tim devojkama se i danas cujem povremeno...

Lol, sta je tu OK?

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

nikad nisam imao blind date ali gresite po pitanju toga da je pod obavezom "riba mora biti do jaja ocajna"

to je jednostavno fora sa zajednickim prijateljima, i to moze da ispadne do jaja.

kad malo bolje razmislim... ja sam do sada namestio tri blind date-a, ne mislim u bukvalnom smislu te reci, nego jednostavno sam ta tri para "muvao" mesecima pre nego sto sam ih upoznao, tj srao sam kako su ovo kako su ono blablabla

i sta sad imamo?

dve lepe veze od kojih je jedna usla u drugu godinu(zahvaljujuci yours truly), drugu koja je usla u peti mesec veze(i to jos uvek blistaju kao da im je prvi dan)

i trecu koju jos uvek pokusavam da smutim :), opiru mi se i jedno i drugo... ali kladio sam se da cu ih srediti u ruchak i nekom fensi restoranu, a ja volem jesti u fensi restoranima :) kad smo vec kod toga treba da povucem par ruchova od raznoraznih opklada koje sam dobio :)

da napomenem sve tri ribe su vrh vrhova... toliko o tome da je namestanje bullshitv :)))

Edited by Jokerman

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Da, opushteno, odjednom osetish oshtar bol u anusu... odjenom bol prestaje, riba ustaje osmehuje se sa sve chokoladnim nosom...

Nego, bash se desilo pre nedelju dana, cima me nepoznati broj, ja shaljem poruku "ko je to?" Ono neka jelena, blah blah blah, tamo vamo, neshto smara, pa kako me ne znash, ekonomska, taj i taj razred, nego razmishljala sam neshto, jako si mi sladak, shta kazhesh da nas dvoje odemo na pitje? Ja kao... pa ne znam ni ko si, jel imash mozhda sliku ili neshto, mozhda te se setim :/ Ona kao, pa ja mislim da ne mozhesh znati ko sam ja samo po slikama, ovo ono... mislim, shta retji, da je iole slatka, poslala bi sliku bez po' pitanja... kad ono par dana kasnije, stizhe MMS... ju blagi bozhe, o bogo... Zovem kuma, kume daj neke ql textove za pedalu na finjaka... stizhe poruka:

Opa, opet si se ozhdrao sinotj a?

1. Slobodna si kao konj na livadi

2. Sad sam video sve

3. Prijatno

4. E u qrac znao sam

5. Dodji sutra na ruchak, przhim shvargle

6. Slatke ste... Opa, to je jedna

khm...ili jednostavno isqliraj... sha ima inache?

tako da ono, hvala bogu pa nisam otishao na to pitje... Na finjaka sam je otkachio, neshto tipa "nisi moj tip"

zaboravite Ivana i Alena,Therion heartbreaker is back in town

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Cim ona nije iznenadzena moze neki zagoreli rurovac da se nadje sa njom da je bambusa...

ahh sada sam se setio koma blind date-a kada je svilnik isao da se nadje sa nekom sa cheta i odje on na dogovoreno mesto a tu je bas bila mrakacha i on gleda gde je devojka nije valjda ispalila kad ono vidis prilaze samo 2 oka :))))))))) KOMA

wltdo.jpg