mohican Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 mislim ne znam zashto pravite toliku frku oko blajnd dejtova. nije da se tu od vas neshto ochekuje, uvek mozhete da popijete fuku/pitje i izmislite neshto i otpalite ako vam na odgovara. Ahaaaa ... a onda pochne da te uhodi i smara retardiranim porukama itd itd ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 da, a ona tako fina, ubila bila od sreće kad ga je ugledala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 ja imam blajnd dejt svaki put kad izletim iza coska i onda mi one sve poprskaju ochi sprejom Doktore! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 Ahaaaa ... a onda pochne da te uhodi i smara retardiranim porukama itd itd ... ko te jebe kad jurish trenserke =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 lol nub, mo Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 LOLPLZ DECKO TI SE ZOVE BIL Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 blind date.. sto da ne... kao sto rece maud, uvek mozes da smislis nesto za odjeb... u principu, u startu kad se nadjete spomenes onako usput da imas neke obaveze kasnije, cisto da spremis odstupnicu... a tu uvek i akcije tipa osmatranje iz daljine, ili ortak koji ce te posle pola sata zvati na mob, da ti da razlog za paljbu ako zelis da palis... kolko puta sam ja ortaku tako proveravao ribe, tipa prosetam se oko mesta gde je dogovoreno nalazenje, i ako vidim da je groblje, kazem mu da odstupi a i ja sam imao par komada, i ispalo je bas ok... nije bilo nista od veza, al sa tim devojkama se i danas cujem povremeno... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 a i ja sam imao par komada, i ispalo je bas ok... nije bilo nista od veza, al sa tim devojkama se i danas cujem povremeno... Lol, sta je tu OK? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ak4t0R Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Odes kajes se ne odes kajes se .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 valjda je hteo da kaze da su dugotrajna prijateljstva vrednija od kratkotrajne akcije. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 stavite se u polozaj ribe. koliko ocajna (a verovatno i ruzna) mora biti da ode na blind date :) ne isplati se to drugari, osim ako vam odgovara gorepomenuti tip :) and now, let the hate begin.... Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 isplati joj se ako joj, taj koj vas je spojio, kaze da si lep i da vredi da izadje sa tobom. anyway bez slike nema blind date-a za mene ;) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 isplati joj se ako joj, taj koj vas je spojio, kaze da si lep i da vredi da izadje sa tobom. - || - Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Ako imash sliku, onda i nije neki blind date :P Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 valjda je hteo da kaze da su dugotrajna prijateljstva vrednija od kratkotrajne akcije. :) josh jedan koji se hvali time shto je izashao na kafu sa dobrom cicom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 ne pijem kafu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Ako riba nije klinka, onda stvarno mora da bude dobrano ruzna da bi radila blind. Klinkama je to valjda uvek interesantno.. ne znam, lupam, nikad nisam to radio. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 (edited) nikad nisam imao blind date ali gresite po pitanju toga da je pod obavezom "riba mora biti do jaja ocajna" to je jednostavno fora sa zajednickim prijateljima, i to moze da ispadne do jaja. kad malo bolje razmislim... ja sam do sada namestio tri blind date-a, ne mislim u bukvalnom smislu te reci, nego jednostavno sam ta tri para "muvao" mesecima pre nego sto sam ih upoznao, tj srao sam kako su ovo kako su ono blablabla i sta sad imamo? dve lepe veze od kojih je jedna usla u drugu godinu(zahvaljujuci yours truly), drugu koja je usla u peti mesec veze(i to jos uvek blistaju kao da im je prvi dan) i trecu koju jos uvek pokusavam da smutim :), opiru mi se i jedno i drugo... ali kladio sam se da cu ih srediti u ruchak i nekom fensi restoranu, a ja volem jesti u fensi restoranima :) kad smo vec kod toga treba da povucem par ruchova od raznoraznih opklada koje sam dobio :) da napomenem sve tri ribe su vrh vrhova... toliko o tome da je namestanje bullshitv :))) Edited January 3, 2007 by Jokerman Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Da, opushteno, odjednom osetish oshtar bol u anusu... odjenom bol prestaje, riba ustaje osmehuje se sa sve chokoladnim nosom... Nego, bash se desilo pre nedelju dana, cima me nepoznati broj, ja shaljem poruku "ko je to?" Ono neka jelena, blah blah blah, tamo vamo, neshto smara, pa kako me ne znash, ekonomska, taj i taj razred, nego razmishljala sam neshto, jako si mi sladak, shta kazhesh da nas dvoje odemo na pitje? Ja kao... pa ne znam ni ko si, jel imash mozhda sliku ili neshto, mozhda te se setim :/ Ona kao, pa ja mislim da ne mozhesh znati ko sam ja samo po slikama, ovo ono... mislim, shta retji, da je iole slatka, poslala bi sliku bez po' pitanja... kad ono par dana kasnije, stizhe MMS... ju blagi bozhe, o bogo... Zovem kuma, kume daj neke ql textove za pedalu na finjaka... stizhe poruka: Opa, opet si se ozhdrao sinotj a? 1. Slobodna si kao konj na livadi 2. Sad sam video sve 3. Prijatno 4. E u qrac znao sam 5. Dodji sutra na ruchak, przhim shvargle 6. Slatke ste... Opa, to je jedna khm...ili jednostavno isqliraj... sha ima inache? tako da ono, hvala bogu pa nisam otishao na to pitje... Na finjaka sam je otkachio, neshto tipa "nisi moj tip" zaboravite Ivana i Alena,Therion heartbreaker is back in town Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Jokerman for president! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted January 3, 2007 Author Report Share Posted January 3, 2007 malo je glupo reci da ne bi nikad ne bi pristao na blind date kad si otvorio topik u kome kazhesh da idesh na blind date, zar ne? Pa na ovoliko blind vise necu ici... Samo ako su preporuke jako dobre :))... Ma on to samo da udari ceznju kristini. Da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Cim ona nije iznenadzena moze neki zagoreli rurovac da se nadje sa njom da je bambusa... ahh sada sam se setio koma blind date-a kada je svilnik isao da se nadje sa nekom sa cheta i odje on na dogovoreno mesto a tu je bas bila mrakacha i on gleda gde je devojka nije valjda ispalila kad ono vidis prilaze samo 2 oka :))))))))) KOMA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Ne razumem, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 stankom/palma/most blajnd dejtovi rulz;)))) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts