Jump to content

Pokloni

cali

Recommended Posts

Ne, ne treba mi savet za poklon, i ne, ne zhelim da zabadam tudje ideje [:D]

Zanima me vashe mishljenje u poklonima, da li i kada volite da ih dajete, primate, shta preferirate, da li idete na originalnost ili cenu, da li ih sami birate ili se oslanjate na tudje savete i kritike..

spam away, boyos!

btw

mali prst > svi ostali pokloni [;)]

Nikada se ne konsultujem sa nekim oko poklona, jer uvek znam sta cu kome da poklonim. Ako ne znam, prosetam se bulevarom jedno popodne i sine mi ili ugledam nesto zgodno u izlogu i pazarim.

Ne izdvajam basnoslovne sume novca, ali ako je neko blizi u pitanju, sta znam, mogu da dam recimo do 50ak evra. Cesto idem na kombinaciju poklon zajebancija + "ozbiljan", u fazonu win-win situacije, jer zajebancija je "trenutak" i gotovo, a volim da nadjem nesto sto znam da ce nekome koristiti.

Ne volim da primam poklone osim ako nije kesh/knjiga u pitanju. Ne znam kako se to desilo, ali tako je bilo od kada sam bio mali, ne umem da se radujem poklonu, a ne umem da laziram i onda mi je krivo zbog ovog drugog. Bolje mi je nista da ne dobijem nego da dobijem nesto sto ne volim (mada nema tu neke ljubavi, nego jednostavno nesto za sta smatram da mi ne treba).

U slucaju kada ja poklanjam, onda kesh/knjiga.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

.. ili ugledam nesto zgodno u izlogu ..

al smo skromni [;)]

mene zrache neupotrebljivi pokloni, ukoliko nemaju ukrasnu ili emotivnu vrednost. poklanjam ih uglavnom za rodjendane, mada za izuzetne situacije volim da se iscimam sa nekim iznenadjenjem.

u bitnim akcijama kombinujem home-made poklon i neku skupu upotrebljivu igrachku (skupa = 500+ dinara [:D])

u poslednje vreme crtkam neke crtezhe, ali to poklanjam samo najuzhem krugu ljudi.

i naravno, knjiga je uvek fall-back opcija koja uvek uspeva :)

Nikada se ne konsultujem sa nekim oko poklona, jer uvek znam sta cu kome da poklonim. Ako ne znam, prosetam se bulevarom jedno popodne i sine mi ili ugledam nesto zgodno u izlogu i pazarim.

Ne izdvajam basnoslovne sume novca, ali ako je neko blizi u pitanju, sta znam, mogu da dam recimo do 50ak evra. Cesto idem na kombinaciju poklon zajebancija + "ozbiljan", u fazonu win-win situacije, jer zajebancija je "trenutak" i gotovo, a volim da nadjem nesto sto znam da ce nekome koristiti.

slazem se s mr laletom skroz [:D]

uvek zavisi kome kupujes. ja recimo, kada mi je neko drag, uvek se potrudim da je nesto fino, nesto sto znam da ce oduseviti. pogotovo ako je zensko. onda odem i do cvecare i kazem tamo zeni da mi napravi lep buket. i tako ispadne preterano. a veruj mi, riba ce da primeti svaki jebeni detalj i cenice to :)

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

ovo je lep topic

ranije sam se opterecivao poklonima vise ne.

ako je drugarica-cvece

ako je drug-nesto sto mu je u tom trenutku potrebno

ako je devojka-e to je agonija koja traje po mesec dana pred rodj...i uvek kupim neko sranje

http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457

b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?"

mare:"glupa je ko kugla ispod kauca"

Ne volim nit da primim poklon, a mrzi me vise da biram. Kesh ne dajem u principu nikad, to mi je nekako trulo.

Jednom recju, sta ja znam :)

Volim ljudima da poklanjam computer-related stvari tipa memorija, grafika, monitorce neko i tako, ono kome bas treba i raduje se tome, a ja mu posle to mogu natrljavati godinama na nos i spominjati polukriticno.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

nem pojma, nemam mnogo ljudi do kojih mi je stalo bas, pa i ne kupujem mnogo poklona, ali nekako uvek znam sta da kupim pa mi nije problem da izaberem.

Sto se tice poklona namenjenih meni... pre sam i voleo da ih dobijam, ali nije da je nesto sad specijalno.... mozda stvarno vise volim da dajem poklone.

Get smart or die dumb!

proslih godina sobu su mi napunile drugarice svojim keramckim poklonima i smucilo mi se !

a kada kupujem nekome nesto... sta znam,razmislim prvo sta cu...ali u toku godine odem na tri rodjendana

tako da se samo trudim da ne ponovim poklon od prosle godine ;)

jednom sam jednoj drugarici za 18. kupila neku maramu,parfem i mindjuse i sve to , kao i druge poklone su joj ukrali gosti na rodjendanu ! :P

Edited by Sheyn

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..