Jump to content

Izbori 07

Parlamentarni izbori  

111 members have voted

1. 1. Za koga cete glasati na parlamentarnim izborima?

• DSS
      10
    • G17+
      8
    • SRS
      17
    • LDP, GSS i ekipa
      9
    • DS
      31
    • Neki drugi
      2
    • Necu glasati
      13
    • Ne znam jos uvek..
      3
    • Isaracu listic / dopisati svoje ime
      18

Recommended Posts

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

hm kad bi dss pobedio, onda bi nam velja bio premijer \o/ \o/

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Radikali ce da uzmu brdo glasova na ovim izborima to mogu da garantujem, realno vise bih voleo koaliciju DSS i radikali, dss ima dosta dobrih i strucnih ljudi.

kao npr vojislav kostunica

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Dei pishi neshto bre. Nema Klinca a ti si u fazonu "bacam tihi hejt i vodim Deirektikona sa sobom"...ovi politicki topici su bash postali smor, niko se vishe ne svadja!

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Dei pishi neshto bre. Nema Klinca a ti si u fazonu "bacam tihi hejt i vodim Deirektikona sa sobom"...ovi politicki topici su bash postali smor, niko se vishe ne svadja!

You can call me Drale. ili Ignis. [:)]

uostalom, u pravu si. stvarno sam mislio da iskuliram malo, da ne ukazujem vise na ocigledno, deluje pomalo imbecilno. jer, kad je neko toliko pokvaren i podao kao sto su "demokrate", samo lesser minds mogu da prihvate to kao svoj stav i da ga brane. ostali se zajebavaju. onda sam i ja mislio da se zajebavam, i to iz 3 razloga:

1. ako se ostali zajebavaju, a imaju nesto mozga, znaju da je Tadic sa svojim "savetnicima" sljam, ali hoce da se zajebavaju, pa je to kul, onda cu i ja da se zajebavam. taman posla da se lozim kao majmun...

2. ako se ne zajebavaju, nego misle ozbiljno, onda su lesser minds, zavedeni su, a sa njima nema rasprave, samo ih pomazis po glavi, das cokoladicu i kazes "buci-buci".

3. ako se ne zajebavaju, a nisu lesser minds, onda su pokvareni, podli ili placeni, kao i samo jezgro "demokratske" ekipe. onda su prosto izvan polja za diskusiju. sa njima nema ni pregovora ni razgovora, treba ih samo javno ignorisati i tu i tamo lomiti, kad je posebno bitno. ipak, mislim da ovakvih skoro da nema na ovom forumu.

u svakom slucaju se ne raspravljas. samo lomis ove pod 3, tu i tamo.

eto, Stinze, jel' ti sad malo lakse? [:D]

Lalebrale, nema nista rastibudjolizovanije i klejbezablicnije od politike, ne treba nam podforum. [;)]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.