Jump to content

Best Game Ever:)5 najboljih

qwert00

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

btw milanche, aj na crtu? :)

ako se dobro secam, opasno sam dobro vladao onim 911turbo iz '95te, mada dosta se toga zaboravilo... Inace, jurim nekako da nadjem NFS PU vec neko vreme, ali bez uspeha, a cujem i da ima opasnih problema na novijem hadveru i XP-u... Inace, sledece nedelje najverovatnije dolazim nesto do BG-, i mnogo bi mi znacilo ako bi mi neko to srezao i ostavio nekakav kontakt... Realno, u pitanju je poslednji NFS koji je vredeo... Ovako se tesim igrajuci na emulatoru playstation verziju, koja je takodje skroz dobra...

Evo da prosirim listu, stvarno je malo 5...

Colin McRae Rally (narocito drugi i cetvrti deo- evo bas sam pre neki dan konacno dovrsio CMR02 expert sampionat, dakle objedinio sve one moguce titule u driver profilu.A tek expert mode u cetvorci-FTW!)

KOTOR 2

Gothic 2 NOTR

Haflafovi

Crimsonland (No Comment ftw!)

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

nek nam samo starter topika pojasni zasto nabrajamo sve igre u rpg delu foruma :) a i ovi matorci su me podsetili na velichanstveni ja2, ahhhh..... kakvu sam nirvanu doziveo igrajuci ga :)

slazem se da je ja2 prilicno ok igra,opet za neki top 50:)

a odgovor na prvo je jesno,ja sam apsolutni rpg fan, no ne bas 100% iskljuciv za dobre druge igre,a prakticno jedino posecujem redovno ovaj deo foruma o RPG,pa je bilo jelte prirodno da stavim ovde topik... [;)]

i najbitinije naravno,apsolutno je nerealno da svakom ne budu bar 3 RPG u top 5 [:D][:D][:D] i zbog toga sto nema najboljih igara bez RPG topik je ovde:)

top lista 5 najboljih igra i top lista top 5 RPG je veoma slicna,sa malim varijacijama [^]

mislim da je to vise nego dovoljno za obrazlozenje,'el se slazes G-u(malo ti je problematicna promena nick-a po padezima [:D] ) ?

ps. hm bre Myst "cuo sam da postoji dobra igra,jel znate kako se zove"?:) kako bre da ti odgovorimo na tako neodredjeno pitanje?:)

pss. kako bre vezbalica za domali prst (i lomilica za mish-ove) moze da se smatra RPG-om?:)))

Edited by qwert00

C programmers never die. They are just cast into void.

C# programmers don't die either. They get garbage collected

Bubble Bobble !!!!

(Ako nisam omashio igru, mozhe da se igra u 2 igracha, mali dinosaurusi su u glavnim ulogama ? Secam se kroz maglu, podsetite me plz :( )

Jeste. Dva dinosaurusa koji skakutju po platformicama i pljuju balone po protivnicima. :)

Ako bih pravio listu pet najboljih RPG igara ikada, onda bih pomalo varao i lista bi izgledala ovako:

Jagged Alliance 2

Jagged Alliance

Daggerfall

Diablo II

KOTOR

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

WoW nije igra ... wow je nacin zivota , on se uzdigao na mnogo vishe od same igre , utiche na stvaran zivot i na mnoge druge igre / deshavanja na internetu koji su standardno vam domashaja jedne igre , chat komunikacija sa drugima itd ... to je mmorgp i ne treba da se nalazi ovde ... iz tog razloga ni ne treba da bude na listi stekao sam utisak da se ovde govori o obichnim igrama .

WoW je go kurac gde 60 nivoa ide

Ja ne mogu da sastavim listu za sve igri u globalu ali mogu pojedinachno zanrove:

RTS:

1.WarCraft III

2.DoW Serijal

3.Red Alert II

4.Stronghold:Crusader

RPG:

1.Arcanum

2.Divine Divinity

3.Baldurs Gate serijal

FPS:

1.Call od Duty 1/2

2.Half-Life 1

Edited by ManGash

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

kome fallout nije u top rpg igrama celava mu keva :P

tacno:)

vidim komentar za Baldur Gate..jeste na neki nacin to "The Most... pure RPG" u nekom hm originalnom posmatranju RPG(relativna stvar [:)] )

ali,Fallout ima nesto, nesto...neko rece "to nije igra to je sitem razmisljanja, nesto iznad obicne igre..." jeste da je to receno za igru koja to ne zasluzuje za razliku od FO 2

BG serial je najbolji hm "pure RPG" ali daleko ispod najbolje igre FO 2...

ups ode ovo u offtopik:)

C programmers never die. They are just cast into void.

C# programmers don't die either. They get garbage collected

ako se dobro secam, opasno sam dobro vladao onim 911turbo iz '95te, mada dosta se toga zaboravilo... Inace, jurim nekako da nadjem NFS PU vec neko vreme, ali bez uspeha, a cujem i da ima opasnih problema na novijem hadveru i XP-u... Inace, sledece nedelje najverovatnije dolazim nesto do BG-, i mnogo bi mi znacilo ako bi mi neko to srezao i ostavio nekakav kontakt... Realno, u pitanju je poslednji NFS koji je vredeo... Ovako se tesim igrajuci na emulatoru playstation verziju, koja je takodje skroz dobra...

imam ja nfs5 na cdu, problem je sto treba poseban patch za xp, secam se da sam dupe pomerio dok ga nisam nasao i stavio (nemojte da stavljate ovo u drugi kontekst).. btw ja vozim onaj 911 turbo, nastiman po mom stilu , ide kao lud :)

Jeste. Dva dinosaurusa koji skakutju po platformicama i pljuju balone po protivnicima. :)

stigao sam jednom do 79. nivoa i onda mi je igrica blokirala :(

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.