weasel Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 Fallout 2 Redalert/Tiberian Sun Unreal Tournament Warcraft/Starcraft Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 btw milanche, aj na crtu? :) ako se dobro secam, opasno sam dobro vladao onim 911turbo iz '95te, mada dosta se toga zaboravilo... Inace, jurim nekako da nadjem NFS PU vec neko vreme, ali bez uspeha, a cujem i da ima opasnih problema na novijem hadveru i XP-u... Inace, sledece nedelje najverovatnije dolazim nesto do BG-, i mnogo bi mi znacilo ako bi mi neko to srezao i ostavio nekakav kontakt... Realno, u pitanju je poslednji NFS koji je vredeo... Ovako se tesim igrajuci na emulatoru playstation verziju, koja je takodje skroz dobra... Evo da prosirim listu, stvarno je malo 5... Colin McRae Rally (narocito drugi i cetvrti deo- evo bas sam pre neki dan konacno dovrsio CMR02 expert sampionat, dakle objedinio sve one moguce titule u driver profilu.A tek expert mode u cetvorci-FTW!) KOTOR 2 Gothic 2 NOTR Haflafovi Crimsonland (No Comment ftw!) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 nek nam samo starter topika pojasni zasto nabrajamo sve igre u rpg delu foruma :) a i ovi matorci su me podsetili na velichanstveni ja2, ahhhh..... kakvu sam nirvanu doziveo igrajuci ga :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 Jedno off topic pitanje. Slučajno sam danas na netu naletio na opis nekog novog Diablo klona, ali za razliku od ostalih ovaj izgleda da nije lo Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted December 10, 2006 Author Report Share Posted December 10, 2006 (edited) nek nam samo starter topika pojasni zasto nabrajamo sve igre u rpg delu foruma :) a i ovi matorci su me podsetili na velichanstveni ja2, ahhhh..... kakvu sam nirvanu doziveo igrajuci ga :) slazem se da je ja2 prilicno ok igra,opet za neki top 50:) a odgovor na prvo je jesno,ja sam apsolutni rpg fan, no ne bas 100% iskljuciv za dobre druge igre,a prakticno jedino posecujem redovno ovaj deo foruma o RPG,pa je bilo jelte prirodno da stavim ovde topik... i najbitinije naravno,apsolutno je nerealno da svakom ne budu bar 3 RPG u top 5 i zbog toga sto nema najboljih igara bez RPG topik je ovde:) top lista 5 najboljih igra i top lista top 5 RPG je veoma slicna,sa malim varijacijama mislim da je to vise nego dovoljno za obrazlozenje,'el se slazes G-u(malo ti je problematicna promena nick-a po padezima ) ? ps. hm bre Myst "cuo sam da postoji dobra igra,jel znate kako se zove"?:) kako bre da ti odgovorimo na tako neodredjeno pitanje?:) pss. kako bre vezbalica za domali prst (i lomilica za mish-ove) moze da se smatra RPG-om?:))) Edited December 10, 2006 by qwert00 Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 Bubble Bobble !!!! (Ako nisam omashio igru, mozhe da se igra u 2 igracha, mali dinosaurusi su u glavnim ulogama ? Secam se kroz maglu, podsetite me plz :( ) Jeste. Dva dinosaurusa koji skakutju po platformicama i pljuju balone po protivnicima. :) Ako bih pravio listu pet najboljih RPG igara ikada, onda bih pomalo varao i lista bi izgledala ovako: Jagged Alliance 2 Jagged Alliance Daggerfall Diablo II KOTOR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 Za Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 war 3 starcraft quake 2 quake 3 fallout 2 baldurs gate 2 planescape: torment neverhood bomberman Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 Age of Empires Heroes of M&M 3 Mortal Kombat 2 Mortal Kombat 3 Need For Speed 3 Neverwinter Nights Quake 2 Quake 3 Star Wars KotOR Starcraft Super Mario Bros. 2 Super Street Fighter 2 TES 3 Morrowind TES 4 Oblivion Unreal Tournament Warcraft 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 obrazlozenje prihvaceno carry on.... btw tebi je u top 50 hiljadu igara osecam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 WoW nije igra ... wow je nacin zivota , on se uzdigao na mnogo vishe od same igre , utiche na stvaran zivot i na mnoge druge igre / deshavanja na internetu koji su standardno vam domashaja jedne igre , chat komunikacija sa drugima itd ... to je mmorgp i ne treba da se nalazi ovde ... iz tog razloga ni ne treba da bude na listi stekao sam utisak da se ovde govori o obichnim igrama . WoW je go kurac gde 60 nivoa ide Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted December 10, 2006 Author Report Share Posted December 10, 2006 WoW je go kurac gde 60 nivoa ide Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 Za Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 (edited) Ja ne mogu da sastavim listu za sve igri u globalu ali mogu pojedinachno zanrove: RTS: 1.WarCraft III 2.DoW Serijal 3.Red Alert II 4.Stronghold:Crusader RPG: 1.Arcanum 2.Divine Divinity 3.Baldurs Gate serijal FPS: 1.Call od Duty 1/2 2.Half-Life 1 Edited December 10, 2006 by ManGash Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 Ako pitate za PC igre : deus ex system shock2 Warcraft 3 quake3 kao 5 ima ih vise, npr American mcgee alice,starcraft, aoe2, UT Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 kome fallout nije u top rpg igrama celava mu keva :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 Nije meni :) Warcraft 3 je, uz Baldurs Gate, sigurno najbolja igra koju sam ikad igrao, a za ostale RPG igre mi se teško odlučiti pošto ima sigurno 10-15 naslova koji su tu negdje. Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 s obzirom da je rpg forum a i rpg mi je omiljen zanr fallout fallout2 arcanum planscape torment ...JA2... Ah, kakvo neznanje! ;) Torment Fallout Heroji 2(3) Arcanum Fallout2 Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
edd.freak Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 baldur nwn fallout starcraft lod mislim da igre tipa starcraft,warcraft,CS pa i lod ne spadaju u istu kategoriju.Ipak su to takmicarske igre koju punu draz pruzaju igranjem sa zivim protivnicima.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 Ah, kakvo neznanje! ;) sve ti je oprosteno :P zbog 2 f naslova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 -Fallout 1&2 . . . . . -Icewind dale -Jagged alliance 2 -Planescape torment -Arcanum -BG -NWN shtavishe pozaboravljao sam ostale... mada je main fallout... :) ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted December 11, 2006 Author Report Share Posted December 11, 2006 kome fallout nije u top rpg igrama celava mu keva :P tacno:) vidim komentar za Baldur Gate..jeste na neki nacin to "The Most... pure RPG" u nekom hm originalnom posmatranju RPG(relativna stvar ) ali,Fallout ima nesto, nesto...neko rece "to nije igra to je sitem razmisljanja, nesto iznad obicne igre..." jeste da je to receno za igru koja to ne zasluzuje za razliku od FO 2 BG serial je najbolji hm "pure RPG" ali daleko ispod najbolje igre FO 2... ups ode ovo u offtopik:) Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 kad se suzi samo na rpg, ispada: Fallout serijal Lands of Lore Baldurs Gate serijal Fire Emblem serijal Morrowind Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 1.Diablo2 Lod 2.Morrowind 3.Nwn 4.Dungeon Siege 5.War3 Samo malo daj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 ako se dobro secam, opasno sam dobro vladao onim 911turbo iz '95te, mada dosta se toga zaboravilo... Inace, jurim nekako da nadjem NFS PU vec neko vreme, ali bez uspeha, a cujem i da ima opasnih problema na novijem hadveru i XP-u... Inace, sledece nedelje najverovatnije dolazim nesto do BG-, i mnogo bi mi znacilo ako bi mi neko to srezao i ostavio nekakav kontakt... Realno, u pitanju je poslednji NFS koji je vredeo... Ovako se tesim igrajuci na emulatoru playstation verziju, koja je takodje skroz dobra... imam ja nfs5 na cdu, problem je sto treba poseban patch za xp, secam se da sam dupe pomerio dok ga nisam nasao i stavio (nemojte da stavljate ovo u drugi kontekst).. btw ja vozim onaj 911 turbo, nastiman po mom stilu , ide kao lud :) Jeste. Dva dinosaurusa koji skakutju po platformicama i pljuju balone po protivnicima. :) stigao sam jednom do 79. nivoa i onda mi je igrica blokirala :( Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts