Corey Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 samo komentarishesh tudje, a nikad da okacish... :)) ( )... uopšte nije tako, u poslednje vreme bacim jedan post na par dana, plus što nemam digitalca a i jebote, ko da treba da kačimo slike na internacionalnom forumu gde se niko nije video uživo Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Cuti kori ti ne smesh da pokazujesh svoje slike u javnosti. Uplashice se ljudi! ...Od bicepsa naravno :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Jedan post na par dana? Samo hejtujes po tudjim slikama, kad god otvorim ovaj topic ti bacas neki comment na neciju sliku :). The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Kori i Staljo medvedi,okacite sliku :)))) hehehe gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 kori ima bubuljice pa nesme :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 KlanRUR - where men are men, and women are men! Kali ovaj ti reko da si musko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 ... BU!!!!! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Kali ovaj ti reko da si musko! why do you always have to label me!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 :* E da ko sasvim totalno sasvim ima naj geek poster :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 omg chitash sk, prodao si hard core:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Statore siso moj nije toliki i tako nerabljen :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 lol nube, koristi ga umesto toalet papira ne rise da ima klonja fotelju:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 obojica ste mali bangave sisice koje ne smeju da kache svoje slike :P a tebi kori je mali trapez :Pmojih slika na ovom topicu ima,a korija nema od proslog ili cak pretproslog :) a broj postova mu je sve veci... Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 koji dupli penal :D Pa to :) Auto prozivka i g33k prozivka :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Statore siso moj nije toliki i tako nerabljen :) A tek da vidis kako je gladak :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 jel to onaj poster za koji su te odrali dve, tri hiljade vishe nego sto treba za stampu tog formata? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Odrali su me 7 hiljada vise!!!!1111 Ne igi svati da postoji razlika kada placas za kes i kada placas preko racuna. Jer u jednom slucaju mozes da eskiviras PDV u drugom ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 http://cp.literature.agilent.com/litweb/pdf/5989-5245EN.pdf sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 mislim da bi se sada i darvin pocesao po glavi..7k? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 otkrij mi tajnu kako se to eskivira pdv, majke ti :) Ja imam filmu za pisanje u saksiju. 1. Ti me pozoves ja ti se ispisam u saksiju ti mi das kes i to je to. Nit sam ti izdao racun nit sta za poresku sluzbu ko da se nikada nista nije ni desilo. 2 situacija je da ti se ja ispisam u saksiju i ti mi platis preko racuna i onda moram da evidentiram. Pokusaj da kupis neki mobilni preko racuna pa javi kako si proso :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Ali moras da pravdas odakle ti voda da pisas :) mali naivni statore :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 a i ti si fenomen kada placash stampanje jedne rolne papira preko rachuna. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Ali moras da pravdas odakle ti voda da pisas :) mali naivni statore :) Jebote nemoj da se pravis da si veverica. Odem nekom kuci da popravim komp i uzmem mu 2k din na ruke nista racuni nista pdv. Odem u neku firmu da popravim komp oni mi plate na racun i sta onda plati pdv plati porez na dobit naguzi se da te prcaju crnci... Mislim o cemu pricamo. (30% radis preko racuna 70% trpas u dzep) [DRALE PRESKOCI] @ igi ja sam imao svojih razloga zasto sam platio preko racuna, jer sam to progurao kao osnovno stedstvo i imacu povracaj PDV-a, i za deo te cene ce mi biti umanjen porez na dobit. [DRALE NASTAVI DA CITAS ] Uostalom sta ti ja to pricam kada se tvoje poznavanje ekonomije zavrsava u cinjenici da mozes da promenis pare u menjacnici :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 ostalom sta ti ja to pricam kada se tvoje poznavanje ekonomije zavrsava u cinjenici da mozes da promenis pare u menjacnici icon_smile_big.gif :* uuuuuuuuuuuuu SLAM DUNK! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Uostalom sta ti ja to pricam kada se tvoje poznavanje ekonomije zavrsava u cinjenici da mozes da promenis pare u menjacnici :* ako je ovaj hejt bio meni namenjen - meni je sasvim dovoljno, sto se tiche para, sto znam da ih zaradim. mnogo.... :* :* :* It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts