Jump to content

slike forumaša

Guest

Recommended Posts

samo komentarishesh tudje, a nikad da okacish... :))

( [;)] )...

uopšte nije tako,

u poslednje vreme bacim jedan post na par dana, plus što nemam digitalca

a i jebote, ko da treba da kačimo slike na internacionalnom forumu gde se niko nije video uživo

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

obojica ste mali bangave sisice koje ne smeju da kache svoje slike :P

a tebi kori je mali trapez :P

mojih slika na ovom topicu ima,a korija nema od proslog ili cak pretproslog :)

a broj postova mu je sve veci...

Bjukenon Mitch

otkrij mi tajnu kako se to eskivira pdv, majke ti :)

Ja imam filmu za pisanje u saksiju.

1. Ti me pozoves ja ti se ispisam u saksiju ti mi das kes i to je to. Nit sam ti izdao racun nit sta za poresku sluzbu ko da se nikada nista nije ni desilo.

2 situacija je da ti se ja ispisam u saksiju i ti mi platis preko racuna i onda moram da evidentiram.

Pokusaj da kupis neki mobilni preko racuna pa javi kako si proso :)

Ali moras da pravdas odakle ti voda da pisas :)

mali naivni statore :)

Jebote nemoj da se pravis da si veverica. Odem nekom kuci da popravim komp i uzmem mu 2k din na ruke nista racuni nista pdv. Odem u neku firmu da popravim komp oni mi plate na racun i sta onda plati pdv plati porez na dobit naguzi se da te prcaju crnci... Mislim o cemu pricamo. (30% radis preko racuna 70% trpas u dzep)

[DRALE PRESKOCI]

@ igi ja sam imao svojih razloga zasto sam platio preko racuna, jer sam to progurao kao osnovno stedstvo i imacu povracaj PDV-a, i za deo te cene ce mi biti umanjen porez na dobit.

[DRALE NASTAVI DA CITAS [:D] ]

Uostalom sta ti ja to pricam kada se tvoje poznavanje ekonomije zavrsava u cinjenici da mozes da promenis pare u menjacnici [:D] :*

Uostalom sta ti ja to pricam kada se tvoje poznavanje ekonomije zavrsava u cinjenici da mozes da promenis pare u menjacnici [:D] :*

ako je ovaj hejt bio meni namenjen - meni je sasvim dovoljno, sto se tiche para, sto znam da ih zaradim. mnogo.... [:D] :* :* :*

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...