iguana Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 "Новом градском одлуком број привремено постављених објеката биће смањен са 1.116 на око 750, а уједно ће из санитарних разлога бити забрањена продаја хране у киосцима. На жалост свих грађана који због обавеза немају времена за квалитетaн оброк, пљескавицу или пицу ускоро ће моћи да поруче само у ресторанима." Ceo chlanak iz jucerasnje Politike - KLIK KLIK Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 U je-bo-te Ne mogu da zamislim na sta ce to da lichi... I cek sad nece biti Duff-a i ostalih fast food chuda ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Jebote, kakva imbecilnost... Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 ja nesto ne verujem da ce ovo da se uvede. bilo je kenjanja o raznim stvarima pa nikako da se to sprovede,tako ce i sa ovim. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 (edited) Privremeni objekti su trafike. Ionako nikad nisam ni jeo po trafikama.... Stepin FTW :) Edited December 2, 2006 by Trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Loki se seli u kafic Arkade, pa nema bojazni za brojne Dorcolce Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 koji retard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Onaj daf na autokomandi je kucica u betonu sa dvorishtem tako da se to sigurno ne racuna kao trafika Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Mora da restorani , ciji su vlasnici igro slucaja poslanici vlade nemaju dobar prihod , pa su odlucili sebi da malo poboljsaju zivot.... Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Jeste mora da je zbog toga. Ajd ne lupetaj vishe keve ti. I treba da ukinu te jebene trafike, pola vas je verovatno jela mlevene pacove a da to nije niste ni znali. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Loki se seli u kafic Arkade, Sta, to se zove kafic? Ja tome cak ne bih dao ni ime "birtija" ;) Mada moguce da nisam zagledao unutra ;) Sve u svemu, mislim da nema preterano velike bojazni za fast food, ako se ne varam svaki Duff (barem ovaj na autokomandi) i jeste vec prakticno restoran, samo ce da zatvore onaj "salter", Uno je vec krenuo da otvara objekte u kojima mozes da sednes (dva u blizini Beogradjanke) i tako ... Zapravo, kad razmislim malo bolje, ne secam se da sam skoro kupio fast food u trafici tj. privremenom objektu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone zlo Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 sreca pa je duff zazidan, ince bi morao na neke demonstracije :D inace odluka je potpuno imbecilna... :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 -da posto je duff sazidan od giter-bloka to znaci da je neunistiv.. -ne nego se ne smatra privremenim, tj. montazhno/demontazhnim objektom.. Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Pa to. Ili su vec uklonjeni. Mada vrlo pipava je definicija "privremenog objekta" :) Privremen objekat ne mora biti samo kiosk. Zapanjili bi se da znamo koliko je tih "restorana" nastalo tako sto se na prvobitna 3 m^2 nadogradilo jos 100... Ja bih licno, nakon dubokog razmisljanja, pozdravio ovaj potez. Ako sam ja mogao da zivim bez fast fuda do 13-te godine, moci cu i sada. plus mozda ce to uroditi zgodnijim zenama suprotnog pola. No naravno, suludo je pozdravljati potez bilo koje vlade ovde. Ko zna sta je po sredi. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Naravno da treba da se srushi. Da se ja pitam ubio bih sve te lokale koji ne mogu da prodju sanitarnu inspekciju, a kisoke bih ubio bez pitanja. Zato ove mlade generacije i ne znaju sta je kafana, a to je simbol Beograda. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Sta je tebi Bole, zasto si tako gorak od ranog jutra? Ko te diro? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Lako je njemu kad jede po kafanama, bur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Sta je tebi Bole, zasto si tako gorak od ranog jutra? Ko te diro? niko. u tome je problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Lako je njemu kad jede po kafanama, buržuj jedan! Šta da rade gladni studenti između predavanja, da svrate u "Maderu"? Da nose lonac sa sarmom od kuće pa da greju na radijatoru? pa vala, zdravije bi se hranio sa tom sarmom, a ona je btw dobra i kad je hladna! ;) A ti imas onu pekaru preko puta faksa (diskutabilnog kvaliteta doduse) pa neces ostati gladan ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 2, 2006 Author Report Share Posted December 2, 2006 Pa to. Ili su vec uklonjeni. Mada vrlo pipava je definicija "privremenog objekta" :) Privremen objekat ne mora biti samo kiosk. Zapanjili bi se da znamo koliko je tih "restorana" nastalo tako sto se na prvobitna 3 m^2 nadogradilo jos 100... Ja bih licno, nakon dubokog razmisljanja, pozdravio ovaj potez. Ako sam ja mogao da zivim bez fast fuda do 13-te godine, moci cu i sada. plus mozda ce to uroditi zgodnijim zenama suprotnog pola. No naravno, suludo je pozdravljati potez bilo koje vlade ovde. Ko zna sta je po sredi. Po generalnom urbanistickom planu Beograda, skoro svi objekti, znachi bash 99% objekata duz Bulevara Jurija Gagarina, izmedju Stambenih zgrada su privremene i predvidjene za rushenje, ukljuchujuci i npr Piramidu...tako da se Duff rachuna kao privremeni objekat. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 (edited) @ bolkonski: to sto ti pricas nema veze sa mozgom..........kakve veze ima kiosk na kome ti narucis hotdog dok zuris negde, sa 2 jelena gde dodjes da veceras i uzivas u pravoj hrani.to o cemu govoris je prilicno ishitreno receno,jer da ti objasnim ja nesto............manjak mladih u srpskim kafanama nema apsolutno veze sa brzom hranom vec sa nedostatkom kesha.i bas neki od tih mladih ljudi koji pozele da pojedu pljeku ili cevape ili biftek ili bilostadrugo zbog ovog poteza nece moci to da urade gde su inace cinili,vec ce morati da traze neki "zatvoreni" objekat koji ce sa punim pravom da nadrka cene jer je alternativa restoran i racun od barem 1000 din.nema omladina pare za to moj dragi gospodine. @ everybody vi verovatno kapirate da ce gasenjem tih kioska (koji su naravno chisti,koji nisu i treba da se zatvore) dosta ljudi ostati bez izvora prihoda u ovoj obogaljenoj zemlji.to uopste nije dobro sto ce oni da urade,svi koji su se napalili u fazonu argh i treba da ih zatvore nemaju 2 blage veze o zivotu.ja znam to,moji su privatnici i da meni dodje neko da mi zatvara agenciju jebo bi ga uusta kao i sve one koji ih podrze. tako da nek mi sisaju qrac svi koji su za zatvaranje cistih,urednih i redovno oporezovanih kioska. Edited December 2, 2006 by Sex Machine Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 "schneckerlein" ;o) zaboga onaj duff bi bilo greh srushiti =o( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 'ebem im sve po spisku,pa gde sad da kupim palacinku sa eurokremom,bananom,plazmom i suvim grozdjem?...arghhhhhhh Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 podrzavam akciju.... dole sa strokavim jazbinama u kojima vas burger prolazi kroz sijaset nehigijenskih procedura da bi na kraju bio pojeden, lepo u mali lokal koji je prosao sanitarnu kontrolu i neka voze... a drugo, kiosci su mi oduvek bili ogavna pojava jer uvek nekako odudaraju od okruzenja, plus sto smrde do zla boga i curi neka mast oko njih prolaznicima pod noge... da se razumemo, ova uredba ne znaci KRAJ FAST FOODA NITI ULICNE PRODAJE BUGERA I SL. SAMO SE SVE DIZE NA MALO KULTURNIJI I LEPSI NIVO STO I PRILICI PRESTONICI. NE VERUJEM DA JE PARIZ ILI BERLIN PUN SARENIH SMRDLJIVIH LIMENIH TRAFIKA U KOJIMA SE PECHE KLOPA NA VELIKO I OKO KOJIH JE NA HILJADE BACENIH OTPADAKA... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 NE VERUJEM DA JE PARIZ ILI BERLIN PUN SARENIH SMRDLJIVIH LIMENIH TRAFIKA U KOJIMA SE PECHE KLOPA NA VELIKO I OKO KOJIH JE NA HILJADE BACENIH OTPADAKA... O da itekako jeste ... zhiveli arapi ... Sve u svemu nisam za ovo poshto ce zatvoriti dobra mesta tipa loki/shish a ostavitje gril uno i to ne iz santiarnih razloga vetj zato sto ovaj iz grila uno ima vishe kinte ili bolje prijatelje ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts