Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

imao tesko vece sa zenom, izgleda da je prvi fight na pomolu.. jebeni lack of comprehension...

no dobro.

osim toga, skinuo drugaricama neke spotove i pesme, moram pod hitno da im odnesem, cisto da mi ne gade HDD [:p]

treba da pocnem da spremam jebeni autoCAD, a tako mi se ne da... jos uvek neam pojma kad mi je ispit, znam samo da je prijava 15/16 [:D]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

skidam SP2.

i u folderu ima 3 fajla:

WindowsXp-KB823980-x86-Enu.exe

WindowxXp-KB835935-SP2-Enu.exe

WindowsXp-patch.exe

jel treba da instaliram sva tri fajla ili samo ovaj SP2 i ako treba kojim redosledom? :)

glupo je da otvaram topic zbog ovoga,valjda ce mi odgovoriti neko ovde.

btw...ustao sam i pochinjem da uchim,red je.

ali prvo da pojedem torte malo i popijem sok.

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

bila malo do RTS-a... zavrshila neke poslice i sad cu valjda imati 5 minuta da popijem kafu na miru...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

ummm???ona sa koshchatom facom i mishitjavom mandibulom je bolja od ove? ocesh ti isto da te uputim do vidikovca i lux optike?

Dobro, ako nista, bolje se oblaci nego ova sto je stalno odevena kao baba :)

@ topic - Sinoc sam bio toliko umoran da sam leg'o da spavam oko 22h. To mi se davno nije desilo, i bas sam se naspavao, danas do 7h. Sad inace cekam da mi stigne klopa iz Daffa pa da jedem kao covek :)

znam da su KB fajlovi zakrpe,ali instalirah ivaj sto ima u nazivu "SP2" i sad kao imam sp2.

Tako bar pishe :)

Odmah iskopiraj fajlove autoexec.nt i config.nt iz \windows\repair u \windows\system32, da za koji dan ne bi otvarao temu u Softveru :)

ustao pre pola sata.

juce se umrezio sa ortakom i celu noc smo igrali baldurs gate 2

kako je jebeno kad imas samo dva lika u druzini... ali opet sa druge strane je i lakse na neki nacin

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

bio na klizanju sa jednom devojkom, sreo Kruka i Miku. JOsh uvek me rade beta endorfini od nove godine i sve mi je nekako potaman. Samo se smejem,sve mi je lako, djuska mi se, prosto se osecam kao da sam se ponovo rodio.

Edited by iguana

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...