Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

Legao sam pre 4 sata i evo ustao sad.Osecam se ko da sam spavao 10 sati:))

---

27 guests, 9 members 1 anonymous members online

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sporo vece...

zaboli kod drugarice u stan, prepricavanja dogadjaja od sinoc, lagano cirkanje sokova i pokog piva, zdranje salata kojeraznih i tako...

sad se pomalo osecam kao kreten, posto mesec dana nisam pisao nista po 4umu, pa jurim i kopam neke teme iz polugroblja...

blah...

[:)]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

A to sto sam dzonija i tebe pavnovao u Dead or Alive 4??? :))

Jbt, moram kupim taj Xbox... :(

ma super je i to bilo, bas onako opustajuce, a uspeo sam i da sredim gajbu :) Jedino sto sad moram da vratim ovaj monitor nazad u gzbi, a za dzabe sam ga donosio :) Ali nema veze :)

Sto se xboxa tice, sacekaj ti ipak jos neko vreme, odnosno javi kada se definitivno odlucis, i onda cemo da razmisljamo o tom potezu i gledamo dobre i lose strane :) Igara ima, tu nema price, ali treba ispitati sve opcije "pripitomljavanja" :)

@ topic - Jeo przhenice i rusku salatu, pre toga popio casu rasola i sad sam napravio chaj, tako da sam sav srecan :) Malo me zeza ova kisha, kada razmisljam o tome sta cu dalje da radim, ali izmozgacu to nekako :) Sutra opet krecu obaveze raznorazne, pa se valja dobro pripremiti ;)

Ja sam totalno poremetio dan i noc, evo jutros sam legao oko pola 6, ustao u pola 4, ne vidim belog dana...

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

nazad u rutinu. kod kutje haos, a ja ne znam gde da pobegnem vishe. sad se lupam u glavu shto nisam neshto uradio kad je trebalo, al shtatju kad mi to tada nije bilo primarno =)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Koja dosada...

Par sati sam editovao neke predefinisane slichice na kompu, avatare and stuff. Sad se pojavljuje moja faca 'de god da stisnesh. :)

Sad su matorani zapalili na neko slavlje, pa mogu da pojacam muziku... jee :)

facebook.com/speed.rs

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...