Guest Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 juče ceo dan nije radio net, pa mi je propao plan da jednim topikom čestitam dva bitna jubileja. no nema veze, od juče smo za korak bliže uspešnom dočeku, a i lepo sam se naspavao. nervira me što svi i dalje čestitaju katolički božić, kad je razlika u kalendaru koji se koristi, a ne u konfesiji. Dođe tako doba u godini kada je raspala 65-ica prepuna slatkih devojaka, za razliku od nekih perioda kada se tim autobusom voze sve same babe i matore domaćice. pitanje perspektive, ja u šesetpetici stalno viđam slatke devojčice. Nista onda ivane, dogovoreno je, sreća sreća nikad vise koka kolu usranu. to još da vidim, pa mogu dumrem sutra idemo trezni i sa planom HAhAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 ^^hahahahahahahahhahahaha.. dobri ste! eo i slatko sam se iZsmejala h8erima sa hnsa.. iz dana u dan me sve vishe iznenadjuju.. divno.. tako sam sretjna.. buhu.. danas idem da fotkam grad.. opazila sam par zanimljivih lokacija.. pozd.. :] jbt sta sam danas slusao o tebi. ljudi te pljuju po randomu tek sam kasnije skontao da je prica o tebi kad me gari pitao jel znam martina i da te on najvise na svetu mrzi :D i valjda da je najkrvavije bilo kad ti je rekao u fazonu "ko te pravio, ne znam ko je al taj se dojaja zajebavao" :D :D :D kazu da te niko ne voli? istina ili laz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 kakav lep dan... toooooooo breee. odoh negde. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 konachno sam se prelepo naspavao. kako me je krenulo mozhda tju i ostatak dana da spavam da konachno napunim baterije. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 pri prebacivanju kartice u nov telefon imenik mi je otiso u ku*ac. Dakel ono ime prezime sve zguzvanu kucni mobilni zardvojeni u 2 kontakta i tako sve. Ali to ne bi bilo najgore da mi ne treba 20-25 klikova da bi lepo sredio 1 kontakt e onda to se pomnozi sa tipa 100 i ono izgubim zelju za zivotom :/ Ali ajde odlucio sam da svaki dam odradim oko 5 kontakta pa polako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 OD SUTRA SAM NA ODMORU!!!!!! prvom ikada!!! doduse, kako se uzme, moracu i sutra i prekosutra da dolazim na posao, ali tako je kako je... ZA NAS KOJI BRINEMO O VASIM PARICAMA NEMA ODMORA!!! MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 pri prebacivanju kartice u nov telefon imenik mi je otiso u ku*ac. Dakel ono ime prezime sve zguzvanu kucni mobilni zardvojeni u 2 kontakta i tako sve. Ali to ne bi bilo najgore da mi ne treba 20-25 klikova da bi lepo sredio 1 kontakt e onda to se pomnozi sa tipa 100 i ono izgubim zelju za zivotom :/ Ali ajde odlucio sam da svaki dam odradim oko 5 kontakta pa polako. koji si noob. Trebalo je prvo sve da prebacish iz starog fona u outlook, pa onda u novi telefon. A da, Outlook je pravio MS, pa to ne koristish, sranje od softvera, zar ne ? 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 ok je ovde u ameriKi s obzirom da sam ochekivao svashta, ok je samo kazhu da mi shkola ima 90% chamuga :( Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 ok je ovde u ameriKi s obzirom da sam ochekivao svashta, ok je samo kazhu da mi shkola ima 90% chamuga :( srecno. ovih nekoliko dana ce ti biti verovatno najtezi u zivotu. al preziveces. ne obracaj paznju na crnce, okolinu... samo guraj svoje i bice ti odlicno i napredovaces. opusti se i uzivaj. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 ok je ovde u ameriKi s obzirom da sam ochekivao svashta, ok je samo kazhu da mi shkola ima 90% chamuga :( machko pricaj kakvi su saigrachi nobine :)))) Jel ima neki Landon Donovan ili su svi dementi:))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 cimer mi igra za ekipu on je iz nemachke kazhe da je odbrana katastrofalna, al kao da ni ostale ekipe nisu nishta bolje ;) zovem ga jens, poshto je golman ;D nisam josh bio na treningu, xmas holidays i to.. valjda je prekosutra prvi, javicu vam :) giuseppe rossi, freddy adu, american wonderkids, shta kurac bre? ;Dzovem ga jens, poshto je golman ;D Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 koji si noob. Trebalo je prvo sve da prebacish iz starog fona u outlook, pa onda u novi telefon. A da, Outlook je pravio MS, pa to ne koristish, sranje od softvera, zar ne ? Pa naravno kao svaki pavi linux zealot radje cu sve rucno raditi nego nego instalirati Win Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 ako ti u nekom trenutku bude tesko baci mi pm verovatno sam bio u tom stejdzu :) jedna od pomoci je trositi brdo para sto i nije tako velika pomoc, a druga je rur :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 nova knjiga hari potera ce se zvati Harry Potter and Deathly Hallows.... Harry > Gandalf ! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 daki.. kako mozhe da neko pricha o meni kad me ne zna uzhivo.. zar nije to malo jadno?! pitaj ljude koji me znaju.. eto shejn, kruka i zlaju sa ovog foruma.. shta lag zna?! prdavac jedan mali.. pff.. bajdvej.. ivane.. 65ica je puna srednjoshkolki.. slatkih medicinskih sestara.. lolz.. @topiK.. gladna sam.. :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 puna je i studentkinja. ps. ja nemam ni Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 ah da studenjak.. :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Ivaneeeee... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Na prvoj fotki deluje tako nevino, jedino je odaje onaj chuperak. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 OMG ZNACI NEVINE NEMAJU CUPERAK CEKAJ DA ZAPISEM ;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 ja bih nju mnogo voleo, ne znam da li kapirate.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 (edited) ajde, a ja ne bih. bratemili gledaj kakva je, da je staviš na sred sobe i gledaš po ceo dan. Edited December 26, 2006 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 bio na trchanju... bem ti crkoh :D ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 bio na trchanju... bem ti crkoh :D ( )... it's alive!!1 popizdeo danas kad sam skapirao da nijedna prodavnica u gradu (a josh manje prodavaca zna o chemu je rech) ne prodaje adaptere za napajanje sata hardova, koji moj prodaju hard bez toga... Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts