bolkonski Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Vidi ti ovog Kalija sto prodaje budisticke fazone. Svasta! Ali da ne ispadne da potcenjujem Budizam, pogreno sam se odrazio kada sam rekao vecnost, mislio sam na ljudski zivot. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 zavrsio sve ispite. za 4 dana krecem nazad za Srbiju. realno - jedva cekam. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Vidi ti ovog Kalija sto prodaje budisticke fazone. Svasta! Ali da ne ispadne da potcenjujem Budizam, pogreno sam se odrazio kada sam rekao vecnost, mislio sam na ljudski zivot. pa i tuba paste za zube ce ti trajati vechno ako volish da se spushtash niz oluke :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 i poenta je da chovek redovno pere i pazi te zube a ne da glaba hAlvu svaki dan i da se zhali sto su mu zubi kvarni 5 meseci kasnije =o))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 zhivot u kome se svo vreme samo nesto kontrolishesh i ustrucavash da bi poziveo koju godinu vishe nije vishe zivot nego dozivotna robija. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Kali, ne kaki. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Kali, ne kaki. volim i ja tebe, samo ti je uzimanje ljuskog zhivotnog veka kao reper malo pglu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 kali je u pravu! amalgamske plombe treba da sluzhe vanzemljacima koji za 100 mill godina otkriju rushevine ljuske civilzacije i jedini izvor energije koji im mozhe pomoci od sitrebljenja su polmbirani zubi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Cekaj Kali, zasto bih ja sa tobom raspravljao o stvarima o kojima nemas pojma? Zato sto sam blagorodan. Medjutim to nije razlog da me iskushavas jer ja sam zelim da ti ulijem znanje. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Sve je ovo tako konfuzno... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 (edited) Cekaj Kali, zasto bih ja sa tobom raspravljao o stvarima o kojima nemas pojma? Zato sto sam blagorodan. Medjutim to nije razlog da me iskushavas jer ja sam zelim da ti ulijem znanje. Jel se ti kljukash nekim sedativima? Daj bre lepo, naflejmuj coveka i gotovo. Edited December 14, 2006 by spo(ghost) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 A ne ne ovo je mnogo gori flejm :) Onako stalozeno i mirno da te jos vise nervira. Tako i mene Kole za ono sto ne smem da pomenem na drugim podforumima. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 A kako ja da znam da li imam te amalgamske plombe? Pitao sam tetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Montirao net u novom stanu i sad milinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Cekaj Kali, zasto bih ja sa tobom raspravljao o stvarima o kojima nemas pojma? Zato sto sam blagorodan. Medjutim to nije razlog da me iskushavas jer ja sam zelim da ti ulijem znanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Te "sive" su amalgamske, to je ol' skul. E sad, bilo bi mnogo dugacko da pisem, a i nije nesto bitno. "Bele" su ti "nova tehnologija" koja napreduje iz dana u dan. Sive su stara isprobana. Licno, isao bih na bele jer su estetski bolje, a ako imas los kvalitet zuba i losu higijenu, nije ni bitno koje ces da stavis, plus ne moras da cekas 2 sata posle zubara da mozes da jedes, plus ne moras da ides da ti glanca plombu naknadno. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 "Bele" su ti "nova tehnologija" koja napreduje iz dana u dan. Tja, ovo uvek uzimam s rezervom, mi smo ti ko kad gleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Ima jedna kljucna stvar kod amalgamskih plombi, a to je da zubar mora da ima znatno veci skill da bi ti dobro stavio amalgamsku nego ovu drugu. Sad je samo pitanje koliko je tvoje poverenje u zubara. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 ma brate, ja ne znam ko normalan još uvek stavlja crne plombe. meni još u glavi stoje bele koje sam stavio u petom osnovne, a to je bilo devedesetpete rođaci. poenta mog posta = vudu nije normalan. mogao sam da pišem i da je nebo plavo jbt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 mozhete da mi pushite vi sa studija B © evo upadoh da se pohvalim da idem za poljsku na dvajez dana i da me bole dupe za sve vas da sam presto da dolazim na rur zbog jebeno glupog hejtovanja koji admini progledavaju jer nemaju pametnija posla, a stvarno je bezukusno i realno iskljuchujutje degenerativno po sustavni sklop intelegencije foruma... patio sam u poslednjih mesec dana od bolesti i na kraju zavrshio, valda zbog ne znam ti ni ja chega (nauchio sam da se jedem iznutra pa je valda to), gastritis... pa me to jebava ovijeh dana, al me vishe bole, da prostite, ona stvar za sve, pa mogu svi da mi pljunu pod prozor... i za one kojima je stalo, za koje je bitno i onima kojima je vazhno - dolazim sutra na RHH... btw. LAG je retardinjo nolajferski... nadalje svi uzhivajte i dalje.. vidimo se za metar dana :) Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 au Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 (edited) Ima jedna kljucna stvar kod amalgamskih plombi, a to je da zubar mora da ima znatno veci skill da bi ti dobro stavio amalgamsku nego ovu drugu. Sad je samo pitanje koliko je tvoje poverenje u zubara. lol, ova moja ne deluje ba Edited December 14, 2006 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 jel zna neko jel mogutje skrivanje broja na 063 i kako ? • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 volim news. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 nemoj da ti bacim screen jednog privatnog trackera koji pwnuje news po pre-timeu i po svemu ostalom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts