Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vidi ti ovog Kalija sto prodaje budisticke fazone. Svasta! Ali da ne ispadne da potcenjujem Budizam, pogreno sam se odrazio kada sam rekao vecnost, mislio sam na ljudski zivot.

pa i tuba paste za zube ce ti trajati vechno ako volish da se spushtash niz oluke :P

Cekaj Kali, zasto bih ja sa tobom raspravljao o stvarima o kojima nemas pojma? Zato sto sam blagorodan. Medjutim to nije razlog da me iskushavas jer ja sam zelim da ti ulijem znanje.

Jel se ti kljukash nekim sedativima? Daj bre lepo, naflejmuj coveka i gotovo. [:D]

Edited by spo(ghost)

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

A ne ne ovo je mnogo gori flejm :) Onako stalozeno i mirno da te jos vise nervira. Tako i mene Kole za ono sto ne smem da pomenem na drugim podforumima.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Te "sive" su amalgamske, to je ol' skul. E sad, bilo bi mnogo dugacko da pisem, a i nije nesto bitno. "Bele" su ti "nova tehnologija" koja napreduje iz dana u dan. Sive su stara isprobana. Licno, isao bih na bele jer su estetski bolje, a ako imas los kvalitet zuba i losu higijenu, nije ni bitno koje ces da stavis, plus ne moras da cekas 2 sata posle zubara da mozes da jedes, plus ne moras da ides da ti glanca plombu naknadno.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

ma brate, ja ne znam ko normalan još uvek stavlja crne plombe. meni još u glavi stoje bele koje sam stavio u petom osnovne, a to je bilo devedesetpete rođaci.

poenta mog posta = vudu nije normalan. mogao sam da pišem i da je nebo plavo jbt.

mozhete da mi pushite vi sa studija B ©

evo upadoh da se pohvalim da idem za poljsku na dvajez dana i da me bole dupe za sve vas

da sam presto da dolazim na rur zbog jebeno glupog hejtovanja koji admini progledavaju jer nemaju pametnija posla, a stvarno je bezukusno i realno iskljuchujutje degenerativno po sustavni sklop intelegencije foruma...

patio sam u poslednjih mesec dana od bolesti i na kraju zavrshio, valda zbog ne znam ti ni ja chega (nauchio sam da se jedem iznutra pa je valda to), gastritis... pa me to jebava ovijeh dana, al me vishe bole, da prostite, ona stvar za sve, pa mogu svi da mi pljunu pod prozor...

i za one kojima je stalo, za koje je bitno i onima kojima je vazhno - dolazim sutra na RHH...

btw. LAG je retardinjo nolajferski...

nadalje svi uzhivajte i dalje.. vidimo se za metar dana :)

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

Ima jedna kljucna stvar kod amalgamskih plombi, a to je da zubar mora da ima znatno veci skill da bi ti dobro stavio amalgamsku nego ovu drugu. Sad je samo pitanje koliko je tvoje poverenje u zubara.

lol, ova moja ne deluje ba

Edited by voodoo_

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...