kravaa Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 prso komp sta jedan rurovac moze vise pozeleti?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 ^^u je.. lolz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 35 sekundi pre kraja. moj fax gubi -3 u basketu. i brane napad. i prave faul. e jebem vam mater glupu... Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 posle xy godina se najeo ribe. sharan ftw !! jebote koja je razlika izmedju oslica & pastrmke samo mora da se duzhe/bolje spremi tj zahteva veci skill. da nisi mozda jeo ono sto sam ti preporuchio - grilovanu pastrmku punjenu pecurkama i prelivenu sosom od badema? evo i mene nazad posle vikenda u kome sam se klonio kompjutera i interneta... bash mi je prijalo da malo proluftiram glavu. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 naspavao sam se, ponedeljak je, imam danas neki rok i sutra neki rok i prekosutra neki rok... u petak sam izasao sa posla u 15 do 8, a tako nesto mi se smesi i danas i sutra... ali nema veze, bitno je da se radi. za vikend sam se cimao samo tako. ZIVELI! MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 Juce sa ortakom opikao heroje ono bilo totalno ok. Sada kao nesto ucim a kasnije idem na Cisco pa na trening a evo i stripa :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 šaran bolja riba od pastrmke.. šta sve nećeš čuti na ovom forumu :P lično su mi sva ta slatkovodna sranja sranja, morska riba ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 lično su mi sva ta slatkovodna sranja sranja, morska riba ftw. amen brother! btw bash sam se smorio kad sam prochitao ovaj tekst.. koliko jadan chovek mora biti da misli ovako neshto.. "The tsunami was an adumbration of the wrath of God, a harbinger of things to come: that Great Day of Judgment... those Asian countries weren Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 ne znam šta te čudi, religijske organizacije su često utočišta za najbolesnije i najfobičnije umove.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 A o kojim mi to "religijskim organizacijama" pricamo? ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 problemi, problemi, problemi... ja sam izgleda mamac za probleme... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 (edited) petak - pijan subota - bogat (palo 135 u glavu na 15, 1:2) i pijan nedelja - bogat (zaredjalo 3x oko nule po 60u glavu i 2x 17 po 100 u glavu 1:1), pijan i umoran ponedeljak - sve ispocetka :D *pa vi racunajte Edited December 11, 2006 by Sale <die bitch> krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 vau,blago tebi.... :) eo bila malo na klizanju pa cu sad da uzmem da ucim :( step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 kakav profi izblej juche. bash relaksirajuce da nisi mozda jeo ono sto sam ti preporuchio - grilovanu pastrmku punjenu pecurkama i prelivenu sosom od badema? ma brate pola slasti kod hrane kad je jedesh je da znash da si je sam spremio. da ne prichamo da taj tvoj 'specijalitet' zvuchi samo dobro na papiru .. kao pechurke i badem, mozhe li biti neshto vishe snobovskije =) plus shto ne volim pastrmku sa roshtilja. ko da jedesh slaninu šaran bolja riba od pastrmke.. šta sve nećeš čuti na ovom forumu :P lično su mi sva ta slatkovodna sranja sranja, morska riba ftw. ma u poslednjih 2 godine kewa je kupovala samo pastrmku i smorila me. nekako mi je bezukusna dok sharana onako masnog mozhesh da spremish prste da polizhesh =) moracu sledeci put shkrapinu da bacim na probu =) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 kakav profi izblej juche. bash relaksirajuce ma brate pola slasti kod hrane kad je jedesh je da znash da si je sam spremio. da ne prichamo da taj tvoj 'specijalitet' zvuchi samo dobro na papiru .. kao pechurke i badem, mozhe li biti neshto vishe snobovskije =) sta fali tome?da necu mozda poparu da jedem.... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 Sta fali popari sa skampima malinama i bademom? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
kravaa Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 Juce sa ortakom opikao heroje ono bilo totalno ok. Sada kao nesto ucim a kasnije idem na Cisco pa na trening a evo i stripa :) kako ne volim te kompleksase sto crtaju vakve stvari Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 Sedim na poslu posle nekoliko sati sastanchenja sa Philipsom i razmishljam kako bi bilo lepo da odem malo tamo da radim. S druge strane, zovu me da dodjem kod njih na trening u Eindhoven u januaru tako da bi mogao neshto da smislim. Danas su me slikali za chlanak u popularnom ruskom chasopisu "Itogi". Jedva chekam da se pojavi novi broj. Jedini problem je shto je na slikama samnom i nasha, khm, jebozovna sekretarica zbog chega ce me zena u top staviti А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 ево, још сам на послу, али ускоро излазим. још неколико оваквих дана и постаћу терориста... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 A o kojim mi to "religijskim organizacijama" pricamo? jel to semantička primedba (kao pogrešan termin sam upotrebio za zvanične crkve, konfesije, sekte, kurce) ili hoćeš da kažeš da neka takva organizacija u svojim redovima ima samo posvećene duhovne ljude? jebi ga, čak je i SPC imala popa koji je (aj da dodam) navodno silovao dečake. Danas su me slikali za chlanak u popularnom ruskom chasopisu "Itogi". Jedva chekam da se pojavi novi broj. Jedini problem je shto je na slikama samnom i nasha, khm, jebozovna sekretarica zbog chega ce me zena u top staviti DAJ SLIKE OMG Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 @Ivan ne znam šta te čudi, religijske organizacije su često utočišta za najbolesnije i najfobičnije umove.. Bez ulazenja u pricu oko crkve, samo imam da kazem da u ovoj recenici umesto "religijska organizacija" moze da stoji "hokejaski klub" jer se u oba slucaja govori o istoj kolicini istine. @Topik Idem na fudbal + izgleda da cu ici na dva nedeljno i neizmerno sam srecan zbog toga. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 @Ivan Bez ulazenja u pricu oko crkve, samo imam da kazem da u ovoj recenici umesto "religijska organizacija" moze da stoji "hokejaski klub" jer se u oba slucaja govori o istoj kolicini istine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 3 iz francuskog, 3 iz filozofije, 2 iz fizike za polugodishte... Mrtvo likovno, dobicu 2 iz kontrolnog... Idem malo da igram managera pa cu da uchim ustav... Sve oko jebene shkole, chim se polugodishe blizhi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 boli me dusha... al sveostalo je valjda ok ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 Odgledao novog dextera JEBOTE KOJI KLIF-HENGER ono aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne mogu da sacekam sledecu nedelju uf uf :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts