Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Migsaaaaa [jupi]

elem, NASPAVAO sa se.

sad poslovi, sastanci, projekti, prilagodjavanja, usavrsavanja... ali nema veze, za to smo se borili.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Bio na fax-u da sredim neku papirologiju i tamo naletim na bivsu. I ono samo sam proso ni cao nisam reko. Majkemi bi tebalo u recniku pored reci svinja da stoJi moja slika :(

Inace posle toga sam produzio u SC na KGH i tamo upoznah neku hrvaticu, bas smo smo se super napricali onako na prvu loptu prvi put se vidimo sto se samo nase ribe ponasaju ko da im je jebena metla u dupetu ??

danas na predavanju iz sociologije.

kao Gender and Sex Inequality lekcija. i dodje nekako prica do ovoga:

profesorka:"Hey, you ejaculate every day inconsciously"

crnac:"OH SHIT!"

profesorka:"Watch your language! You do not know your own body? When was the last time you've been in the bathroom?"

znachi onako iz polusna posto bese rano, raspao sam se od smejanja onom crnackom nacinu na koji je izgovorio, i celom razgovoru.

[roflmao]

Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

ide mi na kurac caller id na fiksnom. od centrale dobiješ 011 1234567, a takav broj ne može da se zove, mora 1234567. pitam se da li neko u tom telekomu uopšte koristi telefon koji nema brojčanik.

zapenio sa mohijem o politici na ircu, i, kao i uvek kad pričam sa nekim njegove orjentacije, ne znam da li sam na kraju uspeo da ne delujem kao krezubi radikal. селави.

aj sad brate mili objasni sta je ovo znacilo ???

smeta ti sto ne mozes sa fixnog da zoves 011 - xxxxxx ???

brate minli, zakuni se u levu

ti me zoveš, izađe mi na displeju 011džankijevbroj

ja hoću posle pola čuke da nazovem tebe, ne mogu da idem na primljene pozive, selektujem 011džankijevbroj i stisnem OK, već moram da pamtim džankijevbroj, izađem iz menija i ukucam ga ručno.

možda telefon ima opciju 'edit before call', to još nisam probao. no smaranje nevrdles.

^[:(] Bedak. Valjda ce biti sve ok.

ide mi na kurac caller id na fiksnom. od centrale dobiješ 011 1234567, a takav broj ne može da se zove, mora 1234567. pitam se da li neko u tom telekomu uopšte koristi telefon koji nema brojčanik.

O, da. Prokleto iritira. Ovako mi sluzi samo da se selektivno javljam...

@topic: Fax, radnja, bleja, bleja, bleja, fudbal, fax, radnja... malo se vrtim u krug. Ah well, shta bih drugo uopshte radio... A, da, extra mi ide fax za sada, pupupu da ga ne ureknem.

Malopre mi pukla sijalica u sobi, i to je bash pukla, raspala se. Usr`o sam se. [:)]

Edited by Green

skinuo ti ortak ribu?

Jok, nego se promenio iz osnova to je cudo koliko zena moze da zatruje mozak nekome... Strasno.

Inace danas idem da izvadim povlasticu konacno, malo izbleim, pa na Cisco, pa onda cu malko da trolujem i to je to... jeeee popuni se dan ko nista.

Farbao neku ogradu danas , i osim para pokupio gadne opekotine od j*benog sunca.Ipak nije kao kod nas da na 26+ mozes u majci kratkih rukava da se zezash po ceo dan :S

A tako mi i treba kad sam ismevao radnike sto setaju u duksevima :(

A sad me izvinite , JOGURT ZOVE!!!111oneone

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

što se nisi folirao da se mnogo gotivno provodiš pa onda uzeo da naplaćuješ ostaloj deci po dolar da i ona farbaju ogradu?

taman bi ti ostalo keša da kupiš malo više hrane za kad kreneš splavom niz misisipi sa hakom..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...