lazica Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 B92 je jedini mediji javnog inforisanja kod mene.Kad babo dodje iz stale on stavi opanke nasto i kaze braci da upal' b92 da bi gleo one lepe momke koji se ljubu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Zasto se ljudi koji su bili tu poslednjih 25-30 godina raspravljaju sa odojcadima od 15-20 ? Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 (edited) B92 popunjava preko 50% mog vremena provedenog uz TV - znaci oko cuku i po nedeljno :P i to naravno ne svojom voljom, jebao vas Debeli Brat da vas jebao ocu da gledam kako se pamprce vilini konjici na Animal Planet-u... e kolega istomisljenik-'ebes glupog Brata:) od domacih kanala najvise gledam B92,ali globalno slabo gledam domace kanale,posebno od kako je i b92 poceo da se "seljaci" i priblizava omrazenom pinku...kako su krenuli jedan dan ce se pojaviti logo b92 na ljubicastoj podlogi... ps.ljudi mora li ovoliko politike na rur za ovako kratko trajanje ovog topika? a sta bi sa tolerancijom?to mislim na "obe NASE strane"...najgora je stvar kad svi(velika vecina) misle isto,to dovodi do sranja kakva su bila recimo 90tih....politika je ipak manje bitan deo zivota... Edited November 25, 2006 by qwert00 Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
emina_cura_fina Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Gotivim da gledam samo serije na b92, eventualno sport, tj. Ligu sampiona... ...sve ostalo sto propagiraju po meni je proamericko i cinjenica je da vecina ljudi na b92 kao da se sramoti sto zivi u Srbiji... ...posebno me ubijaju u pojam emisije o ratu u Hrvatskoj, Bosni i na Kosovu u kojoj su jedino Srbi ubice i lopovi, a svi ostali su se slucajno tu nasli. Quote slatka mala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 "obe NASE strane" Strane jos nisu definisane, ima dosta preletaca koji mi kvare racunicu sa svojim iznenadnim izjavama i stavovima. Ali zanimljivo je da su se sve strane, ma koliko njih bilo, slozile da je B92 losa , ako ne po svim, onda bar po nekim stavkama. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Gledam samo ligu sampiona na b92 tako da ne znam kakav im je program a to kakva im je politika i koga mrze i pljuju ne zanima me. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 PREZIREM fudbal u svim pojavnim oblicima i koloritima. Kao i vecinu TV programa SVIH domacih TV kuca. Ne racunam ono kad uzmu strane emisije pa ih titluju ili sinhronizuju (Plava planeta npr.). Pogledam na B92 ponekad vesti jer na CNNu i BBCu na kojima pratim World News sekciju ne daju nikakve izvestaje iz nase Banana-Republike, a volim da znam sta se desava na politickoj sceni koju pratim pomno od 96-te, kada sam prvi put isao na studentske proteste sa pistaljkom medj zubima verujuci da ce se posle kishe pojaviti duga... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Dei ti mi odgovaras u istom stilu smaranja sto znaci da me drzish za penis .... U mog strica osam kobasica 7 przi mohi 8. drzi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Eto. Zato je ne gledam TV. Ali generalno mislim da su b92 sline! :D Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 B92... jedini kanal koji nas blati da bi se dokazali da su "Evropska / Ravnopravna i ostala sranja" televizija... Od radio stanice koja je imala osrednje jadnu slusanost do jednog od najjaceg TV kanala za par godina? Sve neki superintelektualci koji vode programe (pogotovo prefinjena gospoda sa njihoivih Vesti) gomila neradnika i pacenika koji pokusavaju da zarade neke pare za zivot ponizavajuci se pred kamerama (Big Brother) , razne "Patriotsko-istinite emisije" o tome sta je bilo za vreme 90tih godina.... Ma jednostavno ... nema leba od nase televizije... ZIVELA KABLOVSKA!!!111oneone Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 To nikome nije jasno, od bednog radia najveci TV gigant, za inat bas posle zbacivanja Slobe, ROFL, tu je neko ulozio gomilu kesha a ko i zasto zna se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 orao pao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 A u ta sranja tipa strani placenici, teorija zavere protiv nebeskog naroda, spijuni... veruju samo prvi redovi radikala i sps-a na mitingu podrske vojvodi, klinac and co itd...Kome smeta istina o Srebrenici, Vukovaru, se potrudi i neka dokaze drugacije. Sto, nazalost, nije moguce. orao pao ako nekom nije bilo jasno na koji to elitizam mislim, eno gore dva primera. b92 omladina je toliko ubeđena u to u šta veruje da svakog ko ne veruje u isto to automatski smatra intelektualno inferiornim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 redzi bedevetadva omladinac. mozak mu je ispran :) nema veze, 100 ljudi 100 cudi. dobro je i da ima takvih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 da dobro je, kada ga vidimo mozemo da iskalimo bes :) Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 zar stvarno mislis da treba unistiti sve sto nekom nije po volji? mrzim rts i mrzim grand pa opet mislim da ih ne treba zapaliti, nego prosvetliti ljude koje ih prate, da ih vise ne bi gledali. sve ostalo je ogranicavanje slobode. iskreno malo me iznenadila takva izjava heh? to sam rekao onako... da pokazem da se secam jos malo latinskog. idi bre, drugar, nemam ja nista protiv razlicitosti. naime, gotivno mi je sto postoji b92, jer kako bih inace znao da sam u pravu? Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 lol pa si ti neprejebiv :D. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 (edited) b92 omladina BRADAVICE MILICE SA ONE EMISIJE GDE IMA DJ-JEVA FTW!! Edited November 27, 2006 by RedzisteR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 B92 je DJUBRE!!!! od televizije.Ima jako puno razloga, mrzi me da nabrajam, ali osim prenosa lige sampiona,poneke dobre serije i cool sportskih vesti nemaju nista vredno paznje iole kulturnijem coveku.Emisije tipa "olja beckovic i moj DS protiv svih" i slicno, tu podrazumevam i vesti koje stalno trabunjaju o ovim sudjenjima i protive se svemu sto je srpsko je sramota za nasu zemlju. Samo da dodam, da sam politicki totalno neopredeljen i da mi je svaka stranka jednaka gomili perverznjaka Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 da li se slazete da je ukidanjem BK nekako tv program postao prazan? po misljenju mnogih ta je televizija bila najbolja (ne racunajuci politicke emisije), jutarnji je bio najgledaniji sa kvotom preko 12, pa vi vidite... da ne bude zabune, ja sam politicki protiv bogoljuba, pricam o njegovoj televiziji Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 BK je bila najjača televizija dok Bogoljub nije po Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 zato je pink jos uvek jak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Emisije tipa "olja beckovic i moj DS protiv svih" olja beckovic nije "b92 proizvod" pa cak joj emisija ni sada ne spada u "b92 produkciju". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 27, 2006 Author Report Share Posted November 27, 2006 "pushite mi ku*ac vi sa studia be" ... ;) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Ko je gledao danas onaj insider verovatno je video kako je emisija bila smeshna :). Ona voditeljka nije bila nishta bolja od moje komsinice Mice. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts