Jump to content

sta je zivot? :/

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

<-pekar

Obezbedjen za zivota, jedino ako svi crknete, kome da uvaljujem krofne sa kremom pa krofne sa slagom, malo burek sa mesom, ma rolovane virsle pa pizze pa onda se tu nadje neka uvijaca sa sampinjonima....

Odoh po 1/4 sa mesom da zasladim,mmmm :)

ti reče da ti mnogo loše ide pekara jer te država kara i sve pare idu za beograd? ;)

@f4ts0

Mrsh, si probao da pricas? Malo su silovite , ja vise od dve ne mogu da pojedem, ali su ukusne. A mozda si nub pa mislis da se krofne pune pre pecenja. Posle bre, kad ispeces uzmes spric i napunis krofnu.

@Ivan_

Da ide lose pekara, da drzava me kara i da sve mi pare odose u pasaluk ali bi mi bilo jos gore da vi svi pocrkate, kome bi onda uvaljivao ovo malo krofni sto radim ? ;)

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

<-pekar

Obezbedjen za zivota, jedino ako svi crknete, kome da uvaljujem krofne sa kremom pa krofne sa slagom, malo burek sa mesom, ma rolovane virsle pa pizze pa onda se tu nadje neka uvijaca sa sampinjonima....

Odoh po 1/4 sa mesom da zasladim,mmmm :)

sad mi reci da si uvek bio dobar i da nikada nisi pljuvao shlajmare u pecivo :)

edit: testo*

Edited by spo(ghost)

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

@bolesnici

Mrsh nazad u kavez iz kog su vas pustili. Kakve gadosti vam padaju na pamet, covek da se zapita gde vam mozak ide na ispasu. Bljak.

@musterije

A da otvorim ja pekaru u BG-u ? Tu negde, na jednakoj udaljenosti od svih vas ? A posle ce RUR da bude prepun saveta i tema o gubitku viska kilograma, problemima sa srcem i pritiskom, ljubavnim jadima kako su vas devojke ostavile zbog pekara koji ih je zaveo krofnama ... ccc ... }:)

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.