Jump to content

Saddam Hussein Is Sentenced to Death

Recommended Posts

генерално ми није јасно како неко може да позива на "лустрацију на српски начин"...

па зар нам је било мало подела и крви? хапшења и протеривања на идеолошкој основи? берзерк младих скојеваца...

најслађе је Србину убити брата... туга јеботе...

једина шанса нам је измирење, исправити шта се исправити може, рехабилитовати све жртве прогона, обештетити коме је покрадена имовина, признати и опростити злочине у српском грађанском рату, са обе стране, братски се изгрлити и изљубити, па да се крене даље, једном.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mislim da je ova presuda veoma kratkovida, jer taktika "oko za oko" ce samo josh vishe podeliti irak i od sadama napraviti sveca za radikalne sunite. A josh je glupno tempiranje presude 2 dana pred mid-term izbore u americi. Da je njima nesto medju ushima, ukapirali bi da smrtna presuda Sadamu ne moze nista da popravi niti da vrati neke iz mrtvih.

a btw ne prichajte o lustraciji u srbiji, kada je sve isto kao i pre...isti ljudi, samo partijske znacke drugachije. Pre crno-crveni sada zhuto-plavi. Lustracija je kod nas pojam koji znachi samo da promenish osobu kojoj placash

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Zanimljivo je da je protivu sadama krenulo i drugo sudjenje. Kad malo razmislim, uopste ne znam koja je poenta toga, kad je vec ovamo osudjen na smrt? Kao, da se bori da ga tu oslobode optuznice da ga ne bi ubili dva puta? :)

A generalno ovu prvu presudu eventualno mogu da preinace u dozivotnu robiju, tako da oept ne vidim cemu ovo drugo sudjenje. Mislim, znam znam, mora sve to da se odradi, al' opet.

Zanimljivo je da je protivu sadama krenulo i drugo sudjenje. Kad malo razmislim, uopste ne znam koja je poenta toga, kad je vec ovamo osudjen na smrt? Kao, da se bori da ga tu oslobode optuznice da ga ne bi ubili dva puta? :)

A generalno ovu prvu presudu eventualno mogu da preinace u dozivotnu robiju, tako da oept ne vidim cemu ovo drugo sudjenje. Mislim, znam znam, mora sve to da se odradi, al' opet.

pa to je americhki zonfa... kao tipa osude ga ne 200 g robije a ne na dozivotnu :P

mada mozda zato sto postoji rok za zalbe pa mozda moze i to veshanje da se preinachi u nesto drugo, a onda ovo drugo sudjenje da dovede do veshanja.. sto je sigurno sigurno je :P

fallout_table.gif

Ma daj bre sta se vi tripujete to su arapi jebote ... gde da ga ne oveshaju .. to je tamo prilichno prostojna smrt btw ... bolje to nego da ga siluju i posle kamoenovanje do smrti or smthing worse .

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Ma daj bre sta se vi tripujete to su arapi jebote ... gde da ga ne oveshaju .. to je tamo prilichno prostojna smrt btw ... bolje to nego da ga siluju i posle kamoenovanje do smrti or smthing worse .

ILI DA GA KAMENUJU A POSLE SILOVANJE DO SMRTI OLOLOLO!

:)

Bolje ti prestani da bistri

o' rly [:D]

Nego, ja predlazem da ucinimo sve sto je u nasoj moci da unazadimo svet za jedno 350 godina i da ga ucinimo sto vise neverwinterolikijim; tako je najbolje za sve.

Satan-7 ce konacno moci da specijalizuje double-hand axe, ja mozda konacno nadjem neki honorarac kod blacksmitha, a vudu naidje na srodne duse (dwarfove istomisljenike u lokalnoj krchmi).

:-)