rockdudbg Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Steta...stalno izmice finale...a bash sam se nesto ponadao i imao onaj osecaj da ce uci u finale i onda je gotova stvar... Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 ochekivao sam gazenje od brazilaca... :( Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 nji pogodila me je izjava vanje grbica "usli smo u mec u fazonu ajde da vidimo kako ce oni da igraju pa ako im je los dan da vidimo sta mozemo da uradimo ...ne mozemo tako da igramo...."...smrc :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 3, 2006 Author Report Share Posted December 3, 2006 Vidim da niko nije postovao, izgubili smo i od bugara. 22:25, 25:23, 25:23 i 25:23 po setovima :( Steta, tome se nisam nadao, porazu od Brazila jesam, pa delimicno i od Poljaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Ode medalja kao ptica neka... C jbt ne mogu da verujem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 ma meni je svejedno :D ako nije zlato ne zanima me :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 cestitam momcima, ne zaboravite da vise ne postoji ta drzava za koju oni treba da "ginu". Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 3, 2006 Author Report Share Posted December 3, 2006 Nisam siguran da je to bash razlog. Kako su devojke mogle da igraju za tu istu drzhavu, a cak nije bilo nijednog predstavnika Crne Gore? U ovoj postavi ih je bilo 3-4, sto naravno po meni nije nikakav problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 ja mislim da njima to pada manje na pamat nego nama:) odgledao sam svega 2-3 meca,tako da ne mogu bas da sudim da li je 4. mesto realno,ali meni se cini da nije lose:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Ode medalja kao ptica neka... putuj Evropo i po Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Nisam siguran da je to bash razlog. Kako su devojke mogle da igraju za tu istu drzhavu, a cak nije bilo nijednog predstavnika Crne Gore? U ovoj postavi ih je bilo 3-4, sto naravno po meni nije nikakav problem. Pa npr. devojke su nakon svakog tajmauta uzvikivale "Srbija!", a to nije mogao da bude slucaj sa muskarcima. Bas to sto nije bilo crnogorki u postavi im je olaksalo posao... Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 3, 2006 Author Report Share Posted December 3, 2006 Ma dajte bre, pa o cemu pricate? Ja verujem da je vazno za koju zastavu igras i o cemu se tu radi, ali kad pogledas jednu utakmicu vidis tacno da li se trude ili ne. Ako su vec toliko bili "ogorceni" sto su pod zastavom SCG mogli su lepo da izgube na pocetku dve utakmice i rese pitanje toga da li ce uopste proci dalje. Zasto da ih skrivamo iza zastave ako oni nisu odigrali kako treba? btw, da me ne shvatite pogresno, ja ih ne pljujem, sta vise pohvaljujem igrace, ne mislim da su nesto katastrofalno podbacili, ne mogu stalno da uspevaju, ali isto tako mislim da nisu uspeli zbog toga sto su bili losiji/losije pripremljeni od protivnika, a ne zato sto su uzvikivali "Ale"/"Ole" ili sta vec a ne "Srbija". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Naravno da to nije jedini uzrok. Ali jedan je od uzroka. Gledajuci realno - mi smo imali lake grupe, dobivshi Rusiju na pocetku prakticno smo obezbedili put do polufinala. Ipak, nisam ocekivao da cemo izgubiti od Tute Bugara, ali i cetvrto mesto je okej. Pre svega - realno je. Ono, mogli smo da budemo i 12. - i sta onda? :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 nista isti djavo.....oni su dosli po zlato i mi smo hteli samo zlato :D tako da nam ne isto 4 i 12 :D mesto :D mozda je cak i bolje 12 :D da ih trgne :D mada ce dosta njih sada u penziju :D jer se zna ko se povlaci iz reprezentacije ? Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Tek ce nam biti teshko,poshto su se od reprezentacije oprostili : Vujevic,Nikola i Vanja Grbic... tako da nam tek prestoje muke... Vujevic je po meni ubedljivo najbolji igrach koji je igrao za nashu repku... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Vujevitj je zamenjiv.... Problem je u tome sto nema ko da zameni Nikolu Grbitja jer su nam ostali tehnichari blagi uzas...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 7, 2006 Author Report Share Posted December 7, 2006 Ma ko je bre ovaj Doca? :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts