Jump to content

SP u Odbojci, Japan

Lucky

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nisam siguran da je to bash razlog. Kako su devojke mogle da igraju za tu istu drzhavu, a cak nije bilo nijednog predstavnika Crne Gore? U ovoj postavi ih je bilo 3-4, sto naravno po meni nije nikakav problem.

Pa npr. devojke su nakon svakog tajmauta uzvikivale "Srbija!", a to nije mogao da bude slucaj sa muskarcima.

Bas to sto nije bilo crnogorki u postavi im je olaksalo posao...

facebook.com/speed.rs

Ma dajte bre, pa o cemu pricate? Ja verujem da je vazno za koju zastavu igras i o cemu se tu radi, ali kad pogledas jednu utakmicu vidis tacno da li se trude ili ne. Ako su vec toliko bili "ogorceni" sto su pod zastavom SCG mogli su lepo da izgube na pocetku dve utakmice i rese pitanje toga da li ce uopste proci dalje. Zasto da ih skrivamo iza zastave ako oni nisu odigrali kako treba?

btw, da me ne shvatite pogresno, ja ih ne pljujem, sta vise pohvaljujem igrace, ne mislim da su nesto katastrofalno podbacili, ne mogu stalno da uspevaju, ali isto tako mislim da nisu uspeli zbog toga sto su bili losiji/losije pripremljeni od protivnika, a ne zato sto su uzvikivali "Ale"/"Ole" ili sta vec a ne "Srbija".

Naravno da to nije jedini uzrok.

Ali jedan je od uzroka.

Gledajuci realno - mi smo imali lake grupe, dobivshi Rusiju na pocetku prakticno smo obezbedili put do polufinala. Ipak, nisam ocekivao da cemo izgubiti od Tute Bugara, ali i cetvrto mesto je okej. Pre svega - realno je. Ono, mogli smo da budemo i 12. - i sta onda? :)

facebook.com/speed.rs

nista isti djavo.....oni su dosli po zlato i mi smo hteli samo zlato :D

tako da nam ne isto 4 i 12 :D mesto :D mozda je cak i bolje 12 :D da ih trgne :D mada ce dosta njih sada u penziju :D

jer se zna ko se povlaci iz reprezentacije ?

Нема  будућности без истине.