Jump to content

Heroes

Recommended Posts

• Replies 795
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ako nisi pogledao poslednju epizodu, kako ocekujes da ucestvujes u raspravi, a da ne popijes spojler :)

pa bas sam se u tom momentu spremao da pogledam, i kao ono aj da bacim pogled na predhpdnu stranu, jer je bila diskusija o registraciji na kolima, al sam se ispalio i presao na poslednju :)

moja greska :)

Edited by Nikola_

sex, drugs and bio food!

Au, al ce sad sajler da kida, ova nova djija je odlicna a mohinder je ovca....

Krenuli su malo aktivnije da se ukrstaju price, odusevio me sukob dzesike i murkana, al ga stvarno preterase sa srcecepajocom pricom o navijacici i njenim bioloskim roditeljima, buhuhu...

Japanci ftw, jedino njih dvojca izvlace one lose epizode su hiro i ando a i u ovoj nesmanjenom zestinom zare i pale... samo da se hirou vrate moci vise

Ja sam se strasno nalozio i mnogo cu se iznervirati ako zaseru. Ali, prevelika ocekivanja su nezahvalna stvar. Koliko puta smo se u zivotu razocarali ocekujuci 700 evra, a dobismo 250. Sranje je to.

Odoh da spavam, ovo vise nema veze sa filmom.

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

^^

taj rad, bio mi je smotanko tokom cele serije do ove epizode.

I počinje da se polako zapetljava.

samo se nadam da neće biti pauze između sezona.

pauza izmedju sezona mora da postoji, ipak je to leto.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Znaci celu ebenu epizodu jurim tog sten lija, posto videh u creditsima da ga ima, da bi se na kraju pojavio na pola sekunde i pitao hiroa dal putuje sam. Mislim stvarno [:D]

Generalno sam zadovoljan, kvalitet epizoda je krenuo uzlaznim tokom, malo vise akcije, malo manje sentimentalnih prica vezanih za navijacicu (buhuhu, ti si ovo uradio mojom mami...). Mislio sam da je murkan malo bolji lik, sta mu treba da se udruzuje sa ono dvoje...

Pa ovi sto hoce sve da spale su samo glupi i neupuceni, nisu losi Urose. Pojma nemas.

Sten Li se cini mi se stalno tako pojavljuje, covek je zalivao travnjak u poslednjem X-men filmu. Ne znam za ostale momente, Kole javi se :)

U momentu kada sam video Pitera na slici i posle iza, rekoh "gotovo, jos jedan zliber". Ali to nije logicno, pa ce se on i Sajler shibati.

@Ivan_: ko zna koga ce jos lobotomizovati on, ne mora da znaci da je Piter jaci.... Jeste, ovaj samo treba da bude tu da bi ga skinuo, dok Sajler piteru treba da otvori glavu. Dodjavola, sto mu gromova, piter ce postati zliber.

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)