iguana Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 omg, nejtan je cale male navijacice.... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 omg, nejtan je cale male navijacice.... Agrahhh, aj sledeci put neki spolier warning ... Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Ja ovaj topik ne citam dok ne pogledam najnoviju. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 (edited) ako nisi pogledao poslednju epizodu, kako ocekujes da ucestvujes u raspravi, a da ne popijes spojler :) pa bas sam se u tom momentu spremao da pogledam, i kao ono aj da bacim pogled na predhpdnu stranu, jer je bila diskusija o registraciji na kolima, al sam se ispalio i presao na poslednju :) moja greska :) Edited February 12, 2007 by Nikola_ Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 jos jedna bloody dobra epizoda. Hiro prokleti kralj:) Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 i come in peace \\// Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 šta je ona klinka htela da postigne s time što je gađala ćaletov auto ? lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 bes, decace, beeees :D Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Au, al ce sad sajler da kida, ova nova djija je odlicna a mohinder je ovca.... Krenuli su malo aktivnije da se ukrstaju price, odusevio me sukob dzesike i murkana, al ga stvarno preterase sa srcecepajocom pricom o navijacici i njenim bioloskim roditeljima, buhuhu... Japanci ftw, jedino njih dvojca izvlace one lose epizode su hiro i ando a i u ovoj nesmanjenom zestinom zare i pale... samo da se hirou vrate moci vise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 jao, jao, kakva epizoda, dođe mi da skakućem po sobi od uzbuđenja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 i'm confused.kako su to izashle i 14ta i 15ta epizoda u toku jedne nedelje.. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 nisu. nego, još dve epizode i kraj sezone :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 Sta, sve ce da strpaju u dve epizode? Nisam bas toliko koncentrovano ocekivao. Bice neki shit 100% Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 Ne baksuziraj nikola...taman sam se nalozio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 (edited) nego, jo Edited February 16, 2007 by maha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 Ja sam se strasno nalozio i mnogo cu se iznervirati ako zaseru. Ali, prevelika ocekivanja su nezahvalna stvar. Koliko puta smo se u zivotu razocarali ocekujuci 700 evra, a dobismo 250. Sranje je to. Odoh da spavam, ovo vise nema veze sa filmom. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 Ocu Hirove moci, ne mogu da cekam sledecu. Posle Lost-a i BSG-a pravo osvezenje. Bravo, samo bravo i neka samo tako nastave. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 20, 2007 Author Report Share Posted February 20, 2007 Ko nije voleo Pitera sada je trenutak da ga zavoli. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 ^^ taj rad, bio mi je smotanko tokom cele serije do ove epizode. I počinje da se polako zapetljava. samo se nadam da neće biti pauze između sezona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 kako jebacka epizoda. syler kao glumac mi se sve vise i vise dopada. A piter... lele:) Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 ^^ taj rad, bio mi je smotanko tokom cele serije do ove epizode. I počinje da se polako zapetljava. samo se nadam da neće biti pauze između sezona. pauza izmedju sezona mora da postoji, ipak je to leto. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 piter pvnz ali njega sajler nikako ne može da dobije 1v1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 21, 2007 Author Report Share Posted February 21, 2007 Nego jel ste videli Stan Lija? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Znaci celu ebenu epizodu jurim tog sten lija, posto videh u creditsima da ga ima, da bi se na kraju pojavio na pola sekunde i pitao hiroa dal putuje sam. Mislim stvarno Generalno sam zadovoljan, kvalitet epizoda je krenuo uzlaznim tokom, malo vise akcije, malo manje sentimentalnih prica vezanih za navijacicu (buhuhu, ti si ovo uradio mojom mami...). Mislio sam da je murkan malo bolji lik, sta mu treba da se udruzuje sa ono dvoje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Pa ovi sto hoce sve da spale su samo glupi i neupuceni, nisu losi Urose. Pojma nemas. Sten Li se cini mi se stalno tako pojavljuje, covek je zalivao travnjak u poslednjem X-men filmu. Ne znam za ostale momente, Kole javi se :) U momentu kada sam video Pitera na slici i posle iza, rekoh "gotovo, jos jedan zliber". Ali to nije logicno, pa ce se on i Sajler shibati. @Ivan_: ko zna koga ce jos lobotomizovati on, ne mora da znaci da je Piter jaci.... Jeste, ovaj samo treba da bude tu da bi ga skinuo, dok Sajler piteru treba da otvori glavu. Dodjavola, sto mu gromova, piter ce postati zliber. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts