Jump to content

Heroes

Recommended Posts

Skapirao sam da mi se zapravo kod ove epizode nije dopalo to sto je suvise "spora" u odnosu na neke prethodne, kao i to sto nema nikakvog iznenadjenja, vec se sve odigralo onako kako smo i znali da ce se dogoditi. Mozda mi to malo smeta, ali ne kvari ukupni utisak.

Btw Nenade, mora da ti se svideo deo kad Sajler prestane da drzhi ruku u pravcu Anda dok vrti strane stripa? :)

• Replies 795
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ajmo redom

sajler ima motj telekineze kojim je pomerio i sebe (zato je trag kao da ga neko vuche a ne kao da puzi (gde bi bilo mnogo tragova stopala i ruku krvavih) i otvorio shaht, to nije issue

george takei nije takeshi blasfemeru pogani! i nije on pod maskom (tj ko sto rekoh, osoba ispod maske u ovoj epizodi nije g.t., ali podlozhno je promeni u trenutku skidanja maske)

takodje, polako svi ovi sto su prejaki postaju smorni za pratjenje, bar meni, imbamotni likovi nemaju smisla sa normalnim interesantnim prichama, zato je noah ;o) tamo jedan od najinteresantnijih likova, nema motji nikakve al je zajeban =o)

tako da je mogutje da ce nesto oko solarne eklipse da malo zabaguje hiroa i da ce njegova pricha u japanu u proslosti da ide paralelno sa dogadjajima u "sadashnjem vremenu" naravno sa sve logichkim problemom da on mozhe da se vrati u bilo kom trenutku kazad tako da nema zapravo ralnog objashnjenja zasto i on nije u sadashnjosti =o))

i meni beshe interesantno sto kevinu moc nisu pokazali, mora da chuvaju za neki trenutak tokom radnje kad im bude trebao neki deus ex pa ce da prilagode situaciji =o) mada onaj zvukitj sto su pustili kad je bila offscreen a piter i nathan ju gledaju meni i dalje zvuchi "kristalkasto" =o)

Glupa epizoda, zašto ?

hm

-Vuku nas za nos tokom cele sezone za taj sudnji fajt koji je trajao kolko ? 1 min ???? wtf

-Hiro onako ko iz pičke probada Sajlera koji ga za to vreme opušteno gleda u fazonu, "tako piše u scenariju"

-Peter NIJE iskoristio svoju moć letenja nego su na ovako glup način iskoristili da izbane njegovog buraza iz serije, barem je časno umro

-Šta je značila ona teleportacija u prošlost ??? zar nije naučio da kontroliše svoje moći

-Zašto se mala plavuša pravila pametna i morala da izađe iz kola ?

ima još dosta toga, ali stvarno razočaravajuće.Barem će ta pauza da mi lakše padne.

Necu ni da se trudim da ti objasnjavam nasiroko jer racunam da je Kole vec to uradio na predhodnoj strani. A i moraju da ostave nesto za sledecu epizodu a vec smo se slozili da nemaju para za ultra mega gfx borbu kao u X-men serijalima *gde opet nije bilo nesto posebno*.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Meni i dalje nije jasno zašto nisu jednostavno roknuli Pitera kada ionako može ponovo da oživi ako mu se izvuče metak?

A za letenje... 'ajde da progutam da nije mogao da se koncentriše dovoljno da poleti s obzirom da je sve vreme pokušavao da spreči sopstvenu eksploziju.

Za Parkmana koji preživljava 4 metka isto mogu da progutam da meci nisu putovali punom brzinom kada ih je primio, pa je na konto toga mogao da se izvuče.

Anyway... nisam baš zadovoljan ovom epizodom. Moglo je to mnogo bolje.

Dandy [RUR]

-Peter NIJE iskoristio svoju moć letenja nego su na ovako glup način iskoristili da izbane njegovog buraza iz serije, barem je časno umro

Koliko sam ja shvatio piter moze da koristi svaku moc ponaosob, nikako zajedno, za razliku od sajlera. Ako je vec bio radioaktivan, ne moz' i da leti u isto vreme [:D]

ko sto rekoh, jedino zdravo objashnjenje je da u tom stanju overloada (koje je btw uzrokovano upijanjem supersnage od jessice) nema ama bash nikakvu kontrolu nad tim, da reakcija ide sama po sebi i da chak i da ga upucaju em sto eksplozija nece biti zaustavljena em sto se on nece regenerisati...

istina, mogli su da malo posvete vremena, tipa 30 sec u 2-3 epizode da ted kazhe kako je teshko kontrolisati tu moc (mada eto sajler nema tih problema) ili napraviti drugu grafiku za piterovu exploziju tj da on ne ide u nuklearnom pravcu samo zvog tedove moci nego da explodira zbog kolichine svega sto ima (a ima sve sajlerovo + ono sto je sreo ljude...) koliko pije vodu da ne mozhe da koristi vishe moci odjednom ne znam, trebalo bi da ipak nije tako...

takodje, za sve vas sto zhelite imba showdown - poslednja akciona scena (bez plakanja, samo spec efekti i snimanje) spajdermena 3 kostala je oko 100 mill dolara, budzhet 1 epizode heroesa je po mojoj proceni na potezu 5-10 mill, verovatnije ovo prvo, mislim, friednsi su poslednje 2 sezone imali 30 mill po epizodi, gde je 6 mill otpadalao na main cast i 2 mill na guest starove...specijalni efekti su mnogo skupi i josh duzhe se prave, prihvatite neke stvari i uzhivajte u onom sto mozhe da se uradi, bitje bolje =o))

ko sto rekoh, jedino zdravo objashnjenje je da u tom stanju overloada (koje je btw uzrokovano upijanjem supersnage od jessice) nema ama bash nikakvu kontrolu nad tim, da reakcija ide sama po sebi i da chak i da ga upucaju em sto eksplozija nece biti zaustavljena em sto se on nece regenerisati...

Ali kako si zakljucio da je sve umalo otislo u k... zato sto je on pokupio super snagu? Jel izmisljas to, pretpostavljas ili si uleteo na neki zajebano mastovit forum?

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

pa imao je sve pod kontrolom koliko toliko, a onda sretje jessicu koju nikad pre nije video i upada u frku ko kad je sreo teda

i cela pricha otkad je video isaacovu sliku da postaje preopterecen...

ako cemo bash da se zajebavamo evo vam najbolja "a shto nije" fora: sto sajler, kad je vec imao snage da se odvuche u kanalizaciju nije odande detetonirao sam sebe? ;oP

takodje, za sve vas sto zhelite imba showdown - poslednja akciona scena (bez plakanja, samo spec efekti i snimanje) spajdermena 3 kostala je oko 100 mill dolara, budzhet 1 epizode heroesa je po mojoj proceni na potezu 5-10 mill, verovatnije ovo prvo, mislim, friednsi su poslednje 2 sezone imali 30 mill po epizodi, gde je 6 mill otpadalao na main cast i 2 mill na guest starove...specijalni efekti su mnogo skupi i josh duzhe se prave, prihvatite neke stvari i uzhivajte u onom sto mozhe da se uradi, bitje bolje =o))

Nisam gledao Spidermana i ne ocekujem 100 miliona za budzet, ali makar duplo i eto. Sta, ono u epizodi kad Piter i Sajler "upale" svoje plave odnosno narandzaste magije deluje dovoljno zabavno u pocetku, toga jedno 20 sekundi i fino ;)

Fora je u tome sto je Sajler "pogodjen" time da ce on da explodira, on to ne zeli. Realno, glupo je pricati o tome koliko ko moze moci da koristi u isto vreme. Jasno je iz epizode u buducnosti da je psiholoski stabilni Piter mnogo zajeban. Sa druge strane, Sajler od pocetka nije malena sisica, nego sve vreme radi na tome da poboljsa svoje moci, dok Piter samo kuka kako on to ne moze, bla bla bla.

Najbolje ce biti sledece sezone kada se Piter (ili neki Feniks, omg) bude udruzio sa Sajlerom protiv onog lika koga je spomenula ona mala (koja se lozi na Majku) sto moze svakoga da pronadje.

E da, hocu pre Tahicanina!

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

clNicky psionichki mozhe da prepozna i utiche na stopala bitja oko sebe, samim tim mozhe i brzo da trchi, da leti (utichutji na gravitaciono polje oko svojih stopala), codename nickfoot! =o))

edit za shatora

to sto ti ne cenish delove svoje anatomije (ili ih pak vrednujesh realno sto je onda pak tuzhno) bolje uzmi skini shoguna od nekuda ili svih 64 epizode kozure ookamija pa se nagledaj samuraja kol'ko 'ocesh (il se zajebi pa uzmi da chitash knjige/strpove po kojima su isti radjeni), pomeranje fokusa serije sa 10 glavnih likova na jednog u stari japan je u najmanju ruku smeshno

pa imao je sve pod kontrolom koliko toliko, a onda sretje jessicu koju nikad pre nije video i upada u frku ko kad je sreo teda

i cela pricha otkad je video isaacovu sliku da postaje preopterecen...

ako cemo bash da se zajebavamo evo vam najbolja "a shto nije" fora: sto sajler, kad je vec imao snage da se odvuche u kanalizaciju nije odande detetonirao sam sebe? ;oP

a sto se onda onesvestio kada je izasao iz garaze? Jessica ima super snagu, nista sto bi tako uticalo na njega:/

pre ce biti da u tom stadijumu bio gadno rastrojen pa nije mogao da drzi sve pod kontrolom.

Forum neprikladan za signaturu!

:)

Meni sve to izgleda ovako:

1. Verovao je u burazera i mislio je da ce on da mu pomogne, a onda je prochitao njegove misli i skapirao da ga je buraz izdao.

2. Usput je i Kler pobegla iz kola pa se josh vishe ubedachio.

3. Poshto je imao vec Hirove moci, kada je pao na ulici teleportovao se u proshlost i josh vishe se ubedachio poshto je video da ga i keva ne voli.

4. U tako labilnom stanju i sa takvom odgovornoshcu ide da se "vidi" sa Sajlerom i ovaj krene da ga davi odmah

5. Dobija sve moci Sajlera + moci Niki/Dzesike, prebija Sajlera i pochinje da gubi kontrolu nad mocima...

6. Panika [:D]

А в чем сила, брат?

Plus Isakovu moc da vidi buducnost. Nego kad smo kod toga, ono sto je Sajler radio kad je crtao zadnju sliku, to ekstenzija Isakove moci pa nije morao da crta vec samo drzi cetkicu ili je to neka druga moc?

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.