Dule_smor Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 dobro barem da niko nije poginuo... http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yy...p;nav_id=216026 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 da, snimio sam ovo danas na tvu istripovao sam pochelo je ponovo =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 (edited) Opet neko nije ugasio pljugu kako treba? :))) edit : zvucim neozbiljno ali te pricice za laku noc tipa "zapalila se sama od sebe protiv-avionska municija koja je bila na otvorenom..." itd.... Edited October 19, 2006 by DeuS I M@XImuS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 treba zabraniti cigare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 pa vi sad idite u vojsku! :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 pa vi sad idite u vojsku! :) I pored kamufliranih gaca i leba, ponesite i municiju. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 (edited) Moji bili u jagodini u to vreme Pucali su prozori na 10ak km udaljenosti steta sto nisam iso :( Edited October 19, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 ma da... cigare, samozapaljive bombe... cudno kako se to pre nije desavalo :) sva sreca sto malte ne u svakom gradu se nalazi bar po jedna kasarna i skladisa na samoj periferiji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Najgore od svega je sto se malo malo pa desi nesto ovako... gled'o sam neke snimke na tvu, zanimljivo da niko nije "dig'o" nista iz radnji koje su ostale bez izloga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 (edited) Pa nije to Beograd, Lucky :) Isto sam primetio gledajuci vesti. Edited October 19, 2006 by nervozni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 da kad tamo neko neshto ukrade to zna celo mesto;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 "Jedna Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 ne, nego da opet mora da brani mostove. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 i sad kao nije nameshteno... bash me interesuje ko izvlachi + na to... sabotazha 100% ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 ne, nego da opet mora da brani mostove. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 ma fantasticno je, 3.5 hiljada tona municije, sad mozemo da izvodimo vojne vezbe sa pasuljarama i duvaljkama :))) Kapiram kad bi uveli paintball municiju u redovnu vojsku da bi odziv bio 120% :)) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 (edited) Moji bili u jagodini u to vreme Pucali su prozori na 10ak km udaljenosti steta sto nisam iso :( Ko nije iz Paraćina, verovatno nije svesan koja je to snaga - ekvivalent 4-7 ovih korejanskih atomskih bombi... To može da izazove tektonske poremećaje! ma da... cigare, samozapaljive bombe... cudno kako se to pre nije desavalo :) sva sreca sto malte ne u svakom gradu se nalazi bar po jedna kasarna i skladisa na samoj periferiji... Ne mož' to da eksplodira od cigarete, nisu to crtaći, pre 'оće od nekog drmusanja ili udaranja... Ja imam teoriju da je na delu bio neki gangbanging koji je kulmirao velikim BAAANGOM... Citiram: "Trenutno su u Urgentnom centru Paraćin samo dva pacijenta s povredama iz noćašnjih eksplozija, a to su Javorka Veljković i jedan muškarac." U svakom slučaju, to koooošta, dakle, ništa od Dinkićeve prevremene otplate duga... Edited October 19, 2006 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 (edited) ...Vuksanović je rekao da će stručnjaci sutra uzimati mere prozora, vrata i crepova kako bi Edited October 19, 2006 by nigger Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 o, ima li kraja... Hahahah... naš veseli Iznogud... Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Ko nije iz Paraćina, verovatno nije svesan koja je to snaga veruj mi svesni si i onu u okolini od 5-6 kilomtera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Chak dotle se prostire kajblo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 ja sam cuo da staklorezci imaju jaku organizaciju tamo, ko zna, sve je moguce :P Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 I JA SAM OVO DANAS CHUO NA VESTIMA MALO PO MALO PA SE OVO KOD NAS DESI BILO JE GLASNO Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Koja beda,ova srbija je prokleta! Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 vazno samo da nema radijacije ;) Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts