banman Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Upravo predao sve papire za odlaganje vojske. Ako iko teba to da odradi, a nije dosada, a plus studira :) treba: -prepisati molbu koja se nalazi u vojnom odseku, -uplatiti taksu za resenje (100 din) i taksu za molbu (50 din), -prva strana indeksa (gde su podaci o studentu) i overena strana (gde je pechat za upisan semestar), -plavo papirche, -overena podtvrda fakulteta da je upisana godina. Eto, ako nekom koristi. Inache od meshanja cirilice i latinice, push pauza, guzhve, sve ti kazhu tipa "e josh ovo, nisi znao?" Pravi primer javashluka. Niti se dobija potvrda pa tipa ako oni zagube papire, nisu oni krivi [:(!] Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 kada ce vise da ukinu vojsku SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 dobijam 2 ispred tel broja.... ne radi od juce popodne.. al patka, iam wireless sad treba da mi dodje ortak, da poqpi freelancera... i tako... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Upravo predao sve papire za odlaganje vojske. Ako iko teba to da odradi, a nije dosada, a plus studira :) treba: -prepisati molbu koja se nalazi u vojnom odseku, -uplatiti taksu za resenje (100 din) i taksu za molbu (50 din), -prva strana indeksa (gde su podaci o studentu) i overena strana (gde je pechat za upisan semestar), -plavo papirche, -overena podtvrda fakulteta da je upisana godina. Eto, ako nekom koristi. Inache od meshanja cirilice i latinice, push pauza, guzhve, sve ti kazhu tipa "e josh ovo, nisi znao?" Pravi primer javashluka. Niti se dobija potvrda pa tipa ako oni zagube papire, nisu oni krivi [:(!] ja odneo samo potvrdu sa faksa da sam upisao godinu i odlozili mi:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 ja odneo samo potvrdu sa faksa da sam upisao godinu i odlozili mi:) Iz der eni adr vej? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Bio na slavi kod aleta, naj'o se propisno. Pihtije rulaja ... sad da se sredim pa na spavanjac, sutra svasta nesto imam od obaveza :) eh Lale omatorilo se cim ti pihtije rulaju :)))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Ja volem pihtije otkad sam bio malji deca :) Mis'im, gotivim ja i rusku salatu i mesishte i sve, ali to nekako covek jede "preko cele godine", a kad dodju pihtije znas da je vreme slava :) @ topic - saljem neke PDF-ove, pishem neke mailove, i tako, lagani cetvrtak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 iznervirala me danas hemicarka, dala mi 3. guska jedna, sad imam 5 i 3, a planirala sam 5... :/ For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Pihtije jebote fuj :( Za mladolinku : izbrisi 3-ku iz dnevnika. I upisi jos jednu 5-icu. Ili budi srecna sto imas 4 (ono (5+3)/2) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 AHHHHHHHHH.......... SHUGAVE DRKAVE CRKOTINE NAJRASPALIJE IZ TELEKOMA .... NIJE MI RADIO FIXNI 4 DANA... 4 DANA BEZ NETAAAAA .... inace sve po starom... bar imam sta da radim sledeca 2-3 sata .... bedak, bash smo se lepo odmorili na ircu bez tebe 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 ladno lale napisao rec "rulaja". gde je onaj fini momak koga smo svi nekada poznavali. klosharchino. mene urosh vise ne voli :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Bio na slavi kod aleta, naj'o se propisno. Pihtije rulaja ... Pa Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 igorivan.. 2010god.. @topiK.. i danas problemi sa zheluDcom.. ostah qtji.. zgutala ranisan i prespavala celo poslepodne.. :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Sad sam dosao sa treninga.Prebacujem neku muziku na hard.Treba da se nakanim da odsviram nesto ortaku,i sve to prebacim na komp...sve bi to bilo lepo da nije u pitanju "lane moje" sa distorzijom:(. vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Stavi iza neki blastbeat da bude "tr00 lane moje" :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 ja odneo samo potvrdu sa faksa da sam upisao godinu i odlozili mi:) Vazda bilo... Ja bio potpuno zaboravio vojsku ove godine, podsetio me drugar, otisao pre neki dan. Ja volem pihtije otkad sam bio malji deca :) Mis'im, gotivim ja i rusku salatu i mesishte i sve, ali to nekako covek jede "preko cele godine", a kad dodju pihtije znas da je vreme slava :) Kako neko moze da jede nesto sto izgleda ovako: ? @ topic: predavanja na faxu, smor, stavio xenon, kul. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Vec kada smo kod vojske, kako se tretira vanredno studiranje? Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 @ topic: predavanja na faxu, smor, stavio xenon, kul. A ja vidim nesto svetli po gradu, al ne znam sta je...kad ono Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 lane moje.. lolz! @topiK.. oDpadam.. onako bash.. :| kachila slichq drugarki.. bla bla.. o5 sam gladna.. :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 jel mozesh ti da otkucash poruku a da ne demonstrirash simptome Parkinsonove bolesti? Koliko pasusa ima u tvojim porukama toliko nema ni u Bibliji... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 a ti znash koji su simptomi.. aj bjezh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 - jel ti sada jasnije na sta mislim? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 lolz?! LINK :roLaJz: smart boy, ha?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 ako vec kucash svaki treci red, onda barem chitaj svaki red - "Parkinsonova bolest jest bolest s poremećajima pokreta, nazvana po liječniku iz Londona Jamesu Parkinsonu, koji je godine 1817." prestani da kucash enter, posle svake trece rechi It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 jbg. :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts